Hej!
Dom som står mig närmast vet redan om det här men jag känner att jag vill dela med mig.
Jag kommer få flytta till ett nytt HBV-hem, vilket känns jätte skönt. Men för mer än en vecka sen hade jag soc möte och då sa min soc till mig att hon skulle höra av sig senast på fredag. Vilket hon inte gjorde, så just nu har jag ingen aning vart jag kommer att flytta eller om jag ens blir kvar i Dalarna. Och det är det jag tycker känns jobbigt, för nu går jag på en skola som går jättebra och alla mina närmaste vänner finns ju i Borlänge.
Jag hoppas att min soc hör av sig i morgon så jag vet vart jag hamnar iallafall.
Det här är en liten snabb sammanfattning på hur det ser ut just nu, hoppas allting är bra med er så hörs vi❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! För en gångs skull så mår jag faktiskt helt okej och det är tack vare min mamma, min familj och mina vänner. För att i måndags kväll blev jag inte bara psykiskt misshandlad av den andra klienten utan jag blev även fysiskt misshandlad. Den andra klienten boxade mig i magen två gånger med båda knytnävarna, så jag tappade luften. Min mamma och hennes ex kom och hämtade mig ganska sent på kvällen, vilket jag är jätte tacksam över. Så jag slapp vara där det vill säga.
Och nu håller soc på att kolla på ett nytt boende åt mig vilket jag tycker känns jätte skönt så jag slipper gå igenom allt det här som har pågått så länge.
Jag är så tacksam över att folk har stöttat mig så mycket, för jag hade verkligen inte klarat det här utan all stöttning.
Hoppas allt är bra med er och här har ni en liten uppdatering på vad som har hänt och vad som händer framåt❤️

Likes

Comments

Idag har jag bott här i exakt 6 månader, och typ ingenting har hänt. Dom senaste månaderna har jag bara mått sämre och sämre när jag är här på det här boendet. Jag blir bara ner trykt av dom andra ungdomarna här och personalen gör ingenting, vad är det här för ställe egentligen?
I fredags till exempel fick jag höra att jag var ett jävla psykiskt barn som borde sitta på psyket istället för att vara här och att jag borde gå och dö, jag blev kallad hora och en personal hörde allting för att ena personalen satt vid mig och den här andra ungdommen stog och skrek det här på mig utan att jag ens har gjort något. Personalen försvarade inte ens mig utan bara satt där vid mig och rykte på axlarna, är det så här det ska vara? Jag kom hit för att få hjälp inte för att bli ner tryckt och må psykiskt dåligt, allt har på gått sen midsommras och ingenting har förändrats ett dugg! Jag orkar inte hur mycket som helst och jag börjar få nog på riktigt för att jag inte vet vad jag ska göra när jag ej får personalens hjälp. Och vissa av mina vänner frågar mig varför jag ens tar åt mig och det kan jag berätta här.
Jag tar åt mig för att jag har varit mobbad ända sen dagis, ända sen dagis har jag blivit kallad fettdoris, slampa,hora,fitta, idiot, jag har blivit slagen mm. Och ingen ska behöva gå igenom det jag gör, för det är fel. Det finns tydligen fältare på visa skolor som ska hjälpa utsatta men det är knappt någon som har hjälpt mig där förutom mina nära och kära som har stöttat mig under allt. Jag undrar vart ska det här samhället ta vägen någon stans? Hur länge kommer vi som blir mobbade få lov att stå ut?
Jag vet även att alla som kommer hit till det här boendet har olika ryggsäckar och har/går igenom olika saker och man behöver inte tycka om alla människor men man ska respektera alla.
Jag blev lovad av chefen över det här stället när jag flyttade hit, att jag skulle få bearbeta vissa saker ur min uppväxt som tillexempel mobbningen då, men det har inte heller hänt.
Är det meningen att jag ska ta till en polisanmälan igen för allt som händer mig här eller hur ska jag göra? Jag har ingen aning alls.

Hoppas det äe bra med er så hörs vi puss o kram❤

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Hoppas allt är superduper bra med er!

Själv har jag de jävligt jobbigt just nu för att i mer än en vecka har jag blivit utsatt för kränkande kommentarer, bitchblickar och massa massa anklagelser.. Vissa klienter på behandlingshemmet kan ha kommit och väckt mig mitt i natten för att dom anklagar mig att jag ska ha tagit något, så då när dom har väckt mig har dom sagt att om vi inte får gå igenom ditt rum så kommer vi slå sönder dig i morgon.. Och när dom väl fick komma in på mitt rum så har dom ändå inte hittat något. Men grejen är den att dom andra får inte alls gå igenom mitt rum överhuvudtaget, inte ens personalen. Ända gången dom måste är om de finns risk för narkotika. Jag har bett personalen om hjälp ända sen det här började men ingenting har hänt. Innan det här började så mådde jag faktiskt jätte bra men nu har dom fått mig på botten..
Jag har märkt den här veckan att jag har fått ett väldigt stort tålamod, men snart så är de tålamodet borta om personalen inte tar tag i det här! Och jag kommer att bli riktigt arg så jag tappar kontrollen över mig själv.. Och jag vill inte att de ska hända men just nu så ser jag ingen ut väg mer än att jag kanske måste markera att jag har fått nog... Jag försökte igår men de gick ju inte så speciellt bra, de va 2 stycken som hade varit på mig och en tjej som heter Iza. Tillslut så höjde jag rösten och sa att nu räcker de men dom hoppade på mig och Iza, personalen skickade bara in oss på rummet, sån tur så klarade jag mig i från skador men Iza fick rivmärken på axeln och halsen... Jag vet inte hur länge jag kommer att kunna ta emot allt skit. Men jag vet att jag inte kommer klara det så länge om personalen inte tar tag i det här!
För just nu så är både jag och Iza trötta på allt det här och jag hoppas att personalen skärper sig...

Likes

Comments

Hej! Jag ville berätta en sak som tar ganska mycket på mig. När jag flyttade till behandlingshemmet så tänkte jag att jag inte skulle komma någon jätte nära här utan bara sattsa på mig själv. Men det förändrades ganska fort, faktiskt redan första dagen. Jag fick en väldigt nära kontakt med en tjej här och nu är vi som systrar. Men vi har våra små bråk och stora bråk vilket man får räkna med om man är som systrar. Men jag känner att de är lika tufft varje gång det blir ett bråk mellan mig och henne, jag kan inte sova då för jag ångrar mig så mycket över min del i bråket. Men samtidigt tänker jag på alla bra stunder vi haft, som till exempel när vi låg i min säng och jag kittlande henne och hon ropade på personalen att dom skulle hjälpa henne men dom kom aldrig😅 Eller typ när vi är över trötta och sätter på "Jag har ätit pankaka" det är sånna små stunder som är viktiga för mig och jag tror att dom är de för henne oxå❤ Varför jag inte säger namnet på henne just nu är för att vi bråkar igen, men över en riktigt löjlig sak tycker jag💔 Och hur vi lyckades bli som systrar är helt underbart och inget jag hade trott från början❤

Likes

Comments

Igår gick jag igenom en ganska jobbig händelse men jag fick även veta en sak som gjorde mig ganska irriterad. Min systers äldsta son går på dagis och råkade kissa på sig och han blev mobbad av en annan där på dagiset! Jag vill markera att det här inte är okej!
Jag har själv blivit mobbad sen jag va liten (nämner inga namn av dom som mobbade mig) och de sitter i än idag vad dom gjorde mot mig! Dom kallade mig hora, fitta, fetto, fettdoris, jag blev även slagen så jag gick inte ut på rasterna i mellanstadiet förutom då när min kusin hade rast. Än sen han kissa på sig, de va en olycka, sånt händer.
Dom barn som mobbar andra mår förmodligen inte bra själva, men jag ser ingen anledning till att man ska mobba nån alls, jag ser ingen mening med att man ska få kalla nån hora, fetto och en massa saker bara för att man själv mår dåligt! Jag hoppas verkligen för min systers son att de här bara var en en gångs grej för om dom fortsätter finns risken att de sitter kvar i han när han blir äldre!
Det finns ju även sånna som ska se till på skolor att man inte ska mobbas men på dagis då? Vart är dom då? De finns hur mycket personal på dagis som ska ha koll på att ingen blir mobbad! Hoppas ni bättrar er på det här dagiset!

Sen den där hemska saken som har hänt mig vill jag inte berätta för alla så ställ helst inga frågor om de.
Ha de gott❤

Likes

Comments

Jag har flyttat till behandlingshem och har bott här i ca 3 veckor nu. Varför jag har flyttat hit är för att jag behöver få hjälp med lite privata problem, vill inte gå in på de just nu! De är självklart att jag tycker det är jobbigt att vara ifrån min mamma och alla som står mig nära, men jag får ju tänka att de här är inte för alltid som jag kommer bo här. Men jag måste börja fokusera på att börja prioritera mig själv först just nu och inte mina vänner, även om jag älskar dem över hela mitt hjärta.
Hoppas allt är bra med er!❤

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu är de snart juletider igen och de innebär ju jullov. Själv tycker jag att de ska bli skönt efter en ganska jobbig termin... De är ganska mycket som har hänt, både bra och dåliga saker. Men vad är de ni längtar efter mest till julen? :) Själv längtar jag mest efter att få träffa familjen, att umgås med dom o bara ha de trevligt. 

De slog mig idag att vilka upplevelser jag har haft med mina vänner o familj de här året. Jag skulle aldrig kunna tacka dom nog för de dom har gett mig, så nu under julen kommer jag tänka extra mycket på mina vänner för jag kommer inte va med dom.

Ta vara på eran familj o vänner ni också, ni kanske inte inser vad dom betyder idag förens de har hänt nått så du behöver deras stöd. Men när de väl gäller så kommer ni tycka att dom är dom underbaraste människorna som finns❤❤

Det blev ett kort inlägg idag men hoppas de är bra med er kram❤ Och god jul ❤

Likes

Comments

Hej allihopa... vet att de har varit ett stort uppehåll i bloggen just nu, och de är pga av olika anledningar som t.e.x. skolan och saker inom familjen som jag inte vill ta upp.
Men vad har jag gjort dom här senaste 2 månaderna, för att inte gå in i detalj på vissa saker så flyttade jag ju hem till mamma i maj men sen blev hon sjuk. Och de blev jätte jobbigt både för mejj o hon, så då bodde jag hos min moster i ca 3 veckor o nu bor jag i typ familjehem. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla de för jag har bott här i lite mer än 3 veckor. Men under den här tiden så har även jag o två av mina vänner kommit varann jätte nära och jag är glad över att kunna känna att dom alltid finns där för en...❤❤
De blev ett kort inlägg idag för att nu ska jag sova, annars får jag bannor av hon jag bor hos😂😂
Kram på er❤

Likes

Comments

Jag har inte så speciellt många vänner, men jag har helst 5 riktiga vänner än 20 som man inte kan lite på. Vänskap och framför allt riktiga vänner för mig är någon som alltid finns där för mig när alla andra vänder ryggen mot en. Jag har jätte svårt att lita på nya människor men i skolan är man tvungen om man vill skaffa sig vänner där. Och om det visar sig att det är en falsk vän, så försök hitta en annan vän och tillslut kanske ni kommer vara ett helt gäng som skrattar, skojar och retas lite med varann. Det bästa sättet att hitta nya vänner är att våga säga hej till någon som kanske går i samma klass som dig men du inte känner så bra och framför allt vara ärlig. Det blir ingen bra vänskap om du ljuger. 

Och till slut kanske ni blir lika bra vänner som jag och den här tjejen :)

Ha en bra dag.... Kram!!

Likes

Comments