Idag vid 12 tiden så åkte jag, mamma, pappa och Alle in till Växjö för jag skulle bjuda henne på mat och en present eftersom hon fyllde år den 11.

Vi gick och kollade i några affärer och valde oss varsin tröja innan vi gick och åt!
Chili & Wook buffén på Grand Samarkand är så himla god och både jag och Alle älskar sån mat. Efter det plockade mamma och pappa upp oss så åkte vi till Gottegrisen och handlade godis!

Det var jätte trevligt att träffa Alle idag och få komma iväg! Vi har alltid så himla roligt tillsammans. Tack för en underbar dag, älskar dig! ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag vid 12 tiden åkte jag, mamma, pappa och Ulf till Kosta. Vi handlade på lågprisvaruhuset innan vi åt pizza på Don Camillo och jag köpte bara en sagaform bricka som jag ska ha ute på balkongen sen.

Vid 20:00 ungefär åkte vi ut till skogen och släppte Bella så hon fick springa av sig lite och sen körde vi en skogsrunda och då fick vi se massa rådjur. Bella älskar att åka bil och hon bara gnydde när hon såg rådjuren, haha.

Nu ska jag äta lite chips och kolla på en serie!

Vet att jag varit dålig på att uppdatera men ska skärpa till mig nu! 😁

Likes

Comments

Postad i: Psykisk ohälsa


Jag blev mobbad när jag gick i 4:an av ett gäng killar som jag fortfarande hatar så blev automatiskt att jag gick till skolan mindre och mindre tills jag slutade att gå helt! Vi hade mycket problem med skola och soc då dom hotade mina föräldrar att dom skulle ta min lillebror (som inte heller gick i skolan) och mig istället för att egentligen försöka hjälpa oss. När vi ville få hemundervisning fick vi istället alltid höra "Vi har inga resurser till det"!

Började i 7:an men kände hela tiden hur jobbigt det var och att jag inte riktigt passade in någonstans och hade ingen aning om varför jag kände just så tills min kontaktperson (som jag har haft i 5 år) sa "Du kanske har socialfobi?", så jag lånade en bok om socialfobi på biblioteket och precis ALLT stämde in och jag sa till min kontaktperson att jag ville gå på KBT på BUP så hon ordnade så jag fick en tid dit och tack vare det så kunde jag börja på IV, en gymnasieskola där man kunde läsa upp sina betyg! Jag gick där i ett år och fick godkänt i både engelska och svenska. Kände fortfarande av den sociala fobin men jag KLARADE av det! Sen fick jag en ny psykolog på BUP som var lika bra så vi började öva med att jag skulle utsätta mig för sånt som var jobbigt. Tillexempel att ringa och beställa en pizza, åka buss, handla i affären och gå på stan. Det gick jättebra och jag började andra året på IV och även det gick bra till en början men sen fick jag problem med min mattelärare som gav mig frånvaro även när jag var på lektionerna BARA för att jag och min bästa vän satt 5 meter ifrån alla andra för vi jobbade bättre då! Sen 2013 när jag fortfarande gick andra året fick vi reda på att min storebror Johannes hade fått cancer (leukemi) så då blev allt ännu jobbigare så till slut så hoppade jag av IV. Min storebror och jag hade alltid bråkat som syskon gjorde men när han fick beskedet om sin cancer så försvann allt det och vi kom faktiskt bättre överens, det är de enda positiva som cancern hade med sig! Han fick behandling i Växjö och åkte fram och tillbaka till Lund för behandling där! Jag tänkte aldrig att han skulle dö för det var ju Johannes, så klart han skulle klara sig! Vi fick veta att han fick en ny sorts cancer som bara äldre brukar få men till och med då så tänkte jag att han skulle klara detta! Men 3 år senare, när han endast var 19 år så förlorade han kampen mot sin cancer! När alla hade "gått och lagt sig" så bara grät jag och tyckte det kändes så overkligt! I flera månader väntade jag på att han skulle komma tillbaka för det kändes som han var i Lund och snart skulle få komma hem igen! Sorgen blir inte bättre med åren men man lär sig bara att leva med det. Har aldrig träffat någon starkare eller modigare än min bror, han är min förebild när det gäller hur jag vill leva mitt livvoch min attityd mot när det är jobbigt. Under dom 3 långa åren han hade cancer så slutade han aldrig att skratta eller skämta, till och med in i det sista så skrattade han och kände hopp och tack vare honom så vill jag vara lika positiv och modig! Jag väljer bara att tänka på våra roliga stunder då det var sån han var och det är så jag vill minnas honom.

Nu går jag hos en arbetsterapeut hos vuxenpsykiatrin och dom är så himla bra där, väntar på min utredning, jag har flyttat hemifrån, ska börja plugga på distans i maj, har 3 fantastiska djur, min underbara familj och mina vänner! Jag vågar mycket mer nu och känner mig mycket säkrare i mig själv och ser positivt framåt. Så klart känner jag fortfarande av min ångest och depression men det är mkt bättre nu än tidigare!

Min bror lät inte sin cancer vinna över honom och hans personlighet, likadant vill jag att ni inte låter tillexempel era diagnoser, mobbare eller vad som VINNA över er!
Jag väljer att inte tänka på mina mobbare längre för dom tänker givetvis inte på mig så varför ska jag slösa min dyrbara tid på DOM?
Ta vara på dig själv och din familj/vänner för man vet aldrig vad som kommer hända imorgon!

Ni som lider av någon form av psykisk ohälsa, kom ihåg att DU är modig och jag hejar på dig!
Om det är något så bara hör av dig! Min dörr är alltid öppen! ♡

Likes

Comments

Idag har jag, mamma och pappa varit i Nybro och shoppat lite på Dollarstore!
Jag köpte tre tavelramar, en mapp som jag ska ha alla mina räkningar i, fryspåsar, en liten "korg", godis och några pingisbollar till katterna.

Efter det åkte vi självklart till mitt älskade McDonalds, haha! Vi testade deras nya Chicken Big Mac och den var verkligen super god så den måste ni prova.

Just nu sitter jag hos mamma och slappar och äter kakorna vi köpte av min kusin men vi ska snart gå ner till mig och fixa lite i lägenheten.
Hör av mig senare, hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Postad i: New in

Idag åkte jag och mamma till Växjö för att shoppa och äta lite gott. Det var så himla mysigt och hon köpte en micro till mig som inflyttningspresent. 😍

Lägger ut lite bilder på det jag köpte! 👇

Vi åt buffé, fyfan vad gott!

Micron jag fick av mamma, 499 kr på Rusta!

En rosa blender, 100 kr på Rusta!

Foundation och mascara, runt 300 kr på Kicks!

Salt och pepparkar, 100 kr men betalade 70 kr på Indiska!

Tre små vaser, 60 kr på Rusta!

Min byrå som jag köpte på en köp och sälj sida som jag ska ha i hallen!

Min hylla jag beställde från Ikea för 400 kr kom äntligen igår!

Denna sminkspegeln beställde jag från Wish igår!

Likes

Comments

Idag har jag bara lekt, gosat och tagit hand om lilla Yngve. Han och Algot kommer lite bättre överens nu så det är jag glad för!

Mamma kom ner med köttbullar och mos innan så vi åt middag tillsammans. 😍

Imorgon vid två tiden ska jag på synundersökning och beställa ett par glasögon & då är Ludde kattvakt under tiden!

Likes

Comments