​Hej! 

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag hade ingen tid över att sätta mig och skriva ett blogginlägg. 

I alla fall så red jag två pass igår. Ett hopp pass på förmiddagen och ett dressyrpass på eftermiddagen. Åt lunch med Emma då Becka var hemma. Efter stallet så drog jag till boendet och hämtade handväskan och sen åkte jag hem till Felix. Åt middag, duschade och sminkade mig. Drog till festen efteråt och var där till 1 typ. va hemma halv 2 i alla fall. Somnade kanske 2 och vaknade halv 11. Becka var hos oss under kvällen och tills nu typ. Har inte gjort så mycket idag. Bara chillat. Dock var vi på Hemköp förut och handlade lite. 

Nu blir det middag och sen ska vi dra till en kompis lägenhet och där ska vi ha mellomys. Imorgon blir det väl en chilldag- har studiedag på måndag så vet inte riktigt vad jag ska göra då men det får vi se. 

Skriver imorgon 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Vad händer? Jag bloggar asdåligt. Bloggpaus på G eller?
Jag vet inte.

Igår var det ju friluftsdag och vi red på förmiddagen och hade clinic på eftermiddagen. Hade bombövning på ridningen och hade Action. Väldigt stark så jag hade velat ha ett starkare bett men det får han bara ha på hoppning och uteritt. På clinicen så fick vi se skillnaden på hur en dressyrhäst och hopphäst hoppar.

Idag började vi 9.30 och hade vi svenska där vi skulle läsa en text som var som träning inför nationella proven. Sen hade vi matte men där behöver inte jag vara eftersom jag ska fortsätta på mitt slutprov nästa tisdag.
Lunch och där blev det hamburgare. Efter att ha ätit så hade jag engelska och där hade vi vikarie. Vi skulle repetera verb. Skulle sen ha biologi men hade sån ryggvärk, huvudvärk och var helt trött så jag och Becka lånade vilorummet en timme. Gick sen hem och slappade. Kollade på lite youtube klipp innan jag följde med henne till bussen.

Åkte sen hem till Felix och hittills har vi kollat på tv, fikat och ätit middag. Ligger just nu i soffan och myser med älskling.
Imorgon ska jag rida hela dagen typ. Hoppning på förmiddagen och dressyr på eftermiddagen. Sen efter skolan så är det upp till Felix som gäller. Duscha, sminka sig och göra sig i ordning för kalas/fest. Så det blir väl att supa då.

I helgen så är det bara jag, Felix och hans pappa hemma så det blir roligt. Men jag skriver kanske imorgon om jag inte glömmer av. Men då vet ni varför...

Likes

Comments

​Hej! 

Förlåt att jag inte bloggade igår men ja hade fullt upp hela tiden så jag kunde inte blogga men det var en helt okej dag. Hade hoppning på hästidrotten. 

Idag har jag inte gjort så mycket. Började med idrott och där håller vi på med en uppgift om friluftsliv och skulle ut till skogen. Gick väldigt bra. Skulle sen ha matte men jag behövde inte eftersom jag har haft muntligt slutprov nu på eftermiddagen istället. Efter att min håltimme var klar så hade vi biologi men våran ordinarie lärare var inte där så det var en vikarie där som sa att vi skulle plugga på rester som vi hade. Åt sen lunch och hade rast till 15.30 så jag bad Felix komma och hämta mig när jag hade ätit klart. Så vi åkte till Hemköp och gjorde lite nödvändiga grejer. 

Åkte sen hem och åt lite mer mat då jag var hungrig och hade bara ätit en sallad till lunch på skolan. Sen åkte vi tillbaka till skolan så jag kunde göra mitt prov. Det gick jättebra men vi ska ses nästa tisdag och samma tid så jag kan slutföra mitt prov. 

Sen vi kom hem igen efter mitt prov så har vi fikat, gått ut till tvättstugan och ätit middag. Ligger just nu i sängen och ska mysa ner min älskling snart. Jag måste ta vara på tiden som vi har eftersom jag saknar honom när jag är i skolan ibland och om 95 dagar åker jag till Thailand. 

Men jag skriver imorgon som vanligt. Puss och kram :*

Likes

Comments

Hej!

I fredags hade vi körning på förmiddagen och det regnade när vi körde på slingan så det var lite tungt att köra där och denna gången fick vi köra storhästarna som är travare. Sen fick vi lunch fem över halv 12 och jag åt med Felix, Carro och Majs. Sen på eftermiddagen så hade vi praktisk foderlektion där vi fick smaka på olika foder och sen prata lite foder. Efter skolan så gick jag och bytte om för att sen åka till boendet och hämta min väska. Åkte sen upp till Felix, packade det sista och åt middag.

Åkte sen till Hemköp för att köpa lite att ha på bussen i fredags och sen åkte vi in till rese. 

Lördagen den 5 mars 2016

Vi vaknade vid 10 typ och sen åkte vi in till stan och var där till 16. Mamma ville ha en bakform som vi gick runt och letade efter. Tog en chese på donken för att sen köpa lite lördagsmys på 4Gott. Tog färjan hem för att jag ville visa Göteborg från vattnet. 

Söndagen den 6 mars 2016

Vaknade vid 9 men gick inte upp förs än vid 10 typ. Åt frukost med mamma och gjorde i ordning oss innan vi åkte hemifrån vid 12. Är snart i framme i Jönköping där vi ska hoppa av och vänta på Fabian som kör oss hem till Linköping. Hoppas ni har haft en bra helg så skriver jag imorgon.

Puss och kram :*

Likes

Comments

Hej!

Vet att jag inte har skrivit något sen måndags men jag tänkte skriva vad jag har gjort i veckan hittills.

Måndagen den 29 februari 2016

I måndags så var jag i skolan och sen åkte jag hem till Felix för att sen åka till Venus. Gick från älskling vid 21 och var hemma innan 3 så det var ett tag vi var där. Och jag gick med Becka och Felix dit. Varför var vi där då? Jo, Felix kompis hade flyttat in på en av deras lägenheter och då hade han inflyttningsfest typ.

Tisdagen den 1 mars 2016

Bara sovit typ i 3 timmar (ca 4). Hade idrott första lektionen och då skulle vi göra en uppgift om friluftsliv. Sen hade jag matte och jag håller på att göra slutprov (klarar jag provet så behöver inte jag ha matte mer vilket menas för alla resterande 2 och ett halvår jag går här). Hade sen tidigare ryggont, mensvärk, huvudvärk och ont i benen vilket resulterade att jag gjorde knappt något på provet men jag ska fortsätta imorgon på det. Så jag sjukanmälde mig senare och sov från halv ett till halv tre och sen så åkte Becka hem och när hon hade gått så somnade jag en timme till. Sen när jag vaknade halv fyra så städade jag lite på rummet och bäddade ihop min säng. 10 i 17 så kom Felix bror och hämtade mig från skolan. Tog en snabbis till Ica då vi behövde hem lite nödvändigt. Gjorde inte så mycket på kvällen. Kollade lite på youtube.

Onsdagen den 2 mars 2016

​Idag har jag inte gjort så mycket. Har haft lektion från 08.10-11.30 med 40 min rast imellan. Lunch vid 11.30 och sen började nästa lektion 12.10 och denna lektionen slutar 13.10. Ska då gå och kolla och det finns fika eller nåt och sen ska jag som den duktiga lilla tjej jag är så ska jag gymma om det är ledigt. Älskling slutar 15.30 så jag får vänta tills dess. 

Men jag skriver kanske mer senare

Likes

Comments

Hej! ​

Hade kul igår. Var nära på att däcka på toan vid 22 men valde att gå till sängen istället och somna där. Vaknar 01:10, 04:20 och sist 05:20 för att då behövde jag gå på toa. Va uppe till kvart i 6 ungefär och somnade då. Vakande 09:00. Sen har vi inte gjort så mycket. Åt pommes till frukost och har sen dess duschat, kollat på tv och chillat. 

Imorgon är det skola igen...Inte så taggad men ska kanske supa imorgon också. Vi får se. Hoppas ni alla hade en bra lördag så tar vi nya tag tills imorgon. 

Puss och kram ses på stan kanske en vacker dag

Likes

Comments