Header

Postad i: Allmänt

Vad är värre än att vara sjuk? Vara sjuk och känna pressen av att man mååååste plugga! Och så är mitt liv nu. Gick hem efter lunch i måndags, kände förkylningen sakta men säkert krypa sig på mig. Tror att det värsta är över nu, tack o lov. Var inne i Linköping och skrev ett prov idag. Nu har jag "bara" två prov kvar denna vecka, samt högskoleprovet på lördag. Suck... Tack o lov har man fina vänner som lyser upp dagarna såväl i skolan som på fritiden; på fredag ska jag hem till Elsa för att ha tjej-mys samt sova över där, och sedan åker vi tillsammans till LiU på lördagsmorgonen och skriver HP.

Nästa vecka har jag -bara- ett, kanske två prov, samt ett seminarium, sedan är det lov!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: BULLET JOURNAL

Denna vecka har jag använt mig av endast ett uppslag till skillnad från förra veckan, då jag hade två uppslag. Jag har tagit bort sömn, antal steg, lunch, middag, plugg-o-metern och ”hur mår du” denna vecka, och istället lagt till en mer avancerad följare eller ”habit-tracker” än vad jag använt mig av innan.

Vad tycker ni? Var det ett bättre eller sämre upplägg från förra veckan?

Likes

Comments

Postad i: Foto, Fritid

Sitter på tåget som för mig tillbaka till verkligheten; skolan. Hela helgen har jag varit i Stockholm hos min Henrik. Det har varit en så otrolig helg, Stockholm är mitt paradis, jag ville inte lämna staden och jag ville inte lämna Henrik när söndagen väl kom. Dock följde han med och sköt hos Håkan Dahlby igår innan vi skildes åt, vilket verkligen var kul och något som jag uppskattade så mycket. Avslutade även min underbara helg med ett badboms-bad. Nu nalkas det skola. Kämpa, 10 skoldagar kvar till höstlov!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Precis här; i sängen, med en skål flingor och mjölk, datorn i knät med pressdisplay på skärmen och tofflorna på. Går natur ju, ingen ro, ingen vila, betar av veckans alla prov. (:

Likes

Comments

Postad i: Foto, BULLET JOURNAL

Den senaste månaderna har jag börjat med något som heter bullet journaling. Det innebär att man har en bok där man kan skriva och göra precis vad man vill i. Min använder jag främst som kalender, men jag håller även koll på delar av mitt liv, skriver ner saker som gör mig glad och sätter in fina bilder och minnen.

Jag kommer göra detta som en liten serie här på min blogg där jag kommer visa min "weekly spread" förhoppningsvis i slutet av varje vecka. Kanske slänger in ett litet inlägg då och då och visar delar av min journal för att ge inspiration till er som också kanske vill prova på.

Likes

Comments

Postad i: Foto, Inredning och inspiration

Som en liten glims in i mitt rum, som jag just nu är i full gång och fixar med visar jag er dessa skönheter. I veckan införskaffade jag nya väggdekorationer, och visst är de fina? Har även en som det står Paris på ovan min klädhängare. Tycker det knyter samman hela sektionen av kläder i mitt rum. Bjuder mer på dessa dekorationer när jag är klar med mitt rum.

Likes

Comments

Postad i: Foto, Fritid, Resor

Wow, vilken sommar jag haft. Vet inte ens vad jag ska börja? Jag har gjort så ofantligt mycket, varit över hela Sverige, herregud! Lovet började på skärgården och den slutade även på skärgården. Bokstavligt talat, är nyss hemkommen, tåget rullade in för bara ett par timmar sedan. Jag har hela lovet befunnit mig i någon slags dröm-bubbla. Trots att jag bor i tråkiga, tråkiga Sverige där vädret aldrig är najs, har jag levt livet hela sommaren. Har mått så bra, har njutit av den svenska (kalla) sommaren (!!) och haft KUL. Jag tänker nu bjuda på 60-ish bilder från mina snapchat-memmories för att lätt beskriva vad jag gjort denna sommar.

Likes

Comments

Postad i: Foto, Fritid

Igår gick jag, tillsammans med mitt ungdomsförbund MUF & Moderaterna Stockholm Pride för att stå upp för de som inte får älska vem de vill, men också för att visa mitt stöd till all sorters av kärlek. Kärlek är kärlek.

Kärlek är till för alla & kärlek kommer i alla former. <3

Likes

Comments