Jaha då vart det måndag idag, igen. Veckorna går och snart är det jul! Galet. Tänk snart är det jul. Hur ser era planer ut under jul/nyår?

Sitter och kämpar på med matten men kände att jag nu behövde en paus. Någon mer än jag som har svårt för matte? Finns inget tråkigare och ointressant. Bara det med x och y, index, sannolikheter mm. Varför, vad ska det vara bra för.

Nä annars då. I helgen fick vi dela lilla Harrys dopdag med hans fantastiska föräldrar och familj, Alex hade fått äran att vara gudfar tillsammans med Emelies syster, och lille Harry var exemplarisk. Alltid lika go o glad, man smälter var gång man ser honom. Ett perfekt dag/ kväll. SÅ tusen tack för att vi fick dela denna dag med er!

Nu ska jag fortsätta med dagens måste, så ha en fortsatt trevlig dag alla fina!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Försöker hitta inspiration till kommande kök. Men det är en djungel. Finns så mycket fint. Man vill helst ha samma märke på spihäll, ugn, micro mm. Sen finns det 1000 olika golv. Ska inte enbart lägga om i kök, utan tar då vårt sovrum, Änglas rum och eventuellt planer på vardagsrummet då vi vill ha det enhetligt. Idag ser det inte klokt ut med alla olika golv. Hur tänkte man?!

Man vill ju börja så fort som möjligt. Men utan en plan/ritning kommer man inte långt på. Så planera planera...

Vart kan man finna bra inredningssidor? alla tips mottages :)

Likes

Comments

Godmorgon världen! Hur har ni det där ute? Har funderat på en sak?! Får era barn veckopeng/månadspeng, och isåfall när o hur mycket?
Har hört att vissa får det om det  städar sitt rum, o andra får det tillsammans med lördags-gottet. Vad är lagom att ge igentligen. Man vill ju att dom ska lära sig att spara, så dom sen kan köpa de dom vill. Kan inte minnas själv hur det var när man var liten men jag tror vi fick veckopeng. Så hur gör ni?

Likes

Comments

Behöver inspiration. Fantasin är på noll. Moas rum är så gott som färdigt. Vi funderar bara om hon eventuellt ska få någon fondvägg grått eller man ska sätta några dekor motiv av något. Har varit inne på att sätta upp prickar i silver, guld eller rosa.
Änglas rum är katastrof. Högsta önskan är en loftsäng som hon sen kan sätta sitt skrivbord under. Målning av vägg/väggar, nya gardiner mm. Vill börja om från början helt enkelt, och man är ju inte direkt gjord av pengar. Så bra billiga tips på hur man kan inreda ett barnrum som inte får bli allt för "flickigt". Trevlig helg på er alla fina!

Likes

Comments

Tänk, snart kommer 2 av mina hjärtan äntligen hem, Moa har ju varit hos mig! Efter 1 lååååång vecka i Thailand, är dom snart hemma igen, vi räknar ner. Då alla inte vet så överraskade Ängla och Alex, hans mamma, pappa och bror nere i Thailand som är där en längre tid. Vilken överraskning! Tänk om man kunde fått uppleva den händelsen, att se hur förvånade och glada dom blev.

Men en vecka har gått fort, tack och lov! Nu blir det nog inga fler resor för denna familjen på ett bra tag. Men en vecka till hösten hade inte suttit fel. Eller?!

Hur reser ni med era barn, vilka länder tycker ni passar bra för en 2 och snart 6 åring. Inte allt för långt bort.

Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Hur har ni det med era sovtider till era barn. Normalt sätt lägger vi numera barnen mellan 19.30-20.00. Gör vi inte det går dom över o blir hyper duper pigga. Innan då
Moa inte fanns var vi kanske för slappa med tiderna till Ängla. Men absolut inget vi ångrar idag, då hon är världens lättaste att lägga. Moa däremot. Varför sova när man kan göra allt annat, och när hon väl somnar kan man räkna timmarna tills hon vaknar o kommer in till oss. När hon väl kommit in till oss somnar hon som en stock, men så kan vi räkna timmarna igen då hon ska skrika och sparkas och vara haft vaken. Detta händer inte heller en gång per natt, utan ett flertalet gånger. Dagen då Moa föddes har hon aldrig sovit helt och hållet en hel natt.. Tacka gudarna för att Ängla alltid sovit som en stock. Men det är väl så, man får väl en av varje ♡

Likes

Comments

Än aldrig. Nu är äntligen julen ute från detta hus. Man har inte riktigt haft orken att ta ner den.Sen så är det ju rätt så mysigt med en gran som lyser och stjärnor i fönstret som lyser upp det trista mörker som fortfarande är på kvällarna. Hur länge brukar ni vänta med att ta ner allt?

Hoppas nu vi går mot ljusare tider. Vad ser ni mest fram emot detta år? någon speciell resa eller dylikt?

Vi har inga direkta planer. Tar allt lite som det kommer. En dag i taget.


Likes

Comments

I november gjorde vi en fantastisk resa. En resa som man lever på och alltid kommer minnas. Thailand tillsammans med nära o kära. Koh Lanta, Koh Lipe, koh ngai och phuket. Magiska platser, underbara bilder och minnen. Man kan inget annat än att längta tillbaka. 16 dagar i paradiset...

Likes

Comments

Detta med kyla och vinter är inte riktigt min grej. Brrrr. jag vill ha sol o värme. Barnen älskar vintern, sålänge det finns snö. Häromdagen kom första snön. Hann ligga några timmar innan den försvann. Innan dess han jag dra dom runt både här o var o varsin pulka. Vad gör man inte för ens barn. klart dom ska få kan när snön finns här... Man får passa på :) Efter bara några timmar hade snön töat bort. Men 2 glada nöjda barn och en trött mamma. Träningsvärk i armarna idag kan jag ju säga! (otränad till tusen). Stockholm däremot, dom fick gott om snö. Kanske lite för mycket haha. Vilken årstid tycker ni bäst om?

Likes

Comments

Jaha, då har man arbetat i 3 veckor. Tiden har gått kusligt fort. Tycker nu att jag kommit in i det någorlunda. Men det har väl inte gått som en dans på rosor precis. Överansträngning över skulderbladen och en sträckt muskel, som jag fått smärtstillande för. Så fort jag känner mig lite bra så kommer det igen, fast på ett nytt ställe. Så imorgon blir det sjukgymnast. Förhoppningsvis går det över så fort jag fått någon övning. Men vi får se. Man kan alltid hoppas. Veckan började heller inte så bra för Moa som inledde veckan med att feber. Dock ingen feber på hela dagen men natten till idag var katastrof.
Man får inte klaga på vädret men att det är så klibbigt och varmt på kvällarna gör att det blir svårare att natta. Trots att vi har acn igång är det svårt, och feber på det är som pricken över i. Men nu i skrivandets stund har Moa äntligen somnat (45 min senare). Så nu ut o titta till Ängla för att se om hon somnat framför tvn.
Vad gör ni dagar som dessa då vädret nästan är lite för varmt för att vara ute? tips mottages :)

Likes

Comments