View tracker
View tracker

Det kändes som att det nyss var fredag? Har precis kommit hem från skolan, hade en föreläsning idag. Jag har trott att jag inte har förstått något av eltekniken, men vi hade en liten sammanfattning idag och vi fick uppgifter som vi skulle lösa, och det var inga problem. Det kändes riktigt skönt!

Snart så ska vi åka hem till Albins föräldrar, så mysigt!!

Ha en superfin helg!!

Likes

Comments

View tracker

Herregud, jag är godkänd på mattetentan!! Har gått och väntat hela veckan på resultat och äntligen så kom resultatet idag. Har varit så nojig att jag inte skulle klara den och har varit inställd på att göra en omtenta på fredag. Men nu kan jag avanmälan mig, wohoo! Fick tillochmed en 4 i betyg, skrev 42/50 poäng så är väldigt nöjd.
Vi firade med att åka till Ikea och käka lunch😍

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt, ha en fin kväll
Puss

Likes

Comments

Smoothie och träning.

Idag har jag redan hunnit varit på en föreläsning, tränat och varit hos vårdcentralen. Nu ska jag diska och städa lite.
Ha en fin kväll

Likes

Comments

Fredag fredag fredag, bästa dagen. Har precis ätit pizza och landat i soffan. Ha en bra kväll,
Puss

Likes

Comments

Vad tycker ni är roligt att läsa om här på min blogg? känner mig så tråkig när jag endast skriver om samma saker hela tiden, behöver inspiration! Snälla kommentera vad ni vill se mer av!

Skola, vänner, abbe, mat och träning. Vad tycker ni är roligt?

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har haft en riktigt dålig dag idag, trött och känner mig allmänt nere. Har haft elteknik hela dagen idag och jag tycker att föreläsningarna är så röriga och man vågar inte fråga basicsaker. I dag avstår jag från träningen och fokuserar på att vila istället.

Men nu till en superrolig sak. En gammal kompis till mig har kört "veckans blogg" på sin blogg och jag är veckans blogg på hennes sida. SUPERKUL!! Hon kör även veckans blogg nästa vecka igen, så gå in och kommentera så har ni också chansen att bli veckans blogg!! Ni hittar hennes blogg HÄR

Ni får ha en fin kväll!
puss


Likes

Comments

Hade helt missat att det redan är sista november. Har trott att jag har all tid i världen innan det blir december. Får nog börja öka lite med julklapparna, skönt att ha det fixat i tid. Har ni fixat några julklappar ännu? Ni kanske vill ge mig tips på julklapp till lillebror 17år?

Ska hoppa in i duschen och sen iväg till skolan, idag är det elteknik som gäller. Ha en superfin dag,
Puss

En fika från helgen. Abbe hade åkt och tränat tidigt på morgonen och när han kom hem igen så hade jag köpt lussebullar och gjort kaffe. En riktigt mysig morgon

Likes

Comments

Här har ni mig som jag är. Osminkad, sliten och finnig.

I fredags var det black friday och jag gjorde faktiskt lite fynd, lite saker till mig och lite julklappar. Jag tänkte visa er lite inköp som jag har gjort, jag är ingen shoppare så vi kör allt jag har köpt under några månader tänkte jag. Nu ska jag duscha och sen sjunka ner i soffan och kolla på svenska Hollywoodfruar. Världens bästa program enligt mig.
Ha det bra,
Puss

Likes

Comments

Instagram@ellinorenglundh