Igår åt Erica, Malin och jag middag som i ett kollektiv. Vi var på restaurangen Busaba där varje bord har 12 platser. Man sitter alltså tillsammans med främlingar och delar bord. Så det kändes som ett kollektiv hehe. Dock var det inte så mycket folk så vi behövde bara dela bordet med tre andra tjejer.

Maten beskriver jag med ett ord: MUMS! Och räkchipsen var MUMS också!

Efter den MUMSiga middagen gick jag och Erica på jakt efter något mysigt café för att dricka lite te efter maten men det blev något bättre. Vi gick på spontanbio och såg La La Land! Kan beskriva den filmen med ett ord också: MUMS! Ryan Gosling får alltid så bra roller att det är omöjligt att inte bli lite småkär i honom.

Om någon är sugen på att gå på bio kan jag absolut rekommendera den filmen! Och förhoppningsvis hamnar ni i en bättre salong där dom släcker alla lampor...

Likes

Comments

Behövde ringa 9•JUAN•JUAN. Det var en taco emergency

Det här var Emelies crab burger. Tur att benen och allt var kvar så vi visste att hon inte blivit lurad.

Och efter min taco emergency och Emelies lite obehagliga crab burger kollade vi på musikalen Aladdin!! Älskar musikaler och den här var så färgglad och glittrig. Om någon har biljetter för att se den så va beredd på en magisk scen när dom åker på den flygande mattan.

Efter den fina musikalen skulle jag och Emelie egentligen gå ut och dansa men tyvärr så strulade det till sig och det blev ingen dans för oss... Men super nöjd med middagen och musikalen så det var inte hela världen.

Likes

Comments

Ibland behöver man bara en egoboost

Likes

Comments

När jag var liten älskade jag att bygga kojor! Gjorde det hemma i vardagsrummet, i mitt rum och på dagis. Att leka inne i kojan var så kul. Det var som att kliva in i en annan värld. Allt utanför kojan existerade inte längre.

Imorse byggde jag Freya och Livias första koja och jag tror dom älskade det lika mycket som jag gjorde.

Likes

Comments

Igår fyllde Vendela 20 år och det firades med middag och bowling! Vi hade det så roligt att jag glömde bort att ta bilder så här är tre halvkassa från snapchat.

Likes

Comments

Jag har aldrig tyckt om kyla, snö eller vinter. Så när snökaoset börjar hemma i Sverige igen och jag befinner mig i ett soligt London kan jag inte annat än må riktigt bra. Ni förstår inte hur mycket jag njuter just nu! Tagit en promenad i parken, underbart. Suttit och solat, underbart. Ätit kakor, underbart.

Jag blir ännu mer positiv när det är bra väder. Allt vaknar till liv, folk blir trevligare, jag blir mer motiverad och glad. Nästan inget kan gå fel när det är sånt här härligt väder. Så ni som befinner er i London, njut och ha en otrolig dag! Och till er där hemma i Sverige eller annan kall plats, hang in there.

Likes

Comments

Halloooooj!! Det är väl omöjligt att någon missat att det är 2017 nu. Ett nytt år med nya möjligheter och äventyr. Har aldrig riktigt gillat uttrycket "New year, new me", men det stämmer så otroligt bra! Det är svårt nog att ta tag i sig själv och försöka göra förändringar i sitt liv så nog hatat på det uttrycket. För tre dagar sen blev det ett nytt år och en ny Ellinor. Det blir så mycket lättare att starta upp något nytt eller ändra sitt tankesätt när det blir ett nytt år. När det börjar om från början. När allt ställs om och vi får fler dagar här på jorden.

Som många andra så är ett av mina nyårslöften att försöka äta nyttigare, träna och ta hand om mig själv och min kropp. Det är den som bär hela mig och jag får bara en kropp så det är dags för mig att börja ta hand om den.

Jag har alltid varit en rätt positiv människa men sen jag flyttade till London har jag verkligen utvecklats. Och nu det nya året till ära ska jag ta vara på det. Mitt andra nyårslöfte eller mer ett livslöfte, är att fortsätta utvecklas. Tänka positivt och inte hänga upp sig på små saker. Säga JA till livet och allt det har att erbjuda. Leva nu. Bryta vardagsrutinerna och de mönster man så lätt skapar. Åka ut på äventyr och testa saker jag aldrig förut skulle vågat. Stort som smått.

2017 är det året då jag börjar leva som jag vill inte som andra vill att jag ska.

Det här är jag och Erica på nyår. Vi var glada då. Vi är glada nu. Vi är positiva. Vi ska säga JA till livet.

Likes

Comments

Igår lyxade vi till det med lite free from FRO-YO! Var ännu godare än vad det ser ut om det ens är möjligt. Mumma

Likes

Comments

Just nu är jag väldigt sugen på att göra en till tatuering. Problemet är bara att jag är inte säker på vad jag vill göra. Vill inte tvinga fram någonting för då finns det ju en risk att jag ångrar mig, vilket vore väldigt dumt för när den är gjord sitter den ju där. Får fortsätta tänka.

Likes

Comments

Snäll som Sophie är satte hon ihop mitt nattduksbord men lämnade det andra till mig för att plocka lite vuxenpoäng. hehe

Med väldigt klara instruktioner och allt märkt lyckades jag ändå behöva skruva upp, vända och skruva igen. Gör om och gör rätt. Det är inte alltid lätt när det är lätt. MEN det viktigaste är att jag klarade det helt själv och det blev inte snett, se bara ut så på bilden.

Mammi didn't raise no fool

Likes

Comments