View tracker

Före

Efter

Från ett risigt och dassigt hår till ett fräscht, friskt och glansig frisyr! 😍👌🏻
Vi valde en lite mörkare mahogny färg tillsammans med en mörkare botten, sen gjorde vi vår magiska kur och ytklippte hela håret. Tadaaaa ☺️👍🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter en lång jobbdag blev det en middag på Pitchers med mina goda vänner Jenny, Rasmus och Ronja! 💋

Likes

Comments

View tracker

God morgon!
Hur förvirrad får man vara när jag är 1,5 timme för tidig till jobbet? Hur lyckas jag ens med det? Eftersom min bil är sönder så har jag till och med åkt buss och inte ens när jag skulle åka med den som gick 08.07 fattade jag att jag var en timme för tidig..
Som tur är så har Waynes öppet så nu käkar jag lite frukost här ist eftersom jag inte hann göra det hemma. 😅
Ha en bra dag allihopa! 💋

Likes

Comments

Före

Efter

Likes

Comments

Hej på er!

Har varit ledig idag och har faktiskt inte gjort någonting!!
Jag har fått sovit ut och bara legat i soffan och vilat. Så himla skönt!
Klickade även hem lite saker från Members som jag bara blev helt kär i!
En svart enkel klänning som både passar till fest och till vardags, en as snygg väska och ett par tofflor som jag ska gå runt och mysa i. ☺️👌🏻
Nu ska jag gå och sova, vi ses 💋

Likes

Comments

Rensar min garderob igen så nu finns det en Ikeakasse med kläder och skor sedan min älskade pälsjacka och min Bulaggi väska till salu!
Kontakta mig vid intresse! 💋

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag är jag ledig och kan äntligen få lite tid åt mig själv. Så just nu sitter jag på happy nails och fixar mina naglar sen efter jag är klar här ska jag åka till Madde på Hudkällan och fylla på mina fransar! 👏🏻💋

Likes

Comments

Alltså fy fan!!
Idag började dagen med att det inte fanns frukost hemma, jag gjorde stopp i toan och när jag skulle åka till jobbet fick jag lov att skrapa rutorna och hittade inte den jävla skrapan, glömde vantarna och frös ihjäl.
Sen när jag äntligen kom iväg så efter halva vägen tjuter det i bilen och en STOP lampa lyser samt några till lampor. Jag i panik ringer efter pappa för att sen ringa efter bärgning och efter tre signaler DÖR MIN MOBIL!!!!!!!
Jag hade ingen jävla aning om vad jag skulle göra så jag bestämmer mig för att chansa och försöker köra hem igen.. Som tur va så gick det bra men bilen skrek ju för fulla muggar.
Sen när jag i panik ska in i lägenheten för att fort ringa till jobbet så kommer jag på att jag lämnat nycklarna hemma till Matilda eftersom hon behövde dom idag.
Så där står jag i snön utan nyckel och ingen mobil så jag kan inte öppna med porttelefonen heller.
Men så prövade jag att ringa till alla grannar och som tur va så svarade en och släppte in mig och som tur va så var Matilda hemma när jag kom in så jag slapp vänta i trapphuset.
Sen ringer jag till jobbet och berättar vad som hänt och att jag ska ta bussen som går 12.42 och jag kom hem 12.25 så jag springer till bussen kommer ner för alla trappor och kommer på att jag glömt kontanterna för dom tar ju inte kort, så jag springer upp igen och springer tillbaka och vad händer sen.. JO JAG MISSAR BUSSEN!!! Den åker seriöst framför ansiktet på mig!!
Asså jag tror jag börjar gråta.. Hur kan detta hända!!
Så jag ringer till jobbet IGEN och säger att jag missat bussen så jag väntar på den andra som går 13.05.
Nu sitter jag äntligen på den där jävla bussen påväg till Falun och jag bara väntar på vad som kommer hända sen.. Usch vilken jävla start på dagen!!!

Likes

Comments