Idag har vart en bra dag tycker jag. Imorse hade vi orientering, min grupp klarade allt på 54 min så jag är stolt. Sen hade vi 2 h på oss innan lektion så vi åt på Max och åkte runt lite i stan sen var det matte och mentorstid och vi slutade 14:20 så dagen har vart bra. Efter skolan har jag inte gjort så mycket Imor. Är det onsdag,har en engelska läxa och sp har vi idrott. Nu hoppas jag att i är klara med orientering för det gillar jag verkligen inte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det lördag. Jag glömde blogga men idag är jag tillbaka. Igår var jag hos frisören, jag tror jag klippte 8-9 cm kanske. Och jag är sååå nöjd. Asså jag tycker verkligen att jag passar i lite kortare hår. Och jag tror det kommer bli så snyggt om jag har half up half down. Idag är det söndag och vi åkte till våran sommarstuga för att fixa i trädgården osv osv. Jag och min kompis var på bio och såg Iside out den var bra. Jag hade velat se din innan också så det var kul. Jag har inte gjort så himla mycket mer. Imorn är det skola. På tisdag har vi någon orienteringsdag som jag inte är så taggad på om sen på fredag jag vi ett matteprov. Vi har ett SO-prov också men det vet jac knye när det är så får väl plugga lite till det också.

Likes

Comments

Skolan gick bra idag vi slutade sent (15:40) längst av alla dagar och så var dom ju tvugna att lägga den tiden på fredagen. Ja men det vara bra vi redovisade ett NO-projekt som jag hade jobbat stenhårt med och det gick bra. Vi hade lite andra läxor också tills idag och dom gick bra inget speciellt. Ja men idag så händer inte så mycket mer, ska nog åka och handla bara.

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat här men det har varit så mycket i skolan på senaste tiden. Och speciellt ett projekt som tog mig hela dan igår att bli klar med. Aja i alla fall så hade vi träning i onsdags. Vi lärde oss en stuntfrikvens som var skitsnygg. Och sen övade vi lite på andra delar i programmet. Åhhh är så taggad för denna säsongen. Våran första tävling blir den 7:e februari (DM 2016) Men jag tror vi ska ha en juluppvisning, men är inte helt säker.

Likes

Comments