Jag har alltså startat en blogg??? En seriös blogg?? Trodde aldrig den här dagen skulle komma. Senast jag hade en blogg var det en Stardoll-blogg med några kompisar när jag gick i mellanstadiet. Jag är nog egentligen den sista människan på jorden som borde vara bloggare. Ostrukturerad, glömsk och lat. Haha. Men det verkar ju så roligt att jag känner mig tvungen att åtminstone ge det ett ärligt försök.

Alla andra bloggare verkar presentera sig själva i första inlägget så jag ska försöka göra något liknande, trots att jag suger på sånt. Iallafall så heter jag Ellinor, jag är 17 år och studerar samsam i tvåan på Viktor Rydberg gymnasium i Stockholm. Jag bor i en förort söder om Stockholm tillsammans med min mamma, pappa och min 12-åriga lillebror. När jag inte dränks av plugg (trots att så är fallet 90% av tiden), gillar jag mest att hänga med kompisar (den har ni aldrig hört förr va!!!) och att lyssna på musik (ännu ett av mina unika intressen). Jag är den mest oatletiska personen som någonsin satt foten på denna jord så om ni letar efter en fitspo-blogg är det nog lämpligt att stänga ner den här fliken på datorn med detsamma. Om inte, stanna gärna!!!

Jag vet helt ärligt inte riktigt vad min plan för den här bloggen är. Tänker att jag bara ska go with the flow och skriva om det jag känner för. Men det blir väl troligen mest om min vardag, skolan, stress, ångest, kanske lite politik. Det som försiggår i mitt huvud helt enkelt!

Gud vad jag känner mig som livets största tönt efter det här inlägget hahaha. Men aja. Det får jag väl vara. Puss o kram


Likes

Comments