View tracker

Fredag fredag fredag, bästa dagen. Har precis ätit pizza och landat i soffan. Ha en bra kväll,
Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vad tycker ni är roligt att läsa om här på min blogg? känner mig så tråkig när jag endast skriver om samma saker hela tiden, behöver inspiration! Snälla kommentera vad ni vill se mer av!

Skola, vänner, abbe, mat och träning. Vad tycker ni är roligt?

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har haft en riktigt dålig dag idag, trött och känner mig allmänt nere. Har haft elteknik hela dagen idag och jag tycker att föreläsningarna är så röriga och man vågar inte fråga basicsaker. I dag avstår jag från träningen och fokuserar på att vila istället.

Men nu till en superrolig sak. En gammal kompis till mig har kört "veckans blogg" på sin blogg och jag är veckans blogg på hennes sida. SUPERKUL!! Hon kör även veckans blogg nästa vecka igen, så gå in och kommentera så har ni också chansen att bli veckans blogg!! Ni hittar hennes blogg HÄR

Ni får ha en fin kväll!
puss


Likes

Comments

Hade helt missat att det redan är sista november. Har trott att jag har all tid i världen innan det blir december. Får nog börja öka lite med julklapparna, skönt att ha det fixat i tid. Har ni fixat några julklappar ännu? Ni kanske vill ge mig tips på julklapp till lillebror 17år?

Ska hoppa in i duschen och sen iväg till skolan, idag är det elteknik som gäller. Ha en superfin dag,
Puss

En fika från helgen. Abbe hade åkt och tränat tidigt på morgonen och när han kom hem igen så hade jag köpt lussebullar och gjort kaffe. En riktigt mysig morgon

Likes

Comments

Här har ni mig som jag är. Osminkad, sliten och finnig.

I fredags var det black friday och jag gjorde faktiskt lite fynd, lite saker till mig och lite julklappar. Jag tänkte visa er lite inköp som jag har gjort, jag är ingen shoppare så vi kör allt jag har köpt under några månader tänkte jag. Nu ska jag duscha och sen sjunka ner i soffan och kolla på svenska Hollywoodfruar. Världens bästa program enligt mig.
Ha det bra,
Puss

Likes

Comments

Hej!! Vi har inte hörts på ett tag nu, ber om ursäkt!
Min helg var toppenbra, Abbe hade en kompis här i helgen och det var trevligt. På lördagen åkte jag och Ronja till Ikea och senare på kvällen gick vi till bunkern, det är en studentställe som har billig mat och dryck men det ser ut som ett förråd, haha. Där mötte vi Abbe och hans kompis, Ronjas kille och hans kompisar var med och vi träffade även några från klassen där. Vi hade det jättetrevligt och det blev rätt sent, men det var ju lördag.

Det är redan onsdag, känns som det är måndag tycker jag. Vi har haft datorkursen måndag, tisdag och idag. Vi lär oss att programmera, det flyter på rätt bra tycker jag. I morgon är det dags för el, det flyter inte på lika bra tycker jag.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och mysa i soffan, ha en fin kväll!

Likes

Comments

Hej på er! Jag kom precis hem från skolan, hade en föreläsning i elteknik idag. Vi har börjat läsa de två nya kurserna nu, el och data. Jag kan erkänner att det inte är mina starka sidor, det är rätt svårt. Vår föreläsare i elteknik kan bara engelska, så det gör allt lite extra svårt tycker jag.
I kväll kommer Albins kompis hit och är här hela helgen, vi ska käka tacopaj i kväll och i morgon ska jag vara med Ronja är planen.

Jag har tänkt mycket på utseende och ideal på senaste tiden. Är ni nöjda med era kroppar och utseende? Jag är rätt nöjd mitt utseende och min kropp, jag har ingenting som jag verkligen hatar med mig själv men en del som jag skulle vilja ändra på. Jag har börjat lägga ut mer bilder på mig själv i sportbh och liknande, har börjat visa upp mig mer som jag är. Tycker ni att det är okej att man lägger ut bilder på sin kropp? Jag tycker att det är helt okej, jag tycker att det är bra att man vågar göra det!

Likes

Comments

Instagram@ellinorenglundh