Tips

Jag hoppas verkligen ni är medlemmar HÄR. Jag har varit det i flera år då man kan hitta såna galna fynd ifrån typ alla märken och dessutom till både dam, herr, barn, sport, inredning osv. Om ni inte är medlemmar råder jag er att bli det nu, givetvis kan alla skapa ett konto då det är gratis.

Vill ni få 50:- att handla för första gången så hör av er till mig!!

Just nu har de en kampanj på Kosta Boda. Jag är sugen på att beställa munnen och skon, jag har redan det lilla läppstiftet och det stora nagellacket i rosa så skulle vilja ha hela "kittet" så att säg.

Den HÄR ​funderar jag också på att beställa, alltså hur fin är den inte???

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nytt

​Detta är mina två solklara favoriter i min Rosheägo. De beige köpte pappa till mig i Våras under en arbetsresa och de blå klickade jag hem i Augusti HÄR

​(Pssst.. Eftersom detta är en premium modell så förvarar jag alltid dem inplastade sko för sko, okej vem försöker jag lura det gör jag med alla skor typ hahah)

Likes

Comments

Nytt, Tips

Köpte först de ljusblå och kände att de svarta vart ett måste till höstgarderoben. ​399:- på Monki. 

Likes

Comments

Tips, Q/A

Jag blev nominerad att svara på 11 frågor av Nora så det tackar jag för och sedan ska jag bara dra reglerna lite snabbt innan vi drar igång.

Regler: Nämna vem personen är som har nominerat dig och tacka. Svara på de 11 frågor som ställs till dig. Nominera 11 stycken nya bloggare (skicka ett meddelande). Ge de nya bloggarna du nominerat 11 stycken nya frågor. Se till att uppmärksamma de 11 bloggarna att de har blivit nominerade till Liebster Award.

 1. Hur mår du just nu? Bortsett från all värk så mår jag okej.
 2. Beskriv dig själv med fem ord. Jag skulle säg att jag är solidarisk, godhjärtad, familjekär, hjälpsam och omtänksam.
 3. Hur länge har du bloggat och hur kommer det sig att du började? Jag har bloggat på Nouw sedan våren nu 2016. En av mina största passioner är att få utlopp för min kreativitet i skrift och att kunna nå ut till människor och att börja blogga är bland det bästa jag kunnat ge mig själv.
 4. Relationsstatus? Kan man säg pass? Isåfall lämnar jag den frågan öppen tills dess att jag har ett svar som jag kan dela med mig av;)
 5. Hur ser en perfekt dag ut för dig? Sova ut länge och med någon jag tycker om bredvid mig, gå upp och fixa värsta brunchen med tjejkompisarna. Sedan åka (ser helst att jag befinner mig i sthlm så att man kan ta tuben) och shoppa och äta en sen lunch. Hinna med ett riktigt bra träningspass och där efter duscha, basta och göra vid sig innan kvällens ostbricka med ett glas med människor som får en att må sådär fantastiskt bra.
 6. Vem är din bästa kompis? Thea. Jag älskar dig min soulmate.
 7. Favoritmärke på kläder/favoritbutik att handla kläder i? Får bli Gant eller Odd molly. Jag shoppar till största del över nätet men som fysisk butik så säger jag nog.. Hm, kanske Zara??
 8. Har du några syskon, vad heter dem och hur gamla är dem isåfall? Ja, jag har en storebror som heter Eric och är född -90 så han är 26.
 9. Vart ser du dig själv om fem år? Oj, om fem år.. Då är jag 24. Förhoppningsvis så bor jag i Stockholm och kanske är sambo i en fin lägis.
 10. Om du hade fått välja en maträtt att äta varje dag i en månad, vad hade du valt? Kycklingsallad. För det går att variera i oändlighet och jag tröttnar aldrig.
 11. Vad önskar du här och nu i denna stund? Rent spontant att all värk ska släppa och att medicinen bara gör god nytta istället för att göra mig svag.

Mina frågor till de 11 personerna jag väljer att nominera:

1. Vilka nyckelplagg gör den perfekta höstoutfiten, enligt dig? 2. Varför valde du att börja blogga på Nouw? 3. Vad får dig glad när du känner dig nere? 4. Är kost och träning en stor del av ditt liv? 5. Beskriv den perfekta middagen 6. Gör du något inom skönhetsväg ofta? (fixar fransar, naglar osv..) 7. Hade du velat flytta och i så fall vart och varför? 8. Föredrar du att handla över nätet eller i fysiska butiker och motivera varför 9. Har du någon obsession inom mat - och dryckväg och i så fall vad? 10. Inom vilken kategori tycker du är roligast att shoppa? 11. Vart skulle du vilja resa just nu och varför och vem skulle du ta med?

Hörni, jag måste bara tipsa er om veckans Fashion Week som håller till HÄR. Varje dag mån-fre är det ett nytt tema med inspiration, tips och erbjudanden. Ni måste kika in och kolla för jag ska själv hålla mig uppdaterad och ta del av det. Så himla roligt!!

Likes

Comments

Livsstil, NPF + psykisk ohälsa

Medicinen jag började käka har jag dubblat dosen på nu vilket nu i början ställer till mer problem än den gör nytta. Samlat mig nu men skulle jag sitta och skriva detta igår, från Pennies toalett skulle hela tangentbordet varit fyllt med tårar. Det är jobbigt att inte känna igen sig själv i början. Verken psykiskt eller fysiskt. Jag har sådana otroliga magsmärtor och kan inte äta normalt. Jag känner mig som spagetti i kroppen och emellan åt väldigt skakig och ostabil. Men det är bara att fortsätta och se de positiva fördelarna som en vinnande utveckling. Det är klart kroppen reagerar liksom.. Men jag är så tacksam att jag har så fina människor i min omgivning.

Trots detta försöker jag göra alla procedurer som i vanlig med viss modifiering med mina 100%. Men det ska bli bra.

Hörni, de senaste dygnen har jag hittat på en del. Jag har haft myskväll med Thea, vi har varit på roadtrip, blivit bjuden på pannkaksfrulle, shoppat och haft tjejkväll med tha gäris i gårkväll. Dock blev det en nykter kväll för mig men det vart nog lika bra det.

Jag ska strax byta om i nya träningskläder och sedan möta upp bästis och träna.

Puss/E

​Bilder från fredags träning och en brassepizza på kvällen, väldigt välförtjänt<3

Likes

Comments

Tycker till

Jag är jättesugen på att köpa en palett med endast matta skuggor. Jag har kikat in två stycken HÄR och HÄR.

Någon av dem blir det ett köp på, men frågan är bara vilken. MR har jag paletter ifrån sedan tidigare och jag tycker dem är väldigt bra plus att man får ju fler skuggor där. Hm.. visst, det skiljer ca 200sek mellan dem. ​Vilken tycker ni?

Här ovan är två andra paletter som också vart fina.

Likes

Comments

Nytt, Tips

Är ni ute efter de mest bekväma, snygga och prisvärda Netflixshortsen så är mitt tips att ni köper dessa. Alla Brandy Melvilles kläder är SÅ himla sköna. Lite (mycket) synd att de bara har en butik i Sverige i Stockholm… eeh ännu en anledning att flytta Elli?? Hur som helst så har de ju en webshop som det går att beställa ifrån om du inte har möjlighet att ta dig till Kungsgatan 33 ;) Fast är du i Sthlm råder jag dig att gå dit!!

Jag har även shortsen i mörkgrå och svart. Lär ju köpa på mig ännu fler färger nästa gång.. 

Likes

Comments

Nytt

Kaishi och Roshe är som ni kanske vet mina favvisar när det kommer till Nike. Fick de här av mammi och pappi för några veckor sedan. (Kul att man hade rakat benen osv osv osv.. Skämskudden på)

Likes

Comments