Solig morgon ! Ridit hela veckan och nasseprinsen har varit så fin . Snart kommer min älskling hem också . Torsdag!
Kom precis in från en promenad med lufsen och ska strax åka och jobba . Ikväll blir det ett pass på gymmet sen rida lite med Albin.
Var ledig igår så städade hela lägenheten och tvättade , så skönt när allt sånt är klart 👏🏼 ha en fin dag i solen ☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lilla älskade lufsen , med små korta ben och ett vackert utryck och världens bästa lynne. Så stor personlighet och underbar❤️ de är många som frågar om han är en tax korsning, men nej han är en renrasig ursvensk västgötaspets🐾 enligt mig en av de trevligaste raserna jag mött !

Likes

Comments

På min Spotify : Håkan Hellström
Podcast: tack för kaffet ( som alltid!) creepypodden & fallen jag minns med hasso aro
Att se fram emot: Nicklas kmr hem, börja rida riktigt på nasse , fortsätta med träningen och umgås med alla fina människor i mitt liv ✨
Måste göra närmaste dagarna : göra klart ansökningen till högskolan inför hösten , hämta spån, rensa bland mina kläder

Typ så ☝🏼️ rullar dagarna , fullt upp varje dag med min egen häst , andra hästar , träna , jobba , lufsen, umgås med bra människor 🙌🏽

Likes

Comments

Ungåtts med älskling i helgen & tränat /ridit. sen firade vi Julia ett gäng flickor med middag och för många glas vin . 🍷🙄 grattis fina Julia ✨ inte en enda bild då jag knappt använde mobilen ,jaja !

Likes

Comments

Precis varit på ett pass på gymmet . Träningsdag hela dagen där idag , mingel med bars å vitamindrycker & goodiebags och massa roliga pass hela dagen. Hann bara vara med på det första idag . Kommer ha fullt upp resten av dagen 🙈🙌🏼 vi fick celsius , Nije aleoevera, rabattkuponger nyckelband massageliniment och varuprover från Forever👍🏽

Likes

Comments

Förstår inte riktigt de här hur ett par trosor och en sport bh kan vara en så stor sak när en bikini med ännu mindre tyg är no big deal.
Känns kul med träningen å hästarna, tänkte berätta lite om min deff . Börjar med mjukstart , kommer ha strikt mån-tors sen "fritt" fre-sön, alltså kunna äta sås och sånna saker om jag vill då men kommer endast ha en dag under helgen där jag äter exakt vad jag vill.
Under veckorna blir de nötfärs , kyckling å torsk, plus grönsaker . Kul med lite formkoll nu innan man börjar ☝🏼️☝🏼☝🏼☝🏼☝🏼

Likes

Comments

I måndags kom Pernilla ut till oss så jag fick låna hennes sadel. Vi liknade honom lite först , han verkade pigg och glad så jag satt upp. Inga problem och de va en lättnad. Red lite i alla gångarter på en väg i skogen , nasse har noll kondition så han blev helt svettig, men skötte sig bra , lite stel och sne men de råder vi väl någon bot på snart !

Igår longerade jag honom ,lufsen fick följa med och de verkar ha blivit väldigt bra kompisar . tränade mkt på övergångarna och att han ska lyssna direkt , de gör han inprincip jämt då han är rätt känslig men vi hade en stor skogsmaskin på andra sidan vägen där jag longerar som höll på att lasta timmer, så lite störningsmoment där , men han coolade ned sig till sist .

Likes

Comments

Varit fullt upp med jobb och häst under helgen men på söndagen hämtade jag upp lufsen igen . Vart mys hela dagen och en kvällstur till stallet i vinäs . Red daze med engla och caddo , lite markarbete. Sen åkte vi till nasse å longerade inspänt i alla gångarter, lite stel men bättre och bättre blev det.

Likes

Comments

Fin fredag , longerade nasse i skritt å trav, han verkade nöjd men blev andfådd efter fem minuter så konditionen får vi jobba på ! På eftermiddagen har jag tagit hand om tvätten innan de blev ett pass på gymmet , helt slut !!

Kvällen har bestått av ridning av daze , red daze med engla å caddo , vi tränade på att reglera galoppen gick strålande. De va superduktiga!

sen avslutade jag med lite sidvärtsrörelser och framdel/bakdels vändningar på Stevie , mjuk å fin !

Likes

Comments

Nu äntligen är vi hemma från Skåne med Norton , så skönt att ha han hemma. Fått iordning i stallet och igår tog jag bara en lång promenad med honom. Han skötte sig jättebra och verkar trivas i sitt nya hem❤️

Mot kvällen red jag två hoppträningar, först min egna med Nemo , ny häst som ridskolan köpt in, hoppade allt så länge man höll om med skänklarna & kändes trevlig. En gång kom vi ur en sväng mot en oxer då stannade han för jag slarvade med vägen , sen när vi gick fram till hindret för att titta på de och jag driver på honom lite så går han bokstavligt talat rakt igenom de, snacka om att göra allt man ber om 😂 resten av träningen gick bra !

Direkt efter min egna lektion red jag på Pernillas tid också då hon är sjuk. De gick sjukt bra med Stevie. Jämnt å fint tempo på banan å luftiga språng , kändes fantastiskt 💓🐎

idag blir de en tur på Daze och får se lite vad jag gör med Nasse idag , har redan varit å släppt ut och fixa allting i stallet så ska bara komma på vad vi ska göra idag . Vi åker på vet bes på onsdag , sen efter de när man vet hur hans tillstånd är blir det enklare att lägga upp en plan 🙌🏼

Likes

Comments