Är så jävla stressad över det här examensarbetet att jag inte ens vågar öppna min mejl. Jag vågar inte öppna min bärbara dator ens, för jag vet att det är där jag har dokumenten och om jag sätter mig vid den datorn kommer jag inte kunna göra något annat än att skriva på arbetet utan att känna mig skyldig, men jag är för stressad för att skriva på arbetet så det slutar bara med att jag undviker det och det hela går i en ond cirkel.

Vill kräkas. Vill gömma mig. Känner mig yr och trött och fylld till bredden av ångest.

Allt på grund av något som jag VET är intressant. Som jag VET är kul att greja med när man väl kommit igång. Som jag VET kommer ta slut snabbare ju fortare jag sätter igång. Som jag VET är det sista jag behöver för att avsluta det akademiska kapitlet i mitt liv (i alla fall för stunden).

Jag VET att det går att fixa. Jag VET att det är jättelätt att lösa problemet. Men ändå går det inte. Det är som mentala blockader, och det enda jag kan komma på att likna det till för den som kanske inte förstår, är hur det känns när man ska hoppa i vatten som man vet kommer vara kallt, men som är jätteskönt efter en stund. När du först doppar fötterna känns det iskallt, och tanken på att sänka hela kroppen och utsätta sig själv för den typen av temperaturchock gör att man bara inte vågar. Ett två tre på det fjärde ska det ske på det femte gäller det på det sjätte SMÄLLER DET! Men så står man fortfarande där och håller tillbaka med gåshud över hela kroppen medans alla andra badar och har kul i vattnet.

ugh

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Strax fyller min pojkvän år, vilket ju ska firas. Jag vet helt ärligt inte om han kommer uppskatta presenterna han kommer få av mig. Har köpt ett par av dom på en secondhand-butik, men har velat komplettera med något mer...modernt? nytt? dyrare? vet inte exakt, men gåvan känns liksom inte komplett.

Jag älskar att köpa/förbereda/ge presenter så jag tar det på ganska stort allvar, även om jag skulle få för mig att köpa något som kanske är lite av en plojpresent då och då.

Jag har bett honom ge mig en lista på böcker/filmer/saker som han kan tänkas vilja ha men han är inte typen som varken vill ha eller har användning av särskilt mycket. En man av enkla medel? Nej, det är inte rätt talesätt här. Men han är inte så mycket för prylar och krusiduller direkt. Varken fåfäng, åpen eller hagalen. Väldigt minimalistisk, förutom att minimalister har en tendens att vara väldigt måna om märkesprylar, något han inte heller har mycket till övers för.

Får la hoppas att han kommer med något bra förslag innan det är dags.

hejdå

Likes

Comments

Så, jag beställde hem lite kläder för några dagar sedan, och i samband med beställningen skrev jag in adress och klickade även i en liten ruta som indikerade att jag helst vill få paketet levererat hem till dörren (eftersom jag ändå vet att jag är hemma mestadels).

Idag fick jag ett sms från PostNord om att mitt paket går att hämta ut.... Över en halvtimme här ifrån. Jag förstår verkligen inte vad som fick dom att leverera paketet till en kommun jag inte bor i, när de normalt levereras till Ica som ligger 5 min bort.

Ska försöka kontakta dom så fort som möjligt och försöka lösa detta, det är ju inte direkt första gången PostNord klantar till det (min syster har haft otaliga problem med paket som inte levereras, levereras till fel ställe, fått påminnelsebrev men inget första avi, inte fått något avi utan bara notifikation om att paketet åkt tillbaka etc etc)...

Snabb uppdatering!

Jag pratade med en väldigt trevlig person från PostNords kundtjänst och paketet ska sorteras om och förhoppningsvis kan jag hämta ut det på måndag! Gött!

Likes

Comments

Vår katt, Sune, verkar vara sjuk på något sätt. Han är runt 17 år, men har alltid varit frisk och kry. Han är uppvuxen som utekatt, men har alltid varit välkommen in när han velat (förutom när han haft nydödade byten eller när han dragit på sig mask).

På senare tid har han varit mer och mer inne (inte konstigt med tanke på hans ålder), men de senaste dagarna har han betett sig konstigt. Sovit väldigt mycket (trodde först det berodde på det dåliga vädret men nu vet vi inte), och dreglat i princip konstant. Han har alltid varit lite av en dreglare/snorare när man kelat med honom, så första gången jag såg det trodde jag bara att han dreglat i sömnen, men ja, som sagt så vet vi inte längre och är mest oroliga för honom.

Vi ska ta honom till veterinären så snart som möjligt, men min syster sa något om att det skulle kunna vara ett ormbett, något som inte verkar helt otroligt med tanke på hur mycket han är ute och springer på åkrar etc.

Aja, ville mest skriva av mig lite av min oro.

hejdå

Likes

Comments

Slängde ihop den här looken för ett par dagar sedan (typ en vecka sedan??). Har gått så himla mycket utan smink nu under sommaren så jag kände änna för att ba packa på en hel drös med smink av ingen anledning. Eller ja, anledningen var la för att jag kände för det, plus för att få lite nya bilder till IG och bloggen.

Har mest gömt mig för omvärlden de senaste dagarna, totalt ignorerat alla ansvar och stoppat huvudet i sanden. Men idag fick jag gjort tre saker som legat och gnagt på samvetet, vilket känns skönt. Det känns ju liksom alltid skönt när man väl gör det/har gjort det, men jag bara skjuter upp saker tills jag får sån ångest och stress av dom att jag känner för att spy. Jag vet att det är många som har det så, vilket på något sätt är en tröst, samtidigt som det inte hjälper alls att veta för jag vet ändå inte vad jag ska göra åt saken. Stötta min gofundme "Skicka Mig till Psykolog" för att hjälpa en trött själ.

Igår var vi och bada i sjön igen, och det har äntligen blivit varmt i vattnet på riktigt. Tidigare har man änna fått övertala sig själv om att det är skönt, men igår var det faktiskt det. Synd bara att flugjävlarna är igång igen.

hejdå

Likes

Comments

Förra helgen åkte jag och några gymnasiekompisar med till Svanesund, där en av mina äldsta vänner, Charlotta (på bilden ovan), har en stuga. Eller ja, hennes familj har en stuga, men ni förstår vad jag menar. Och det är mer av ett hus än en stuga... hursomhelst.

Det var väldigt skönt väder, men det blev bara ett dopp i havet för det blev molnigt direkt vi var vid stranden, och det var lite brännmaneter här och var (en påminnelse om varför jag föredrar att bada i sjön). I övrigt så var det mest babbel, mat, vin och lite tarotläggning (med betoning på lite då jag glömt typ allt jag lärde mig som ung).

Men det var definitivt något jag skulle vilja göra igen. Jag älskar pyjamaspartys och babbel uti småtimmarna, plus att frukosten blir alltid bättre när man ska äta i grupp (jag har aldrig energi/motivation till att göra en rolig frukost till mig själv).

I måndags jobbade jag hela dagen, och har varit för seg och trött för att lägga upp saker här. Har loggat in flera gånger, men inte orkat skriva något. Skyller på jobbet, men det är nog generellt för att jag varit så social i typ 4-5 dagar i rad att jag ba blev helt uttömd.


Likes

Comments

Älskar färgerna i dessa bilder (och kläderna är en av mina vardagliga/mjuka standardoutfits under sommaren)

Likes

Comments

Jag tror att jag missat att göra ett inlägg om dessa produkter! Har använt fyra av dom regelbundet de senaste veckorna och dom är otroligt bra enligt mig.

Skrubben är väldigt mjukgörande, vilket jag normalt inte gillar eftersom det känns som att det inte blir lika rent då, men denna känns som att den gör jobbet (om jag känner mig riktigt lortig så tar jag valfri duschtvål först och sen skrubben bara för att). Hudkrämen doftar asgott och sjunker in snabbt och bra (jag har tidigare haft krämer som bara glider runt på huden hela dagen typ, vilket gjort att jag helt enkelt slutat använda dom), och aloe-gelen har jag ju redan gått igenom i ett tidigare inlägg. Den får mig att vilja skaffa en aloe-planta tbh. Oljan tyckte jag var väldigt behaglig, men jonte insisterar på att den luktar fisk (?). Vet inte riktigt vad det är i den som skulle lukta fisk, jag känner mest lukten av lime, men har ändå undvikit att använda den när vi ska umgås.

Den enda produkten jag inte använt än är honey bronze-krämen. Det är en slags bb-cream för kroppen som ska ge tillfällig fuskbränna (som går bort i duschen). Jag har helt enkelt inte haft anledning att använda den än, men är lite smått nyfiken på hur/om den fungerar på mig.

Det var nog allt om detta!

____________________________________________________________________________________

I've been using four of these products regularly the last couple of weeks but forgotten to write about them!

I like the products I've tried so far tbh. The scrub is very moisturizing, but it still feels like it cleanses the skin (I sometimes combine it with a pre-lathering with various showergels if I feel like it). The body cream smells amazing and sinks in pretty quickly (I've used creams before that just stayed on the skin all day...feels gross), and I've already praised the aloe gel in a previous post. It works really well for me and basically just makes me want to get a real aloe plant. I thought the body oil was really nice and smooth, but my boyfriend thought it smelled like fish...idk what it is that he's smelling bc I mainly smell the lime, but I've avoided using that one a bit.

The only product left to try is the honey bronze bb cream. It's supposed to give a temporary fake tan that goes away in the shower, and I'm curious to see how/if it works for me but I haven't had a reason to use it yet so we'll see.

Hejdå!

Likes

Comments

Jobbar mitt allra första ensampass på det nya jobbet imorgon. Det är ett nattpass, och jag är otroligt nervös, även om jag tror att det kommer gå bra. Det är bara så himla nervigt liksom.

Mitt nya jobb är alltså som personlig assistent och nattpasset innebär övernattning, och det är liksom inget som jag någonsin gjort innan.... men som sagt, det ska nog gå bra. Och gör det inte det så får jag la sluta. Inte mer med det.

Hade tänkt göra en sminkning och filma, eller i alla fall ta kort, men vet inte om jag kommer orka det i och med att ljuset här redan börjar avta. Det blir ju inte riktigt mörkt, men för mörkt för att fota skulle jag tro, och inga lampor har jag heller.

I övrigt har jag spenderat tiden med att bäva inför mitt examensarbete som inte opponerats än, och på att kolla på när Polygon-gänget spelar PUBG, samt på att spela Mount & Blade (with fire and sword). Jag har precis blivit svuren till Sveriges konung Carl Gustaf, och fått ta över Dobrush. Om någon kan lite tips och tricks om M&B, skicka gärna en kommentar!

Likes

Comments