Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har alltid velat bli bra på att fotografera och träna upp mitt kreativa öga. Tyvärr är det lättare sagt än gjort, för att fotografera är en konst. En svårbemästrad konst. Men jag försöker och personligen tycker jag att det blir bättre och bättre resultat. Just därför kommer här en liten fotobomb med bilder från min vardag som jag försökt fånga på bild.

Barnens och mitt lego-torn

Den godaste milkshaken jag druckit! (Från Cookies & Scream)

Här kom mammi på besök över helgen.

Den helgen var maten nästan lite för god!

Så här kan det se ut när jag och Freya går till dagis.

Under den senaste tiden har våren kommit och gått så det var på tiden att fira in den med nya byxor. (Tack mammi)

Har blivit förälskad i restaurangen Le Pain Quotidien!

Bubbledogs var en riktigt bra ide. Korv med bröd och champagne? Ehm, JA tack!

Likes

Comments

Well ofc I will!!!!!

Alla <3 dag har blivit en dag enbart för personer med pojkvän/flickvän vilket jag tycker är lite dumt. Det är en dag av kärlek så varför ska bara några få fira den? Medan vi andra ska sitta hemma, trycka i oss pizza och gråta för att vi inte har en partner. Nej helt fel! Har man ingen partner får man fira med sin familj istället. Eller sina vänner. Eller med en främling som också bara vill ge kärlek. Vilken dag är bättre än alla <3 dag att skaffa nya vänner? Man kan annars göra som jag och vara sin egna valentine.

ME, MYSELF AND I

Köp något fint till dig själv, laga din favoriträtt, kolla på din favoritfilm eller gå till frissan och piffa dig. Det gjorde jag. #treatyourself

Glad alla <3 dag på er alla!

Likes

Comments

För två veckor sen började jag en "2 week cross challenge" där jag i två veckor skulle träna på crosstrainern i 30 minuter varje dag. (Förutom lördag då jag förtjänade lite vila) Idag var sista dagen på min utmaning och jag är väldigt stolt över mig själv. Tog ingen före bild på mig själv så ingen ide att ta en efter bild då jag inte har något att jämföra med. Men jag känner en stor skillnad från 2 veckor sen och till idag. Jag orkar mycket mer, är gladare, mer motivera, har till och med märkt på min hy att den redan blivit bättre. Så jag är mycket nöjd med den här utmaningen och kommer fortsätta göra den fast lite jobbigare. Tar ett uppehåll från crossen i en vecka och börjar en ny utmaning nästa måndag.

Ellinor 2.0

Likes

Comments

Tidigare i veckan fyllde Erica år så igår skulle vi fira henne genom att gå ut och äta middag och sen gå till en bar. Middagen var väldigt mysig och min räksallad var MUMS. Vi försökte hinta om att det var Ericas födelsedag så att hon kunde få gratis efterrätt men så blev det inte. Vet inte om dom inte snappade upp på våra hintar eller om man bara inte får gratis födelsedagsfika hehe.

Efter middagen ville vi till en bar men eftersom de flesta barer stänger vid 12 hade vi inte så mycket att välja mellan. Så det slutade med att vi hamnade på en bar i närheten som spelade alldeles för hög musik. Meningen med en bar är ju att träffa nya människor och kunna sitta och prata men det gick inte. Ville man få någonting sagt fick man skrika eller gå obehagligt nära någons öra. Det var rätt mycket folk där så det fanns inte så mycket plats till att dansa, vilket var min spontana reaktion när dom spelade så hög musik, så det blev inte riktigt som vi hade tänkt. Men en helt okej kväll.

Till nästa gång ska vi se till att planera bättre och vara tydliga med vad vi vill få ut av kvällen.

Likes

Comments

Jag är absolut inget fan av kyla, vinter, kall vind eller snö. Jag hatar att frysa och gör det väldigt lätt vilket bara får mig att ogilla vintern ännu mer. Jag kan därför ibland undra varför jag då valde att flytta till London som har ungefär samma väder som Sverige. Inte riktigt samma kyla i grader men om det blåser så tränger den kylan igenom den tjockaste jackan. Det jag har att trösta mig med är att det inte snöar lika mycket här. Det snöar nästan inget alls vilket jag tycker är otroligt skönt. Men idag är en sån dag då det snöar och är kallt. Inget väder jag tycker om men skickar iväg ett litet tack till väderguden som hjälpte mig ta en fin bild. Tack.

Likes

Comments

Idag var ingen vanlig dag, för idag var det Ericas födelsedag!

Och jag hade turen att både få äta födelsedagslunch med henne OCH äta födelsedagsfika. TVÅ gånger. #treatyourself

Det räckte inte med bara frozen yoghurt, vi behövde lite tuggmotstånd och något varmt också. Så vi hade inget val än att fika en gång till. Vi klagade i alla fall inte.

Bullen såg lite halvskum ut men oj så god den var!

Så igen, ett stort grattis till dig Erica! Du är en tjej i världsklass och jag är så otroligt glad över att jag får ha dig i mitt liv. Du sprider glädje, energi och skratt. Tack papi för att jag fick fira din födelsedag med dig ❤️

Likes

Comments

Idag började jag och Erica en "2 week cross challenge"!! Varje dag i två veckor, med undantag på lördag, ska vi köra 30 minuter på crosstrainern. Förhoppningsvis kommer vi avsluta de här två veckorna med bra resultat och motivationen i topp.

Nu kör vi! ​

Likes

Comments

Är inte ett så stort fan av antika saker men för er som är det så är Portobello market stället för er. Jag var mest där för maten hehe. Street food är så otroligt gott och det slår restaurangmat alla gånger. Men Erica och jag var rätt trötta och ville helst sitta ner och äta inomhus där det var varmt så vi gick på jakt efter en restaurang ändå.


Vi slutade ut på Nandos med kyckling, pommes och majs. MUMS!

Men innan hade vi såklart gått förbi alla stånd med mat och blivit stoppade av en man som lät oss provsmaka deras kycklin. Och såklart var det något av det godaste vi smakat. Vilket såklart slutade med att vi köpte en portion att dela på som lite förrätt hehe. Man kan aldrig äta för mycket av det goda. Eller?

Efter maten letade vi upp en Snog, frozen yoghurt cafe, och beställde varsin BIG snog. Vi lärde oss efter halva att man kan äta för mycket av det goda...

Likes

Comments