Vardag

Tog en tripp till Danmark igår med familjen + Filip för att gå på julmarknad inne på Köpenhamns tivoli. Har varit där tidigare, för ca 2 år sedan(?), och tyckte det var så otroligt mysigt där då så det var det som väckte fram idéen att åka dit i år igen. Dessutom var det välbehövligt med lite julkänsla och julstämning nu när det börjar närma sig jul. Det blev en perfekt plats att fira andra advent på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resor

Blev överraskad med en resa till Rom som jag fick i studentpresent av min syster i somras. Tänk vilken fin syster man har<3 Såå den 21 september tog vi flyget till Rom (även vår kusin hängde med) och hade fem härliga dagar där. Strosade runt i mysiga gator, åt massor med pasta (närmre bestämt: åt pasta VARJE dag PS tryffelpastan på sista bilden var todiefor), drack vin/prosecco, solade i 25 graders värme, besökte allt vad man bör besöka när man är i Rom dvs Colosseum, Forum Romanum, Fontana di Trevi och Spanska trappan. Kort sagt var det en hur fin stad som helst som jag definitivt kommer vilja åka tillbaka till!
/e

Likes

Comments

Vardag

Som rubriken säger var det utan tvekan livets bästa dag. Har aldrig varit så pirrig och nervös samtidigt som jag varit så otroligt taggad och lycklig?! Morgonen började i alla fall med champagnefrukost med klassen hemma hos Eve kl 7 (tidigt men så värt det) där vi åt god frulle. Efter detta begav vi oss in till Malmö, Slagthuset där vi hade vår allra sista skolavslutning med Procce. Det var verkligen så fint. Sedan satte vi tjejer oss på Victors på lilla torg där vi hängde ett tag innan vi skulle på studentlunch samt fotografering inne på skolan. Efter väldigt god mat och fina tal från både lärare och elever på lunchen var det äntligen dags för utspring. Åh, känslan på utspringet går inte att beskriva hur otrolig den var<3 När vi hade sprungit ut blev det direkt att hoppa på flaket där vi hade the time of our lives. När jag sedan kom hem blev jag överraskad av alla nära och kära som stod och väntade och hade en så bra fortsatt kväll med dem<3
/ e

Likes

Comments