hallu sötnosar. 
vaknade vid två idag faktiskt, sovmorgon osv. hihi. Lina och jag sov över iförrgår till igår och igår till idag. Vi kollade på typ 4 filmer denna helgen. Och det var wrong turn 4 tror jag och american pie. Wrong turn är alltid läskig. haha. Sen kollade vi på dead silence, sjukt läskig! Och den sista filmen kommer jag ej ihåg vad den hette, var typ någon idiot som tog folk och skärde av kroppsdelar osv. sjukt äcklig film. Ska ta reda på vad den hette till ikväll. Kommer säkert också bilder ifrån dessa två dagar ikväll. Ni kan också kolla min instagram där det finns några videos och bilder ifrån igår. Jag och Lina testade även göra ice and salt (challenge) stav ahha. Det gjorde så ont så vi vågade inte göra det länge. Och när man kollar på yt videos när dom gör det, ser sjukt äckligt ut ju. puss! 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

har mega tråkigt och lina segar som skit, hon ska komma hit igen ju. ahja. har iallafall hunnit städa mitt rum så nu slipper jag ha det och göra. satte upp lite bilder ifrån bara 2-3 år sedan. shit vad liten och gullig man var då. saknar den tiden som in i. ibland vill man bara bli liten igen och slippa alla bekymmer. slippa tänka på hur man klär sig och beter sig inte på samma sätt iallafall.
 

Likes

Comments

har mega tråkigt och lina segar som skit, hon ska komma hit igen ju. ahja. har iallafall hunnit städa mitt rum så nu slipper jag ha det och göra. satte upp lite bilder ifrån bara 2-3 år sedan. shit vad liten och gullig man var då. saknar den tiden som in i. ibland vill man bara bli liten igen och slippa alla bekymmer. slippa tänka på hur man klär sig och beter sig inte på samma sätt iallafall. Likes

Comments

beslutsångest om vilken header jag ska ha, försökt mig på en hel del nu. men funkar inte. blir så arg. wä. 

Likes

Comments

..sitter i soffan och så stramar det i hjärtat som fan, satan i helvetet vad ont det gör. kan fan inte röra mig. blö. sitter och försöker fixa headern också. går fan ta mig inte. 

Likes

Comments

idag ska jag försöka jobba ihop en ny header.. men jag suger verkligen på att göra det.. så om någon snäll jävel där ute skulle kunna hjälpa mig med en header så skulle jag bli super mega glad. 

ni kan ju också passa på att fråga något på min ask. hihi. 
http://ask.fm/ellinorlovee

 

Likes

Comments

godmorgon allihopa! allt är toppen med mig idag, med tanke på att det är endast är 18 dagar om jag inte räknar helt snett. till jag åker till göteborg, där det ska bli massa shoppning och liseberg! :)) ska bli så fett grymt jävla kul. kan inte vänta längre. hehehe. sen ska jag ju möjligtvis till göteborg med dom andra som jobbat på mjölktältet. men vet inte om jag vill. får helt enkelt se hur det blir. för vet inte vilka andra som ska dit jag kan hänga med.. ahja. det återstår att se. x)

 

Likes

Comments

fick en fråga vart man kan nå mig på om man undrar något. ni kan ju alltid skriva på facebook. för just nu när jag inte har någon mobil oså, så kan man inte nå mig kik eller så. annars har jag kik också. den får ni reda på när jag får en mobil.. troligtvis om ett bra tag. :(( men instagram har jag på datorn. så ni kan följa mig där ellinorbieber_ 

Likes

Comments

tjenare folket. kvällen har varit helt okej, lina kom hit vid kvart i 7 kanske. så snackade vi oså.  så allt är chill nu, alla obesvarade frågor på min ask om att jag och lina är ovänner. det är löst nu och allt är som vanligt.  :) nu sitter jag i skype med henne och käkar vindruvor, piggelin och fanta. hähähäh. puss. Likes

Comments