Tänk, snart kommer 2 av mina hjärtan äntligen hem, Moa har ju varit hos mig! Efter 1 lååååång vecka i Thailand, är dom snart hemma igen, vi räknar ner. Då alla inte vet så överraskade Ängla och Alex, hans mamma, pappa och bror nere i Thailand som är där en längre tid. Vilken överraskning! Tänk om man kunde fått uppleva den händelsen, att se hur förvånade och glada dom blev.

Men en vecka har gått fort, tack och lov! Nu blir det nog inga fler resor för denna familjen på ett bra tag. Men en vecka till hösten hade inte suttit fel. Eller?!

Hur reser ni med era barn, vilka länder tycker ni passar bra för en 2 och snart 6 åring. Inte allt för långt bort.

Trevlig helg på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hur har ni det med era sovtider till era barn. Normalt sätt lägger vi numera barnen mellan 19.30-20.00. Gör vi inte det går dom över o blir hyper duper pigga. Innan då
Moa inte fanns var vi kanske för slappa med tiderna till Ängla. Men absolut inget vi ångrar idag, då hon är världens lättaste att lägga. Moa däremot. Varför sova när man kan göra allt annat, och när hon väl somnar kan man räkna timmarna tills hon vaknar o kommer in till oss. När hon väl kommit in till oss somnar hon som en stock, men så kan vi räkna timmarna igen då hon ska skrika och sparkas och vara haft vaken. Detta händer inte heller en gång per natt, utan ett flertalet gånger. Dagen då Moa föddes har hon aldrig sovit helt och hållet en hel natt.. Tacka gudarna för att Ängla alltid sovit som en stock. Men det är väl så, man får väl en av varje ♡

Likes

Comments

Än aldrig. Nu är äntligen julen ute från detta hus. Man har inte riktigt haft orken att ta ner den.Sen så är det ju rätt så mysigt med en gran som lyser och stjärnor i fönstret som lyser upp det trista mörker som fortfarande är på kvällarna. Hur länge brukar ni vänta med att ta ner allt?

Hoppas nu vi går mot ljusare tider. Vad ser ni mest fram emot detta år? någon speciell resa eller dylikt?

Vi har inga direkta planer. Tar allt lite som det kommer. En dag i taget.


Likes

Comments

I november gjorde vi en fantastisk resa. En resa som man lever på och alltid kommer minnas. Thailand tillsammans med nära o kära. Koh Lanta, Koh Lipe, koh ngai och phuket. Magiska platser, underbara bilder och minnen. Man kan inget annat än att längta tillbaka. 16 dagar i paradiset...

Likes

Comments

Detta med kyla och vinter är inte riktigt min grej. Brrrr. jag vill ha sol o värme. Barnen älskar vintern, sålänge det finns snö. Häromdagen kom första snön. Hann ligga några timmar innan den försvann. Innan dess han jag dra dom runt både här o var o varsin pulka. Vad gör man inte för ens barn. klart dom ska få kan när snön finns här... Man får passa på :) Efter bara några timmar hade snön töat bort. Men 2 glada nöjda barn och en trött mamma. Träningsvärk i armarna idag kan jag ju säga! (otränad till tusen). Stockholm däremot, dom fick gott om snö. Kanske lite för mycket haha. Vilken årstid tycker ni bäst om?

Likes

Comments

Jaha, då har man arbetat i 3 veckor. Tiden har gått kusligt fort. Tycker nu att jag kommit in i det någorlunda. Men det har väl inte gått som en dans på rosor precis. Överansträngning över skulderbladen och en sträckt muskel, som jag fått smärtstillande för. Så fort jag känner mig lite bra så kommer det igen, fast på ett nytt ställe. Så imorgon blir det sjukgymnast. Förhoppningsvis går det över så fort jag fått någon övning. Men vi får se. Man kan alltid hoppas. Veckan började heller inte så bra för Moa som inledde veckan med att feber. Dock ingen feber på hela dagen men natten till idag var katastrof.
Man får inte klaga på vädret men att det är så klibbigt och varmt på kvällarna gör att det blir svårare att natta. Trots att vi har acn igång är det svårt, och feber på det är som pricken över i. Men nu i skrivandets stund har Moa äntligen somnat (45 min senare). Så nu ut o titta till Ängla för att se om hon somnat framför tvn.
Vad gör ni dagar som dessa då vädret nästan är lite för varmt för att vara ute? tips mottages :)

Likes

Comments

Det har denna helg bestått av. Lördagen bestod av bröllop mellan våra goda vänner, Camilla o Pontus. En minnesvärd dag med många goda skratt. Vi önskar all lycka till brudparet! Kvällen blev lagom lång så vi vart hemma redan vid 01.00.

Igår var det äntligen dax för 5 års disco för vårt hjärta. 20 barn (några föräldrar) fulla av bus! Herrejisses säger jag bara. Inte nog med att det var 25 grader o strålande sol utomhus, det blev "lagom" varmt inne. Hur aktiverar man då 20 ungar i den hettan?!
Dans, godis, glass och lekar. Dock alldeles för få lekar men men. Barnen var nöjda (får jag hoppas). Om inget annat var Ängla jätte jätte nöjd, och 2 timmar var mer än väl. Alla barn skötte sig bättre än väntat. Men det är absolut ingen sak vi gör om haha. Men nu är det gjort och Ängla är glad så. Är hon glad och nöjd, är vi!

Likes

Comments

redan 5 år har lyckan blivit. Vart har dessa år tagit vägen. Din dag igår blev kanon. Uppvaktad till tusen.
Är så himla glad över att vår lycka är så himla tacksam.
Tacksam för alla fina människor som finns runt henne och tacksam över det mesta. Då känns det bra i mammahjärtat. Bra att man gjort något som verkligen fungerar och som man lyckats med, och vi har verkligen lyckats, tillsammans jag o Alex. Får hoppas lillasyster tar efter storasyster på alla bra saker. Vill tacka alla som uppvaktade lyckan igår på hennes dag på ett eller annat vis!

Likes

Comments

Första dagen avklarad på jobb! Kunde inte fått ett bättre välkomnande. En ljuvlig bukett stod fint o väntade på mig.
Även lämning av båda barnen gick också bra :)

Likes

Comments

Spelar ingen roll hur kallt det än är så ska det badas (lite). Sommar i luften men iskallt i vattnet.

Likes

Comments