View tracker

Hela förra veckan spenderade jag i solen och värmen. I sällskap av våra föräldrar åkte jag och Jessica iväg på den traditionella södernresan (för sista gången, snyft). En skön vecka med perfekt väder, sol, bad, god mat och avkoppling till 100%. Skulle nog gärna stannat kvar ett litet tag till när man fick höra att kylan och snön kommit till Finland.

Hade även med systemkameran så kanske slänger in någon bild senare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det har ekat tomt här några veckor så tar en snabb update.

Jag har klippt håret. Jobbat med skoluppgifter. Varit ut i det fina höstvädret vi då hade.

Städat lägenheten. Lämnade en helg i Vasa och då var vi och på VCS manifestation på torget. Busat med Maja.

Varit på halarkalas. Promenerat längs havet i solskenet. Inlett glöggsäsongen hos Julia.

Jag har varit på Oktobersitz. Tagit det lugnt hemhemma. Busat ännu mera med Maja.

Likes

Comments

View tracker

Denna vecka hade jag endast 2 skoldagar så jag passar på att vara hemhemma. Under min till största del ledig vecka har jag hunnit med en shoppingdag i Björneborg och även Kauhajoki. I tisdags åkte jag iväg mot Vasa och skolan. Mellan studiebesök och föreläsning hann vi med ett besök till Sweet Vaasa. Kvällen spenderade jag med Oskar i Skaftung. Idag på eftermiddagen åker jag igen till Vasa för att gå på sista kvällskursföreläsningen i Utvecklingspsykologi.

Likes

Comments

Denna vecka har innehållit bl.a. tre skoldagar, kvällspromenad med Adelina, tortilla middag. Studiebesök, grupparbeten, simning och vattenjumppa med Tessa och myskvällar framför tv:n. Imorgon har vi grupparbets träff och mot kvällen åker jag hemhem för att ta helg och äntligen få mitt kråkbo till hår fixat.

Likes

Comments

Sedan senaste uppdatering har jag varit på skolterminens första sitz, promenerat längs havet och beundrat solnedgången. Städat och fixat i lägenheten, haft myskvällar med tända ljus och tv-serier, suttit på föreläsningar och skött andra skolsaker. Nu i onsdags var det Wasa by night på schemat och jag gick runt en kort stund på stan med Julia och Adelina innan vi joinade förfesten hos Jessica. Resten av kvällen dansade jag loss på Ollis med Tessa och Adelina. Rolig kväll med flera goda skratt.

Likes

Comments

Här kommer en bildbomb från vår Sverigeresa vi gjorde i Augusti.

Likes

Comments

Just nu har jag flera lediga dagar så passar på att vara hemhemma och hjälpa till på potatiströskan. Förra veckan hade jag endast skola på onsdagen, så på tisdagen fick jag agera barnvakt åt Maja. På onsdagskvällen tittade vi på Novias gulisintagning och senare så hamnade vi själva även på Ollis, kul kväll! I helgen var det Julinas tur att lämna tonåren bakom sig och fylla 20, så det blev fest hemma hos henne med godsaker och bästaste sällskapet. Annars har det inte hänt något märkvärdigt i mitt liv förutom att någon ursäkta jävel har stulit min fina cykel, I hope karma gets you!

Likes

Comments

Nu har jag återvänt till Vasa och studierna. I måndags var jag ännu ledig så då passade jag på att städa upp lägenheten. På eftermiddagen kom Tessa och vi åkte iväg mot Stenhaga med Adelina. Senare på kvällen åkte vi på upptäcksfärd till Replot och avslutade kvällen med en solig promenad längs stranden. Tisdagmorgon åkte vi iväg till skolan, kul att träffa alla igen efter sommaren. Efter skolan gick vi runt på stan och sedan åt vi tortillas hos Adelina (som fyllde år dagen efter). På kvällen cyklade jag och Adelina runt hela Vasa nästan, efter 1,5h på cykel avslutade vi kvällen med kaka och saft. Hanna kom också över och vi satt och pratade till sena kvällen. Onsdagen var ledig för min del och jag slöade bort halva dagen, på kvällen var det BTS-party på schemat så jag drog på mig halaren och åkte iväg på förfest. Hade det skoj hemma hos Jessica med trevligt sällskap. Hemma var jag klockan 2 efter en lyckad kväll.

Likes

Comments

Under min sista lediga vecka gjorde jag följande saker: Åt grillat på Julias villa, sov en natt på villan, åkte iväg till Vasa för att inleda Vasalivet med Ollistisdag. Spenderade även några dagar i Vasa.

Villaavslutningen firade vi lungt, hade kräftskiva hemma hos mig och satt länge och pratade, lung och skön kväll.

Likes

Comments

Igår eller rättare sagt idag 00.30 anlände jag till lägenheten i Vasa efter 4 dagar ute på vift i vårt västra grannland. Imorgon ska jag försöka överföra kamerabilderna till datorn och fixa ihop ett inlägg om resan. Idag har jag traskat runt på stan med sällskap av Julia och Jessica, hittade lite smått och gott som fick följa med mig hem.

Likes

Comments