Hans händer har fastnat på mina armar, på min hals, i mitt hår.

Hjärtat slår hårt i bröstet nu, det kanske till och med gör lite ont.
Hur skulle det kännas om det var han?
Varför tog jag hans hand?

Jag kan aldrig mer gå tillbaka till allt det andra nu. Bara fortsätta framåt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft svårt att hålla mina ögon öppna på föreläsningarna, resulterat i mkt kaffe för det härliga studentpriset på filmhuset a la 22,5 kr.

Köpte present till min storebror som fyllt 21 och ÄLSKAR de här lamporna vill ha den gröna när jag flyttar hemifrån.

På fredagkväll åt jag först födelsedagsmiddag tillägnat min storebror sen mötte jag upp lite vänner för popkväll på slaktis. Lyckat som vanligt. Drog vidare efter nattkäket och somnade alldeles för sent/tidigt? Halv sju.

Behövde vara uppe med tuppen på lördag för att möta Sofia eftersom vi skulle på en uteritt. Jag ramlade av hästen jag red och ska till läkaren idag för min rygg har ont. Det är mest mamma som tvingat mig att boka tid för att hon vet om min höga smärttröskel och tror att det måste va nåt om jag säger att jag har ont.

Skyndade mig sen till glöggmys och julpyssel där jag nästan somna på kökssoffan. Och försökte blunda bort mina röda ögon.

Efter det var det julfest. Herregud blir utmattad bara av att gå igenom helgen.

Söndag bestod bara av jobb. Var allmänt inte on top. Kastade bl.a. mat av misstag ! På en kollega. Puss&kram!

Likes

Comments

Kavaj och polo - second hand / Sammets t-shirt - Bershka / Kjol - Monki / Strumpbyxor - H&M / Skor - Nelly.com

Likes

Comments

Gänget, JAG ÄR TRÖTT. Haft en intensiv, övertids jobbhelg, stannat uppe och skrivit hemtenta, gått upp tidigt och skrivit hemtenta och varit på glöggmys igår kväll. Men nu är hemtentan klar tror jag. Ska be nån läsa igenom och sedan skicka in. Sedan åka och jobba och SEN !!! Sova!! Forever and ever.
Puss & hej!

Bilder från i onsdags.

Likes

Comments

Jag är för dynamisk. För impulsiv. För spontan. Och en smula dum på det också.

Tydligen.

Och när ni ber mig varva ner så kan jag inte. Det här kommer inte ta slut. Sry.

Likes

Comments

Elva år och grät för att min bästa vän skulle flytta. För att hon var mitt liv, vi gick hem från skolan tillsammans varje dag och åt herrgårdsost vid mitt köksbord. Vi skrattade och retades och vi var duon alla ville vara med. Men de fick inte leka med oss för vi var vi. Men vänskapen höll inte när det sattes en timmes resa mellan våra liv.

Tretton år och dansar tryckare. Du kanske var den första som inte dissade mig sen jag lämnat mina supersöta barndomsår. Jag hatar den jag var med dig, sättet du låste fast mig i nånting utan att ge.

Sexton år och nydumpad, vi dricker te i min soffa och en konstig stillhet har lagt sig över mig. Du kom direkt. Du torkade mina tårar och lyssnade. Ett halvår senare dansar vi så att dina byxor spricker och jag älskar tjejkompisen du är.

Sjutton år och så jävla svår. Bygger upp dig som lego. Lego is not love.

Arton år och träffar min historia ute på en klubb, han kanske tror han vunnit för att jag röker och för att min nutid är där inne bland folk och snackar med en annan tjej som ger mig konstiga blickar och säger att jag ser ut som en känd nånting. Alla säger sånt där och jag orkar inte lyssna så varvar cigg med dans och är oändligt glad att du lämna mig.

Arton år och så full att du släpar ut mig från klubben vi är på, du har tagit min mobil och ringer en vän, säger att jag måste hem. Ni säger att jag stinker men det är inte därför jag vevar ner rutan i bilen och skriker att jag älskar livet. Du leder mig till dörren och hjälper mig in. Jag hatar mig själv när jag vaknar dagen därpå och har svårt att se dig i ögonen när vi ses några dagar senare. Jag vet att du vet. Kan du förlåta mig?

Nitton år och vi äter middag, inser att min storebrors flickvän träffat alla mina två kärlekar och skrattar åt det. Saknar kompisen i dig och skäms över mig. Sms:ar att jag saknar dig.


-Ellinor Mainwaring

Likes

Comments

Fredag 10.00

I fredags second hand shoppade jag för att släcka nån slags abstinens och inte konsumera nytt. Möte också upp Dana och senare blev det öl mm och vet inte när jag somna.

Lördag: Demonstration, konsert, prosecco.

Har sovit bort dagen men börjar piggna till nu. Pluggmotivation: att jag kan jobba extra när jag skrivit klart.

Puss

Likes

Comments

Instagram@ellinormainwaring