Header

Postad i: Fritid, Tankar, Dans

...min underbara vän Kalle. Min underbara danspartner. Den personen som jag spenderat flera timmar i rad i en och samma lokal utan att varken bli trötta, arga eller sura på varandra, och det är underbart att kunna sluta varenda session med ett leende på läpparna. Jag är tacksam för att jag imorgon ställer mig på scen med just honom. Och trots den stora klumpen av oro och nervositet som just nu ligger och trycker i min mage, vet jag att sekunden som jag kliver upp på scen och vi kör våran grej, kommer allt bli bra, vi kommer ha så otroligt kul!

"Stay positive, never let anything get you down. If you fall, rise up again, and this time, shine brighter than before."

Likes

Comments

Postad i: MTOTFLS

Jag har gosat ned mig i min säng med min dator och har rensat dokument för glatta livet. Från och med gymnasiet har jag börjat använda datorn att ta anteckningar i, och jag kände att till vårterminen kan det vara skönt att rensa ur och få struktur på alla dokument, så det är vad som har uppehållit mig ikväll. Min dag för övrigt har mest bestått av att sitta i en bil (och sova) hem från min kusin som vi firade nyår hos, och resten av tiden har jag spenderat på antingen datorn eller mobilen. Har också kollat på Ant-man på Netflix med familjen (vilket är en film som jag rekommenderar starkt), ätit en supergod räkmacka och städat till mitt rum lite.

Likes

Comments

Postad i: Tankar

2016 var händelserikt. Kan inte påstå att det var det bästa året, men under det senaste halvåret har jag mått så bra och varit så lycklig. Jag har det senaste halvåret omringat mig utav människor som jag faktiskt mår bra av, för en gång skull. Jag har fått nya perspektiv på livet och jag har insett en hel del saker; som att aldrig ta någon för givet, att aldrig dra förhastade slutsatser, alltid bilda en egen uppfattning om allt och alla eller slösa tid på människor som inte förtjänar det över huvud taget. Jag har också lärt mig att jag bryr mig inte det minsta lilla vad folk tycker och tänker om mig, och jag mår så jävla bra över att jag kommit fram till det.

Jag har börjat värdera livet ännu mer nu, dels för att jag förstått hur skört livet är, men också för att jag växt upp och träffat människor som lärt mig om livet, och visat hur mycket en individ kan betyda, inte bara för en annan person, men också för ett helt samhälle, hur mycket en individ kan betyda för en grupp, hur mycket man kan betyda för så många andra och så mycket skillnad en person kan göra.

2016 ville jag ha förändringar. Jag färgade mitt hår till mörkbrunt i våras för att släppa den gamla Ellinore. Jag valde att börja plugga i Linköping för att slippa uppleva om det som jag upplevt de senaste tre åren (och det kan vara det bästa beslutet i mitt liv). Jag klippte av mitt hår för att jag insåg att vem jag är inte låg i längden på mitt hår (eller mitt utseende över huvud taget). Jag färgade tillbaka det till blont för jag ville. Jag tog ännu ett hål i mitt öra för att visa mig själv att jag vågar, om jag bara vill. Jag gick med i MUF för att jag vill kunna få fram mina åsikter. Jag har lärt mig att alltid vara ärlig, även om det sårar någon, för jag har insett att sanningen vinner i längden. Och jag skriver detta inlägg för att jag vill och för att det är mitt val, precis som det är ditt val att läsa det.

Med detta i baktanken välkomnar jag 2017 med öppna armar, detta året ska bli året då jag alltid ler, då jag alltid har kul och inte låter något påverka mig, mina åsikter eller värderingar. Detta är mitt liv.

Don't worry, be happy, och gott nytt år på er <3

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Tankar

Hela helgen har jag blivit pumpad med information från politiker, då jag var på höstutbildning med mitt ungdomsförbund i helgen. Många tankar flödar runt, och det tillsammans med många nya vänner har gett mig en ordentlig push för att orka med de kommande veckorna. Ända fram till sista veckan innan lovet har vi prov, vilket betyder mycket plugg och så sedan ännu lite till (inte för att jag klagar, jag har haft ett jätte lugnt första halvår av gymnasiet).
Idag är det även första advent och är det något som verkligen får mig att bli glad så är det julen, så ni kan ju förstå hur bra jag mådde när jag plockade fram mina juldekorationer på mitt rum idag. Helt underbart!

Har eran helg varit bra? Vad har ni gjort?

Likes

Comments

Postad i: Fritid, Skönhet och Mode

Jag kan inte förstå att jag verkligen vågade!?! I måndags gick jag runt med noll vetskap om att jag idag skulle gå med kort (?!), kallblondt hår... Förstår inte hur jag faktiskt vågade, men jag har gått och velat om detta i såå lång tid (i över ett år), och nu var det dags och hoppa ner från min velande fas och göra något som jag faktiskt vill. Unna mig själv med andra ord.
Och jag kände det när jag gick in till salongen i tisdags och bokade tiden, och när jag gick in i salongen, med en lagom stor nervös-klump i magen idag, att detta är vad jag vill och och det kändes så otroligt bra! Och tre timmar senare kändes det ännu bättre! Jag tror helt ärligt att jag aldrig trivts så bra i mig själv som jag gör just nu, och jag kan inte säga att jag vill ha tillbaka mitt långa hår just nu..

2016 har varit mitt år, och så mycket utveckling och förändringar har hänt, och här har vi ännu en. Och detta kanske är det (näst) bästa valet jag gjort..!

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Sitter och längtar hem till min lilla kille och en massa mys! Tråkigt att sitta i skolan tills det blir mörkt och sedan sätta sig på ett tåg och bara längta hem. Hade varit mysigt med min älskade Lucas här nu!

Likes

Comments

Postad i: Foto, Resor

I fredags åkte vi till Göteborg för en mysig kväll på Jul på Liseberg som hade premiär för i år. Inte nog med det, så var det även premiär för mig, då jag aldrig varit på Jul på Liseberg (förutom när jag var liten, men det räknas ju inte, då jag inte minns det) innan. Ovan hittar ni en liten video som jag gjorde där!

Puss <3

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Då jag ligger hemma och är sjuk idag (åh, kära sjuklings-tider), har jag hamnat mycket på YouTube, och bara av slumpen hamnade jag på en av Alfie Deyes vloggar där han nämner citatet ovan, och det gav mig verkligen en sådan kick. Texten som står ovan är något som jag tror att nästan alla kan relatera till. Jag är en mästare på att skjuta upp saker, vare sig om det är skol-relaterat eller inom mitt privata liv. Mitt mål nu i gymnasiet är att jag verkligen ska sträcka ut mina läxor, att jag börjar plugga till prov från och med att jag får veta det, istället för att sitta med det under den sista veckan.

Vare sig det handlar om träning, läxor, jobb, kost, spara pengar eller vad det nu är man har som mål, sluta skjut upp det. Tänk på att varenda dag som vi lever räknas, Varenda dag får du 86 400 sekunder. Ska du bara slänga bort dom? Ta vara på dem, använd dom och lev dem till det fulla. Så kan du kolla tillbaka om ett år, och vara lycklig för vad du har gjort och klarat av.

Nu ska jag ner och plugga matte, och inte skjuta upp det. Ta tag i det. Nu.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Avslutar en lång dag med tandläkarbesök, Laserdome och shopping med att krypa ner i min nyfunna kärlek; tröjan på bilden ovan (som är ett nyinköp från idag). Somnade framför tv:n innan. Dock är det mycket förståeligt, jag somnade för sent igår kväll och gick upp väldigt tidigt imorse, och detta i kombination med en fartfylld dag, så är det inte konstigt om man slumrar till. Och att somna i soffan är väl en utav de bästa sakerna som finns!?

Godnatt på er <3

Likes

Comments

Postad i: MTOTFLS

Igår var farsdag, vilket var mycket trevligt! Jag började morgonen med några timmars dans med Kalle. Senare på eftermiddagen gick familjen hem till mormor och morfar och hade farsdags-fika. Både mormor & morfar och vi hade gjort varsina tårtor, så det slutade med att det fanns en hel del att fika på.

Idag har jag studiedag, men lyckost mig (inte) hade en tandläkartid vid 7.20 imorse. Dock gjorde detta att jag fick en väldigt produktiv morgon, då jag efter det (med ett mys-stopp med Lucas hemma först) åkte och handlade risgrynsgröt och lite annat. Är det bara jag eller innebär risgrynsgröt till frukost jul för er? Efter min frukost gick jag och Lucas ut och gick, dock lite obehagligt nu när det är så halt ute!
Och nu sitter jag på tåget påväg till Linköping för att spela Laserdome med klassen. Ska bli superkul!

Likes

Comments