Header

Under denna veckan har jag inte ens tänkt på bloggen, jag har haft en fullspäckat schema under hela lovet och kände att jag ville lägga bloggen lite åt sidan och skriva om det efter, när allt lugnat ner sig lite.

Som ni kanske ser har jag haft ett underbart lov, det började på bästa sätt, med skyttetävling, och det slutar på bästa sätt; skyttetävling! Vi är faktiskt påväg med husbilen just nu! Vi ska inatt bo hos några goda vänner som vi träffade på Gotland i somras. Det ska verkligen bli så, så kul att få träffa dom igen!!

Jag tänker inte skriva så mycket mer om mitt lov, utan låter bilderna tala för sig själva (en bild säger mer än 1000 ord ju!). Tack alla fina vänner för de roliga minnena, detta är verkligen ett lov att minnas!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jag har tagit en paus i allt pluggande om elementarpartiklar och Bohrs atommodell för att tipsa om ​S N Y G G A​ bakgrunder för datorer. För alla er som älskar hösten lika mycket som jag är dessa perfekta, då de ger en underbar, mysig känsla av höst. Mina favoriter är de två understa, och har själv den med marmor på datorn, och den med tågbanan på mobilen.
Du hittar dessa och en massa fler på Candidly Keri´s hemsida HÄR! (direktlänk till 
desktop-bakgrunder, du hittar för mobil under menyn)

Likes

Comments

HEJ PÅ ER!
Jag har länge funderat, jag vill ha en helt ny start. Därför har jag bestämt mig att ta bort mina videor, inte alla, men väldigt många från min YouTube-kanal. Jag har även valt att byta namn, så ni finner mig överallt på @ellinoremaria , bloggen, YouTube, Instagram och Twitter, jag heter ellinoremaria på alla de medierna, och jag kommer även, som sagt att byta bloggnamn till detta också. SÅ, ni kommer nu hitta mig på nouw.com/ellinoremaria, denna bloggen kommer alltså inte vara i bruk längre!

Min nya blogg är i skrivande stund under "renovering", alltså är den inte fullkomligt klar. Ni kommer ju märka när den är klar. Men alla mina inlägg som funnits på denna bloggen är överförda till den nya, så allt är precis som förut, bara ett nytt namn.
Hoppas ni följer med till den nya bloggen också!

Massa kramar, Ellinore

Likes

Comments

Bästa jag varit med om, någonsin. Jag skriver mer senare.

Likes

Comments

Det är inte ofta man ser en Petit Basset, så när någon känner igen rasen, får man ofta reaktioner. Igår kom det fram en man med hans dotter, och de berättade att de har en precis likadan, bara att hunden var en tik och ett år äldre. Vi började prata och efter ett tag gick de och hämtade sin hund, så våra hundar fick träffas, och det var sjukt, vad de var lika! Jag menar, kolla!! Det var verkligen så kul att se deras reaktioner!

Likes

Comments

Jag har så mycket bilder redan nu från denna underbara resa, men jag väljer att spara en del tills jag kommer hem, för att ladda upp en sådan dag då bilder kan behövas. Men i vilket fall som helst, idag åkte vi som sagt in till Visby, och vilken tur jag hade! Jag läste på färjan hit att Tinie Tempah skulle spela här på Sockholmsveckan, vilket pågår just nu, och jag ville så gärna se honom! Men jag visste inte var, när och riktigt vilken dag exakt som han skulle spela. Tur som vi hade råkade vi gå förbi denna ute-klubben (som råkade vara där alla artister spelade), och just när vi gick förbi spelade Tinie Tempah, så även om jag inte kunde se han uppträda live (då det är 18-års gräns), så kunde jag höra honom live, och bara sitta på ett litet fik bara några 50 meter ifrån, vilket var sjukt coolt!!

För övrigt, Visby- vilken underbar stad!! Inte sista gången jag åker dit, det lovar jag!

Likes

Comments

Kan ni se gubbens anikte i raukern?

SUUUPERVIKTIGT Pokéstop! ^^

Under gårdagen tog vi vårt pick och pack och åkte iväg mot Fårö. Vi åkte till tre olika stopp, men jag lägger bara ut bilder från Raukarna i detta inlägg (då jag hade flest bilder där ifrån), så tar jag det andra i ett senare inlägg.
Det var verkligen jättehäftigt! Kan ni se gubben i raukern? Det tog ett litet tag för mig att väl se det, men det var superhäftigt att se i verkligheten!! Dessutom fanns det både ett Pokéstop och ett Pokémon gym där!! VI hade även supertur med vädret, det var jättevarmt och soligt, vilket gjorde att det blev hur fint som helst där!

Idag bär det av in mot Visby för att se vad den staden har att erbjuda. Äta lite god mat, shoppa lite och se vad alla 08:or har för sig, som är här för Stockholmsveckan. ;)

Likes

Comments

Klänning - Hollister // Skor - Asos // Väska - Sardinien

Detta hade jag på mig igår till middagen. Och ni som är hundägare, känner ni igen er på senaste bilden? Att jämt behöva plocka ur saker ur munnen på din hund? Här hade Lucas i alla fall lyckats få tag på en strumpa, haha!!

Likes

Comments

Jag laddar upp för Beyoncé som går utav stapeln nästa vecka med dessa fantastiska underhållarna! Vi hade bokat bord på krogshowen, så ikväll fick vi buffé med underhållning under hela kvällen! De var så OTROLIGT duktiga, man skrattade och sjöng med i varenda låt! Dessutom hade vi supertur (även med detta!), och fick en sån bra plats på middagen, första parket, så jag har lyckats få både superbra bilder och jättebra filmer (som självklart kommer med i vloggen!) under kvällen!

Besöker ni Kneippbyn, se då även till att gå på krogshowen!!

Likes

Comments

Hallå där, och god eftermiddag...? Ännu en underbar dag, ännu en solig dag! Jag går runt i bikini och är fortfarande supervarm! Mitt internet har varit lite dåligt idag, och det är därför jag inte har uppdaterat, men jag har inte lyckas inte lägga över bilderna, och jag vill inte lägga upp ett inlägg utan bilder..
Har lyckats sippra åt mig en hel del sol idag, tack till det vackra vädret! Vi låg hela förmiddagen i vattenlandet och solade, och på eftermiddagen gick det stora Pippi-fanet (jag!!) och kollade på Pippi-teatern.

Planerna för ikväll är att vi ska gå och kolla på någon show som hålls här och självklart äta också! Så jag ska ta mig mot duscharna för att fräscha till mig lite. Jag hör av mig senare ikväll!

Likes

Comments