hejsan , det var rätt längesedan jag la ut ett "vanligt" inlägg men jag har bara inte haft ork & motivationen till att göra det. Men ska verkligen försöka nu ! Jag lovar ! men aja som sagt det har hänt rätt mycket som har gjort att jag inte har haft ork till så mycket men nu börjar saker falla på plats igen :)
Savannah har fyllt år så vi har varit  i hennes stuga och hade det mysigt med släktingar. Min katt har typ slutat äta så hon har inte mycket tid kvar här på jorden men ska typ inte överdriva hela situationen men ja , snart är det ju Valborg och först på onsdagen ska jag till min fasters jobb och träna sen åker vi hem till henne och har det mysigt sen är det ju skola på
fredagen igen 👎 Men ja skriver mer under veckan , just nu ligger jag i sängen och är sjuk ..ushushush

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej , ja det har ju varit ett tag sedan men det är för att jag inte har haft en mobil men idag fick jag den :) Men ja vakna ganska tidigt idag sen stack pappa jag & min syster till Mobilia och handla massa saker , sen gick vi och hämta ut mobilen :D Sen träffa jag Savannah,Daniel,Filip och så bestämde vi oss för att sticka till sibbarp så påvägen träffa vi Måns så vi bjöd med honom också men ja det kommer lite bilder från idag ❤️
Likes

Comments

Okej jag fick en fråga på ask som var så här
"vad bryr sig personer för mycket om"
och tänkte svara med en hyfsat lång text vad jag tycker !

jag tycker att personer bryr sig för mycket om andra personer . Varför ska man behöva förklara sig när man har gjort fel om personer ände är så himla snabba med att döma en ?
och tycker att det är riktigt fel jag menar du kanske har hört massa saker om en person men det betyder inte att det är sant men såklart ska alla tro på det för att man är så jävla feg och vågar inte säga att det är fel och man vågar inte stå upp på sig själv för att folk kanske säger emot ! Bullshit !
riktigt trött på detta nu !

Likes

Comments

asså herregud förlåt för den dåliga uppdateringen det har bara varit så mycket att tänka på och massa sånt men tänker berätta lite ...


det har varit jullov och det har hänt sååå mycket och mitt 2014 började så bra :)

det har ju varit jul så ja där gjorde jag inte så mycket var bara med familjen så det var ganska mysigt..

Gothia
ja jag har varit på gothia i innebandy det var jätte kul och kan inte vänta tills nästa gång.
Träffade jätte mycket nytt folk från alla olika länder ...Jag kom mycket närmre med mina lagkamrater eller hur han ska säga haha.
Men som sagt träffade mycket folk och kom lite för nära dom , så när det var dax att åka blev det väldigt jobbigt :( Håller kontakten med vissa av dom så det är alltid bra men känslan att man aldrig mer kommer träffa personerna är bara helt sjukt och ush nä vill inte ens tänka på det!


Skolan

Skolan har ju börjat igen :(
Det ända positiva är nog att det har kommit en ny kille i klassen . Han bodde i Stocholm innan så att ja vi får väl hoppas att han trivs!
Redan fått reda på datum på prov ... kul liv...

ja det har nog inte hänt något mer i mitt roliga liv & jag hoppas att det inte tar så här lång tid tills nästa uppdatering <333


Likes

CommentsLikes

Comments

Idag är det match med dam laget mot Staffanstorp. Ska bli jävligt roligt , både jag och Emma ska stå så vi får se hur det går.

Och vi har fått reda på tiderna till gothia och vi måste åka från Malmö vid 5 för vi har första matchen vid 10 .

Igår hade vi också match men det var med vårt vanliga lag och vi förlora med 5-3 men det är bara till att fortsätta kämpa . Och så kom vi hem vid typ 9 halv 10 för det hände en liten sak så vi fick vänta på ambulansen men jag tror inte hon vill att jag ska skriva ut det här men nu mår hon bra .

Skriver sen hur dam matchen gick :)Likes

Comments


Hade tänkt bli lite djup nu på kvälls toppen.
Tänkte skriva om typ livet för att helt ärligt tror jag inte många vet vart man ska gå . Jag kan själv säga att ibland vet inte vart mitt liv e på väg men sen kommer savannah och hjälper mig upp på banan igen. Och ja jag vet att jag inte är bäst i skolan och inte topp betyg men jag vet även att saker kommer att förändras och att inte sluta kämpa. För att jag har sätt personer sluta kämpa och jag vill inte hamna i den sitsen. Men det viktigaste är att du har drömmar för att har du inga drömmar är det omöjligt att kunna välja rätt väg.Som att jag vill bli polis och jag vet vad som krävs för att bli det och jag tänker inte sluta kämpa eller drömma bara för att det är folk som säger det .

Men en det finns människor som vill se dig sluta kämpa det är bara till att vissa dom att du har 1000 anledningar till att inte göra det ! Tro på dig själv så kommer allt lösa sig ska du se.


Likes

Comments

Tjääna i dagarna har det inte hänt så mycket jag har typ pluggat för att vi skulle ha prov i so och engelska idag. Men ja inget speciellt har väl hänt jag har fyllt år och massa smink och pengar. Just nu gör jag inte så mycket har så himla ont i magen men ja...
Som sakt jag har inget roligt liv , HAHA
Men kommentera vad jag ska skriva om tack:* och jo bilden på spindeln är så jävla äcklig den var i duschen på skolan :(((Likes

Comments