Vill ha de här blommorna i min gula vas!!

Utställningen heter No body park av Minna Palmqvist och är på Finlandsinstitutet. På snickarbacken! Om ni skulle vara intresserade.

Jag hade på mig en klänning från H&M, jeans från Filippa K, kappa från Gant, skor från nelly.com

Jag tog deras gösfilé och den var god!

Mammas sorbet!

Espresso på maten är bäst! Allt sötsug försvinner!

Hade en bra dag igår! Började med att gå upp tidigare än på länge och åka in till campus och plugga med D. Sedan på kvällen gick jag mamma och pappa på en vernissage. Älskar vernissager med vin och småprat med det blev storprat (!!) för under paneldisskussionen innan vernissagen som hette "design med kroppen som utgångspunkt" där bl.a. Konstnären satt med hade en hemsk moderator. Så dålig att nån faktiskt ställde sig upp och sa det "jag tycker du har varit jättedålig" och det samtalet var bara pannkaka. När vi tagit ett glas vin på findlandsinstitutet så gick vi vidare till o'pizzicato för middag och min storebror mötte upp oss. Supermysigt!

Trevlig fredag, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland är allt man behöver nuggets och @mmn

Likes

Comments

Let's talk about books baby!

Ingen kan ignorera det faktum att Sverige mörknar nu, luften har blivit friskare och soltimmarna färre. Var vill jag komma med det? Jo att andra aktiviteter än att dansa på en tak terrass i klänning, sola på en strand, bada i Sveriges evigt ljusa sommarnatt är lämpliga. Däribland att läsa! Därför tänkte jag idag tipsa er om den bästa boken jag läst och sedan dela med mig av lite erbjudanden.


Läste "Vi är inte sådana som i slutet får varandra" av Katarina Sandberg i somras och jag har nog aldrig älskat en bok så mycket ska verkligen göra mitt bästa i att försöka förklara varför det är så utan att bara upprepa SÅ BRA.

1. Först och främst språket!! jag liksom ryser och sprattlar över vissa meningar som "ÄR SÅ BRA!". Jag älskar ord, eller snarare vad man kan göra med ord och min favorit ; sätta så mycket mening i så få ord som möjligt! Nånting boken verkligen gör.

2: Jag har aldrig gråtit till en bok men jag GRÄT som en stuken gris på ett flygplan på väg hem till Arlanda. Igenkännings faktorn var så hög och döden som jag själv känt krypa sig in i livet beskrevs just så som den slog mig för första gången.

3. Jag har skrattat högt under tiden jag läst boken! känt en stark känsla av befrielse.

4. Den berör ett ämne som aldrig blir tråkigt; KÄRLEK!

Men när vi pratar om att läsa så är det nånting som jag tycker om men som jag biologiskt sätt är dålig på eftersom jag har dyslexi. Det här är den enda boken jag lyckats läsa från pärm till pärm de senaste månaderna. Det tar oss till nästa grej som är "SÅ BRA" som är ljudböcker!! Jag vore själv en påkörd hare utan ljudböcker när det kommer till mina studier eftersom läs tempot är högt på universitetet och mitt läs tempo är inget tempo alls.

Jag hoppas att alla som följer mig redan använder sig av rabble när ni shoppar, och just nu finns fina erbjudanden på ljud och e-böcker via rabble . På till exempel bookbeat kan ni lyssna på min favorit bok all times med första månaden gratis. Och helt ärligt, hur najs när man sitter på tuben på morgonen eller när man dricker lite te och städar hemma eller när det är en superfin höstdag som idag och man är ute på en promenad. Ta del av erbjudandet HÄR . Skulle det vara så att du föredrar Storytel eller Nextory så har rabble även erbjudanden där!

Två andra favorit böcker. It av Alexa Chung och Om att älska av Michaela Forni.

Inte för att skryta eller så men Michaela Forni älskar mig! haha. Puss babes, lyssna på ljudböcker!

Likes

Comments

Sov ingenting inatt och på morgonen vällde illamående över mig. Gick till mitt semenarie och diskuterade modebilder, åkte hem och åt lunch med hela min familj ?! när händer det ens. Min storebror flyttar ut om en och en halv vecka, rädd att bli ensammast i världen. Hängt på hemnet och priserna har sjunkit på lägenheter så vill bara köpa en lägenhet för att välja ensamheten och inte tvärtom. Spelat Sia öronbedövade högt och känt.


Likes

Comments

Polo - H&M / Kjol - vintage / skor - Isabel Marant / väskan är J Dauphin(kollade ursprungspriset på den precis som var 7800kr !! köpte den för 300kr) kappa - second hand Gant.

Likes

Comments

Försökte verkligen sätta mig och läsa saker som jag borde läst för vad som börjar närma sig flera dagar sen. Men ni vet när man är lite bakis och hjärnan varken kan ta in nånting, förstå eller koncentrera sig. Det har varit jag idag. Hjärnan är inte med mig, därför ska jag gå ut på en pw istället. Vi hade personalfest på jobbet igår och det var bra drag som alltid på mitt jobb! för bra drag. Känns också som en sån dag jag vill nörda ner mig i nånting, kolla på dokumentärer om maneter eller läsa om olika textilier, kul man är. Kul.

Likes

Comments

Så sugen på vinterskor i denhär stilen, känns både snyggt, praktiskt i Stockholm och bekvämt!
De till vänster är från stories (HÄR) och de till höger är från Ganni (HÄR)

Likes

Comments

Innan:

Köpte de här skorna från Nelly för ca 500kr och efter att ha använt dem två gånger såg de ut såhär!

Efter:

Och ett såhär fint jobb gjorde skomakaren! För 120kr. Värt, och tror och hoppas dom håller!

Likes

Comments

Godmorgon! Äntligen fredag och solen skiner! Idag måste jag vara effektiv, få plugg gjort och vill passa på att springa. Ska göra mig snygg också för imorgon väntar personalfest!!! Efter heldag jobb. Puss ha en underbar fredag!

Likes

Comments

Död.(ovan från en piggare dag) vilka kämpar vi är som jobbar och utbildar oss, är snygga, roliga och intelligenta! Heja!
Puss&godnatt Mvh tröttaste tjejen on earth, eller är det kanske du?

Likes

Comments

Instagram@ellinormainwaring