Kod för att importera min blogg till Nouw: 3217672206

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

 

Här kommer några bilder på hur mitt rum ser ut.
Jag trivs jättebra och det är extra mysigt nu med julstjärna och ljusstake i fönstret.

 

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men nu har vi börjat med den efterlängtade Anatomin. Kan meddela att det är inte den lättaste kursen precis. Mycket som ska in i huvudet. Men det löser sig nog. Blir att plugga under jul så man klarar tentan i Januari.

 

Men nu måste jag krypa ner i sängen. Blev bara fyra timmar sömn i natt. Har lite att sova igen. Men ni får ha det så bra! Kram!

 

Vad tycker ni? Vet att det behövs mer tavlor, men det kommer ;) 

 
 
 

Likes

Comments

Hejsan! 
 
Jag tänkte nu berätta lite om mitt nya boende upp i Skellefteå, för nu har jag fått nycklarna och flyttat in. 
 
Studentrummet som jag nu hyr är på 26 kvadratmeter och ligger ca 10 min från campus. Rummet har ett eget pentry och en klädkammare. Helt perfekt för mig med andra ord. Jag har inte riktigt fått upp alla grejer än, men jag får nog ta lite i taget. Tv:n och så kommer jag ta upp nu på fredag, ska bli riktigt skönt inför nästa vecka. Men jag kan berätta att jag trivs riktigt bra! Kommer bli kanon det här! Bilder på rummet kommer inom kort.
 
Vad har annars hänt då?Jag har skrivit min första tenta för lite mer än en vecka sedan, så nu väntar jag spänt på resultatet. Är dock tveksam på att jag klarade den. Var väldigt myket att läsa på första kursen. Den handlade ju som sagt om grunderna inom omvårdnaden. Som ni hör på titeln, så är det inte lätt att ta in allt. Men nu har vi i alla fall gått vidare till nästa kurs som handlar om Vetenskaplig teori och etod. Denna kurs är bara 3 veckor. Vi har ett seminare nu på torsdag och slut tentamen nästa fredag. Efter det börjar Anatomi och fysiologi kursen. Spännande spännande, säger jag. Mycket som ska in i huvudet då. Men bäst att fokusera på en kurs i taget nu. Annars rör man ihop allt. 
 
Det var en liten uppdatering. Ska försöka skriva lite oftare nu när jag bor mer här uppe i Skellefteå.
 
Men ni får ha det så bra! Kram!! 
 
Här har ni en bild från Halloween i alla fall. Vad tycks? 
 
 
 

Likes

Comments

Hejhej!
 
Var ett tag sedan jag uppdaterade nu, så tänkte att det var dags. Kan börja med att berätta att praktiken var väldigt trevlig trots alla omständigheter som har varit. Men det känns bra att vara tillbaka i skolan nu. Började veckan lite tufft bara. Hade en examinerande uppgift som skulle inte idag, samtidigt som att vi har examination på HLR imorgon. Men inte nog med det, vi har en stor tenta nästa fredag också. Så ingen lugn start efter praktiken. 
 
Men under praktiken har det även hänt en väldigt rolig sak. Jag har nämligen bestämt mig för att skaffa ett studentrum i Skellefteå. Så från och med November kommer jag ha tillgång till detta rum. Ska bli riktigt skönt att slippa pendla varje dag nu i vinter. Så längtar till vecka 45 för tillfället. Kommer bli en bra förändring i mitt liv. 
 
Det var en liten snabb uppdatering för tillfället. Ni får ha det så bra! Kram kram 
 
 

Likes

Comments

Hejhej!
 
Idag har det varit den andra dagen på praktiken och det känns hyfsat ändå. Lite mycket att ta in nu i början men det ordnar sig nog. Förhoppningsvis blir det bättre strukturerat imorgon. Jag praktiserar i alla fall på ett äldreboende här i Skellefteå. Så nu kommer jag att bo här uppe i 3 veckor. Känns väldigt bra faktiskt. Lutar mer åt att jag flyttar upp efter jul. Men inget är bestämt än.
 
Jag kan även berätta att tentan förra veckan gick väldigt bra. Känns bra att klara den första tentan med bra resultat liksom. Nu kanske man inte är lika nervös inför nästa. Måste dock börja läsa inför den redan nu, medan vi ska skriva ett arbete om vår praktik. Så det känns lite tufft just nu, men det är bara att bita ihop. 
 
Nä nu måste jag återgå till boken. Ha det så bra! 
 
 
 

Likes

Comments

Hejhej!
 
 
Tänkte berätta lite hur det gick i helgen. Var ju på tävling nere i Hallstahammar. Kan berätta att det är väldigt drygt att fara dit ner. För oss tog det 4,5 timme. Var alltså framme efter 11 och skulle upp och dansa dagen efter. Med det är bara att bita ihop. Vi kom i alla fall på en 9:e plats utav 35 stycken tävlande. Så vi är nöjda med vår insats. Nu är det bara att tagga om inför tävlingen i November.
 
Annars händer det inte så mycket. Har suttit hemma och haft självstudier idag. Jag har nämligen tenta på fredag och seminarie både imorgon och på torsdag. Så det blir nog inte så mycket mer skrivet nu i veckan. Det blir nog först mot helgen.
 
Men ni får ha det så bra. Kram
 
Bilden är från tävlingen
 
 

Likes

Comments

Hej!
Sitter just nu och väntar på att Issa ska sluta jobbet. Jag ska nämligen sova över i Skellefteå ikväll. För imorgon ska vi på KTC och träna förflyttningsteknik. Annars idag har vi jobbat i basgrupper. Så slutade i stor sätt vid 12.30 idag. Men jag har suttit kvar och läst boken som ska redovisas nästa vecka. Jag älskar verkligen den här miljön. Biblioteket är hur underbart som helst. Ljust och fint. Jag gillar även Skellefteå som stad. Lagom stor liksom. Får väl se om man blir Skellefteåbo så småningom.

Nä nu måste jag gå och träffa Issa. Här kommer en bild från älven idag.Likes

Comments

Hej!!
Nu har jag bestämt mig för att starta en blogg igen. Detta eftersom jag kommer börja på ett nytt kapitel nu i höst. Jag ska nämligen börja plugga till Sjuksköterska i Skellefteå. Så jag tänkte starta denna blogg så ni kan följa min resa. Nu i början kommer jag att börja med att pendla till Skellefteå och sen får vi se. Jag är fortfarande reserv i stan (Umeå) så inget är säkert än.

Det var lite för nu läget. Ha det så bra!Likes

Comments