Header
View tracker

Postad i: Allmänt, Tankar

Hela helgen har jag blivit pumpad med information från politiker, då jag var på höstutbildning med mitt ungdomsförbund i helgen. Många tankar flödar runt, och det tillsammans med många nya vänner har gett mig en ordentlig push för att orka med de kommande veckorna. Ända fram till sista veckan innan lovet har vi prov, vilket betyder mycket plugg och så sedan ännu lite till (inte för att jag klagar, jag har haft ett jätte lugnt första halvår av gymnasiet).
Idag är det även första advent och är det något som verkligen får mig att bli glad så är det julen, så ni kan ju förstå hur bra jag mådde när jag plockade fram mina juldekorationer på mitt rum idag. Helt underbart!

Har eran helg varit bra? Vad har ni gjort?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Fritid, Skönhet och Mode

Jag kan inte förstå att jag verkligen vågade!?! I måndags gick jag runt med noll vetskap om att jag idag skulle gå med kort (?!), kallblondt hår... Förstår inte hur jag faktiskt vågade, men jag har gått och velat om detta i såå lång tid (i över ett år), och nu var det dags och hoppa ner från min velande fas och göra något som jag faktiskt vill. Unna mig själv med andra ord.
Och jag kände det när jag gick in till salongen i tisdags och bokade tiden, och när jag gick in i salongen, med en lagom stor nervös-klump i magen idag, att detta är vad jag vill och och det kändes så otroligt bra! Och tre timmar senare kändes det ännu bättre! Jag tror helt ärligt att jag aldrig trivts så bra i mig själv som jag gör just nu, och jag kan inte säga att jag vill ha tillbaka mitt långa hår just nu..

2016 har varit mitt år, och så mycket utveckling och förändringar har hänt, och här har vi ännu en. Och detta kanske är det (näst) bästa valet jag gjort..!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Tankar

Sitter och längtar hem till min lilla kille och en massa mys! Tråkigt att sitta i skolan tills det blir mörkt och sedan sätta sig på ett tåg och bara längta hem. Hade varit mysigt med min älskade Lucas här nu!

Likes

Comments

Postad i: Foto, Resor

I fredags åkte vi till Göteborg för en mysig kväll på Jul på Liseberg som hade premiär för i år. Inte nog med det, så var det även premiär för mig, då jag aldrig varit på Jul på Liseberg (förutom när jag var liten, men det räknas ju inte, då jag inte minns det) innan. Ovan hittar ni en liten video som jag gjorde där!

Puss <3

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Då jag ligger hemma och är sjuk idag (åh, kära sjuklings-tider), har jag hamnat mycket på YouTube, och bara av slumpen hamnade jag på en av Alfie Deyes vloggar där han nämner citatet ovan, och det gav mig verkligen en sådan kick. Texten som står ovan är något som jag tror att nästan alla kan relatera till. Jag är en mästare på att skjuta upp saker, vare sig om det är skol-relaterat eller inom mitt privata liv. Mitt mål nu i gymnasiet är att jag verkligen ska sträcka ut mina läxor, att jag börjar plugga till prov från och med att jag får veta det, istället för att sitta med det under den sista veckan.

Vare sig det handlar om träning, läxor, jobb, kost, spara pengar eller vad det nu är man har som mål, sluta skjut upp det. Tänk på att varenda dag som vi lever räknas, Varenda dag får du 86 400 sekunder. Ska du bara slänga bort dom? Ta vara på dem, använd dom och lev dem till det fulla. Så kan du kolla tillbaka om ett år, och vara lycklig för vad du har gjort och klarat av.

Nu ska jag ner och plugga matte, och inte skjuta upp det. Ta tag i det. Nu.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Avslutar en lång dag med tandläkarbesök, Laserdome och shopping med att krypa ner i min nyfunna kärlek; tröjan på bilden ovan (som är ett nyinköp från idag). Somnade framför tv:n innan. Dock är det mycket förståeligt, jag somnade för sent igår kväll och gick upp väldigt tidigt imorse, och detta i kombination med en fartfylld dag, så är det inte konstigt om man slumrar till. Och att somna i soffan är väl en utav de bästa sakerna som finns!?

Godnatt på er <3

Likes

Comments

Postad i: MTOTFLS

Igår var farsdag, vilket var mycket trevligt! Jag började morgonen med några timmars dans med Kalle. Senare på eftermiddagen gick familjen hem till mormor och morfar och hade farsdags-fika. Både mormor & morfar och vi hade gjort varsina tårtor, så det slutade med att det fanns en hel del att fika på.

Idag har jag studiedag, men lyckost mig (inte) hade en tandläkartid vid 7.20 imorse. Dock gjorde detta att jag fick en väldigt produktiv morgon, då jag efter det (med ett mys-stopp med Lucas hemma först) åkte och handlade risgrynsgröt och lite annat. Är det bara jag eller innebär risgrynsgröt till frukost jul för er? Efter min frukost gick jag och Lucas ut och gick, dock lite obehagligt nu när det är så halt ute!
Och nu sitter jag på tåget påväg till Linköping för att spela Laserdome med klassen. Ska bli superkul!

Likes

Comments

Postad i: Foto, Skönhet och Mode

Igår hämtade jag ut mitt paket från KENZO x HM som jag beställde i förra veckan. Till min stora besvikelse låg det fel tröja i paketet; jag hade beställt en svart tjocktröja med fick istället en grön-blå mönstrad. Efter ett samtal med kundservice fick vi veta att det blivit ett fel hos HM så alla som hade beställt den svarta fick den blå-grön-mönstade tröjan, och tvärt om.
T-shirten (som jag verkligen älskar!!) får stanna här hemma hos mig, men tjocktröjan åker tillbaka, och så ska vi försöka få tag på den svarta tjocktröjan. Tråkigt att det blev såhär, men sånt händer ibland. Jag är inte superledsen, jag är glad att jag fick en tröja en rätt och inte båda fel. Se alltid allt ifrån den positiva sidan!

Likes

Comments

Postad i: Fritid, MTOTFLS

Vilken mysig dag jag har hade igår!! Jag, Estelle, hennes lillasyster och hennes mormor och morfar åkte igår till Ekenäs slotts julmarknad. Vi hade verkligen världens mysigaste dag! Jag som är väldens jul-fantast älskade verkligen detta! Jag åt för första gången ett kanderat äpple och getost. Det kanderade äpplet tog hem priset utan tvekan, getost var inget för mig....

Under dagen var vi även ute och åt under lunchen, då det var korvstråganoff, vilket inte är den största favoriten... Så vi gick till Jades, vilket är en kinaresturang som har lunchbuffé med den kanske bästa kinamaten som jag har ätit. Dessutom är det bra för oss, det är bara ett stenkast ifrån skolan!

Likes

Comments

Postad i: Tankar

En utav mina största drömmar har alltid varit att flytta till USA. Idag mosade det Amerikanska folket mina drömmar, så som många andras också. Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja bo i ett land där jag har en man, så hemsk som Donald Trump, ska få sitta och styra hur mitt land ska styras. Att man ens kan låta en man med så pass brutala uttalanden som Donald Trump har gjort är för mig oförståeligt... Bara tanken över vad denne man nu valts fram till, den positionen har har fått, och vad han om bara några månader är kapabel till att göra ger mig en klump i magen. Jag följde valet ända sedan klockan två imorse, och när Trump drog iväg ordentligt, då lade jag ifrån mig mobilen, somnade om och hoppades på att ett mirakel skulle ske tills att jag vaknade igen. Tyvärr gjorde det inte det, och nu sitter en 70-årig affärsman (som inte bara gått i konkurs 5 gånger?!) med noll erfarenhet inom politik och har fått en position som världens mäktigaste man.

Jag måste dock ge cred till Hillary, jag tycker att det är så otroligt duktigt gjort av Hillary Clinton att hon tog sig så otroligt långt som hon gjorde, och att det var en sådan liten marginal till att vinna. Tänk, att hon som kvinna, ställde upp i presidentvalet och kom så otroligt långt. Många påstår att det är ett bakslag för oss kvinnor, att hon inte tog sig längre, men jag skulle säga tvärt om, tack vare vad hon har gjort, att vi kvinnor tagit ännu ett steg till en jämlikare värld!

Likes

Comments