Header

EM i Göteborg närmar sig med stora steg och jag klurar på packning och kamerastrul. Har en äldre kamera men skulle behöva ett större minneskort för att slippa ta med mig datorn och tömma hela tiden, men.... vet inte ens om min kan läsa av korten. Så blir till att släpa med sig kameran till elgiganten och prova olika, hoppas något passar för är inte alls sugen att släpa med datorn. Så några förslag?

Ska annars på ansiktsbehandling efter stallet och sen lite sista minuten shopping, regnkläder i mängder, behöver både hem och till jobbet. Spanat på en härligt rosa regnkappa, man vill ju inte bli blöt på Ullevi om det blir dåligt väder.... OCH Nåde den som tar upp ett paraply där, då döljer man ju sikten för alla bakomsittande.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen, tillbaka nere i Stockholm. Måste säga att det är väldigt gult ute mot vad det var uppe i Dalarna, tydligen inte regnet något alls här hemma så... det ser mer ut som i Spanien eller något. Snustort med gult halvdött gräs och alla träden börjar gulna dem med. Att man kan längta efter regn så mycket. Hade ändå lite regn uppe i Dalarna men som jag lyckades omatcha med mina ridpass haha, satt nöjt inomhus och kolla på spöregnet.

Är min sista semestervecka så ska passa på att njuta lite smått av mina sista dagar även om det ska bli kul att börja jobba igen. Ska nog svänga förbi Sara borta i Köping någon dag också, bara setts i Strömsholm när jag träffat henne på bortaplan så börjar bli min tur att hitta hem till henne tycker jag 👼

Nä dags för lite lunch och sen till stallet då, blir nog lite jogging bara efter den långa resan hem igår. Heidi stod stilla som ett ljus, stampade sammanlagt ca 5 gånger under den 4 h långa resan hem. Tror vi båda två kommer att sakna Dalarna riktigt mycket, hittar ett helt annat lugn när jag är där uppe, från Heidis sida så blev hon otroligt fin i pälsen, inga små skavanker, en egen gräshage med träd, stor fin box med en massa hagvistelse, mer eller mindre hela dagen. Längtar till nästa sommar, kanske ska slå till på mer än 2 veckor då... Who knows.

Likes

Comments

Var ju iväg till ett slags vattenfall idag ute i skogen, Styggforsen hette det tydligen. Kan tänka mig att det är fantastiskt häftigt i början av våren när snön precis börjat smälta. Var fint idag med, men det där extra magiska saknades lite. Och jag stirrade mig mer blind på närbilder haha, svårt att göra en sådan här plats rättvis utan att ställa sig mitt ute i ån typ.... Men den var ju instängslad. 😂

Är något speciellt med att fotografera svart vatten...

Men skogen bjuder på andra fynd också 😍 Bergen på denna plats har rest sig pga ett meteoritnedslag, där kraften gjort så att berget var tvunget att resa på sig. Så alla lager man kan se ligger på sniskan, hur många år kan det vara som gömmer sig i alla räfflor....

Likes

Comments

Då får man ladda upp med sin nya rosa kofta från Anky och de rosa gummistövlarna, ibland bara känner man sig så vuxen. Ska iväg till något.... vattenfall tror jag det var idag med mamma och pappa som numera är här med mig, sen får det bli en sväng till Heidi och lite jogg. Igår fick hon stora A i betyg, betydligt mer avslappnad än här om dagen, tror brunsten börjar lägga sig lite. Men vi håller kraven låga just nu, det är ju semester och hon har fått gå så många lektioner innan vi åkte som ni som följer mig på Instagram vet.

Likes

Comments

Nu har Sara åkt hem efter lite mer än 1 vecka tillsammans här i Dalarna, jag blir kvar veckan ut även om jag gärna hade stannat betydligt längre. 0 hemlängtan 😂 Haft avskedsfrukost med fruktsallad, bacon mm och hästarna fick avslutningsfika dem med, betfor med en massa gottigott.

Underbara Sara tog lite fler kort på Heidi och mig när vi red idag innan hon åkte, visar er i omgångar men ååååå ❤

Likes

Comments

Precis vad det var haha, var en salig blandning mellan fullt ös, tryck emot skänklarna, hög form och sprattel med benen och avslappnat jobb. Tur Sara fanns på plats och kan fånga våra fina höjdpunkter ❤ Hon kommer bli så fin verkligen, vi jobbar vidare på att slappna av och lita på varandra och att bygga muskelmassa.

Såklart man förtjänar en klapp när man slappnar av även om vi måste jobba fram näsan i den lägre formen

Hon har lite tryck ändå tanten om vi bara kunde få använda energin på rätt sätt

När man vill jobba neråt och böja i sidan men tanten vill jobba på uppåt så blir det lite pannkaka, men man ser iallafall att hon börjar få muskler igen. 😂😍

Likes

Comments

Vi tog oss en liten sväng för att fotografera igår, finaste hästarna ❤

Sara och hennes fina Memphis, ödmjukare relation får man leta efter😍

Och Heidi, så snäll och klok, om lite galen här och var ❤ Även om hon för stunden är galet brunstig och förälskad i ponnyerna i hagen bredvid (läs kan knappt leda ut i hagen och är full galopp upp till dem för att brunsta det första hon gör ) 😂

Så otroligt fina miljöer och planen är att fota lite mer dessa dagar, om allt går vägen tar vi ett joggingpass på ridbanan imorgon om väder och brunst tillåter.

Likes

Comments

Oj oj oj vilken pysdag det blev igår, sovmorgon till kl 11, sola, plocka blommor och sen ge sig av till stallet. För dagen stod en uteritt planerad och jag kom ihåg några rundor i skogen som vi kunde ta. Hehe. Stock och sten, grusväg, sandväg och sen kom vi ut till ett bostadsområde igen där jag alltid vänt och ridit tillbaka men då Heidi taggade till ordentligt efter att vi travat på en sandväg kändes det som självmord att vända där (Då hon taggar till ännu mer när man vänder hemåt) . Så vi tänkte förr eller senare kommer vi väll tillbaka till något vi känner igen. Men efter att ha skrittat en bit på asfaltsvägen så inser vi att vi är totally lost 😂 Det positiva när man rider på en bilväg är ju då dock att man kan använda gps i mobilen, så 1,5 h senare från våran start är vi tillbaka i stallet. Men vi ska inte klaga, fantastisk utsikt när man närmar sig stallet som ligger uppe på en kulle med utsikt över vattnet.

Var väldigt länge sedan jag red på en bilväg men var inte speciellt mycket trafik här ute på landet. MEN kom fram till att alla Stockholmare får ta och skärpa sig. Där tycker jag det är ytterst få som har respekt för hästen om man rider på vägkanten. Här sakta alla in och snigla förbi eller sakta ner lite mer när hästarna sett dem och höll ut (vissa körde till och med i gräset på andra sidan vägen). Så kände mig inte ett dugg orolig där vi skritta och försökte hitta hem.

Likes

Comments

Vi lever haha, något yrvakna fortfarande men vart full fart nu i några dagar så riktigt skönt att det enda som är planerat för dagen idag är handla mat och rida en sväng med hästarna. Men vi ska inte klaga, vart otroligt bra och roliga dagar. Igår till exempel så fick hästarna ta morgonpasset, 09.00 satt vi på hästryggen och invigde ridbanan för i år. Vart en liten sväng i skogen som avslutning.

Därefter den stora planeringen för dagen, Svärdsjö för att träffa 2 kompisar och alla dessa djur som befinner sig där uppe, hästar, hundar och kaninbebisar 😍 I grova slängar var kaninbebisarna ca 2 veckor de små liven, bedårande är det minsta man kunde beskriva dem som. Tyvärr så små att det knappt gick att se dem under gräset i hagen, så tyvärr inte så många bilder man hade önskat kanske.

Man fick ha stenkoll vart man satte fötterna eller om man tänkte sätta sig, var kaninbebisar överallt, 8 st 😍

Men vi ska inte glömma Linas fina hundar också, Lisa ❤ och den lilla Max hon har åt försvarsmakten.

Lina driver ju ett hundpensionat och dagis så vi fick snällt följa med ut i skogen, sååååå mysigt. Var jättelänge sedan jag var på en riktig skogspromenad.

Likes

Comments

Har ni tänkt på när man ska resa bort lite längre att man är pedantiskt noga med att ha med sig precis allt man behöver? Vad ska man göra om man glömmer något? 😨 Är lite jag just nu, sitter och packar och tvättar om vartannat inför årets resa till Dalarna med Heidi. Har skrivit var sin packlista åt oss med... tja... 3 spalter på ett A4 papper var ungefär. In i minsta detalj, allt ifrån hästpass, hovkrats, sadel, plånbok, pyjamas osv osv. Känns som allt bara är ett enda stort bombnedslag här hemma, målet är att ha packat klart till mig själv idag och Heidi imorgon, på Måndag far vi. Ska bli så oerhört kul och har lite planer för bloggen här då med, min underbara kompis Sara ska följa med upp med sin häst Memphis. Så kan lova er en massa bilder på allt och ingenting.

Är liksom en välbehövlig avslappnande paus att sätta sig och putsa skor i hallen 😂 Tur jag i slutändan kommer till mitt paradis. Bara dagar kvar nu. ❤

Likes

Comments