btw, när jag sov över med patricia och lina. så somnade patricia först, så vi ritade henne med läppstift på armarna och pannan. haha. hon väntar hämd. har en bild på sötnosarna när dom sitter vid chatroulette. haha. så söta!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

imorse missade jag bussen som gick elva över sju, så tog senare buss. så kom till skolan vid tio. inte haft en ända lektion ännu, för på no:n skulle jag snacka med kuratorn. nu var vi typ so sen rast sen so igen. sen matte. men efter skolan ska pw följa med mig hem. vi ska typ göra någonting, venne vad. hittar alltid på något. har så äckligt tråkigt. men a. har värdens sötaste katt. titta bara. vill hem och mysa med henne. awsi. 


Likes

Comments

dålig uppdate, orkar verkligen inte skriva. men igår åkte jag till mjällby efter många fel busstider och grejer. sov över med lina och patricia.. det var kul.  men just nu orkar jag inte skriva. skriver sen. 

Likes

Comments

igår började jag på mjällby, vilket är helt okej. skolan är sådär men klassen är toppen! eleverna håller fortfarande på om det med mitt efternamn håård. visst det låter väll lite knäppt, men palla hålla på om det. ahja överlever, klassen är toppen så! nu ska jag kolla på youtube. shao. 

Likes

Comments

bästa killarna. love.
Likes

Comments

ska på kalas snart, men just nu sitter jag här och käkar pringles och nyssnar på one direction - rock me.
måste dessutom säga grattis i efterskott älskade justin bieber som fyllde 19 år igår. love u. nu ska vi snart dra. så vi hörs strax friends!

Likes

Comments

omg. harry styles är fan lika snygg som justin bieber. han är as het ju! i videon One Direction - One Way Or Another.. är han ännu hetare. och låten är toppen. brukar inte vara så stort fan eller gilla dom. men dom är grymt bra där. och i dom andra videosarna med. grymt. love one direction. 


Likes

Comments

är i skolan nu. vi har musik, men i med att jag ska byta skola ska jag inte vara med och öva till det dom övar till. så najs. men jag ska flytta över massa dokument ifrån den lilla till denna nu. men tänkte uppdatera lite. inom snart kommer jag möjligtvis fixa ett videoinlägg till er. imed att jag fått lite frågningar om det. men är inte 100 procent säker. men nu ska jag fixa det. så här får ni en muppbild på mig som är rätt gammal. 
Likes

Comments

LYCKLIIIIG. äntligen fått tillbaka min macbook. efter att ha haft en jävla utbytesdator i kanske ett halvår ungifär? NÄSTAN. flera månader iallafall. tänkte försöka mig på att göra en header idag.. får se hur det blir. hahah. 

  

Likes

Comments

första dagen efter lovet snart avklarad. skönt. längtar till torsdag då jag ska byta skola.. eller fredag. vet inte ännu riktigt. hoppas på att jag får gå i A och tror det imed att dom har minst elever där. suttit och raderat över 800 bilder nu, så är lite halft sne. ifrån datan imed att jag får tillbaka min dator imorgon bitti. ÄNTLIGEN. väntat riktigt länge nu. åh. bli tisdag morgon. hih. 
yolo. cool bild. 

Likes

Comments