View tracker

Hej allihopa... vet att de har varit ett stort uppehåll i bloggen just nu, och de är pga av olika anledningar som t.e.x. skolan och saker inom familjen som jag inte vill ta upp.
Men vad har jag gjort dom här senaste 2 månaderna, för att inte gå in i detalj på vissa saker så flyttade jag ju hem till mamma i maj men sen blev hon sjuk. Och de blev jätte jobbigt både för mejj o hon, så då bodde jag hos min moster i ca 3 veckor o nu bor jag i typ familjehem. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla de för jag har bott här i lite mer än 3 veckor. Men under den här tiden så har även jag o två av mina vänner kommit varann jätte nära och jag är glad över att kunna känna att dom alltid finns där för en...❤❤
De blev ett kort inlägg idag för att nu ska jag sova, annars får jag bannor av hon jag bor hos😂😂
Kram på er❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har inte så speciellt många vänner, men jag har helst 5 riktiga vänner än 20 som man inte kan lite på. Vänskap och framför allt riktiga vänner för mig är någon som alltid finns där för mig när alla andra vänder ryggen mot en. Jag har jätte svårt att lita på nya människor men i skolan är man tvungen om man vill skaffa sig vänner där. Och om det visar sig att det är en falsk vän, så försök hitta en annan vän och tillslut kanske ni kommer vara ett helt gäng som skrattar, skojar och retas lite med varann. Det bästa sättet att hitta nya vänner är att våga säga hej till någon som kanske går i samma klass som dig men du inte känner så bra och framför allt vara ärlig. Det blir ingen bra vänskap om du ljuger. 

Och till slut kanske ni blir lika bra vänner som jag och den här tjejen :)

Ha en bra dag.... Kram!!

Likes

Comments

View tracker

Jag har ätstörningar men hade mer för ca ett halv år sedan. Min mamma sa åt mig att jag inte fick gå ner nå mera i vikt men jag lyssnade inte. Hur allt började var nog för att jag blev mobbad när jag var liten och min pappa sa att du får max äta 2 mackor till frukost och så. Jag vet att man ska äta tills man blir mätt men jag tog åt mig väldigt mycket av det och jag började med en ADHD medicin som heter Concerta, den funkade inte så bra för jag blev inte hungrig och det gjorde också att jag inte åt. Mina vänner reagerade också på att jag hade gått ner så mycket i vikt för jag gick inte till matsalen och åt lunch så de tvingade mig dit bara för att jag skulle få i mig något. Jag är väldigt glad att dom tvingade med mig och såg till att jag åt, till och med lärarna gjorde det. Så tack!!

Hoppas ni får en bra dag... kram på er! :)

Likes

Comments

När jag blir stor vill jag bli försvars avokat. Jag vet att det krävs bra betyg osv.... Men så länge jag gör mitt bästa så kommer jag att lyckas och det kan även vem som helst göra. Man kanske tycket att skolan är tråkig och frågeställer lärarna " varför måste vi gå i skolan". Och andra kanske tycker att skolan är skit kul men man fattar typ inget i kemi eller vilket ämne som helst. Men ta vara på tiden som lärarna tar och ger ut till er, ni kan lyckas bara ni vill. Jag själv ligger efter i många ämnen men har bestämt mig för att ta igen det till hösten då jag börjar 8:an. Och förra månade var det en man som sa " sätt inte dina mål i livet typ när du är 20 år, utan sätt dom nu med små mål som du vet att du kan lyckas med. Så länge du tror på dig själv". Så tro på er själva och bry er inte om vad dom andra tycker...

Likes

Comments