View tracker

Just nu är jag väldigt sugen på att göra en till tatuering. Problemet är bara att jag är inte säker på vad jag vill göra. Vill inte tvinga fram någonting för då finns det ju en risk att jag ångrar mig, vilket vore väldigt dumt för när den är gjord sitter den ju där. Får fortsätta tänka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Snäll som Sophie är satte hon ihop mitt nattduksbord men lämnade det andra till mig för att plocka lite vuxenpoäng. hehe

Med väldigt klara instruktioner och allt märkt lyckades jag ändå behöva skruva upp, vända och skruva igen. Gör om och gör rätt. Det är inte alltid lätt när det är lätt. MEN det viktigaste är att jag klarade det helt själv och det blev inte snett, se bara ut så på bilden.

Mammi didn't raise no fool

Likes

Comments

View tracker

Har så länge jag kan minnas haft en önskan att bli vig. Att kunna gå ner i spagat och splitt eller slå knut på mig själv har varit något jag strävat efter. Har flera gånger börjat stretcha regelbundet för att nå mitt mål men varje gång har det runnit ut i sanden. Men med lite tur och mycket motivation kan jag förhoppningsvis inom en snar framtid gå ner i spagat. Ellinor 2.0 som passar barn i London och går på gym ska klara av det här målet.

Håll tummarna och önska mig lycka till!

Likes

Comments

Söndag. Som vanligt hade jag min Commercial dansklass på studio 68. Känner att jag utvecklas efter varje gång och kommer närmare mitt mål efter varje klass. Alla koreografier än så länge har varit otroligt bra och jag kan inte vänta tills jag blir bra nog att kunna rocka dom som det var tänkt. Idag dansade vi till Ellie Gouldings aftertaste och det var till och med hennes koreografi vi fick lära oss.

Spola fram till 5.00

Jag tycker dock att vår lärare levererade dansen mycket bättre och att den här videon inte gör honom rättvisa.

Hur som helst så var det en svettig men glad Ellinor som gick ut från studion idag.

Likes

Comments

Igår mådde jag bra!

Stod på en upplyst bro under stjärnhimlen och tittade på fyrverkerier.

Tyvärr går det inte att fota stjärnor, fyrverkerier eller känslor så bra. Därför kan jag inte dela med mig av mer än det här.

Men jag kan lova att det var en fin kväll.

Likes

Comments

Jag hittade ett glutenfritt, laktosfritt och veganskt cafe på instagram som jag velat gå till ett bra tag nu. Så när Elsa kom på besök var det perfekta tillfället att gå dit. Chocolate chip cookie sandwish, brownie shake, salted caramel shake och vanlig chocolate chip cookie fyllde vi våra magar med. Sen rullade vi av stolarna och runt i Camden. Om ni någonsin befinner er i Camden kan jag starkt rekommendera det här lilla fiket. Var nästan lite för gott!

Likes

Comments

Man kan allt i Camden. Inte bara promenera runt och titta på fina smycken, skor och andra konstiga saker. Man kan faktiskt köpa a taste of heaven för bara 5 pund!

Vad vill du ha?

Jo men jag tar kycklingen.

Okej vad vill du ha mer?

Mer?

Ja. Du får blanda hur du vill.

FÖR 5 PUND?

Det här är livet det.

Likes

Comments

Från ingenstans har jag gått och förälskat mig själv i magväskor. Det har känts så bekvämt att slippa tänka på vart man har väskan och ständigt vara rädd att bli ficktjuvad. Sen så är min väska ALLTID i vägen när jag försöker visa mina moves på dansgolvet.

Har en längre tid varit på jakt efter en snygg magväska men har inte hittat någon. Efterfrågan verkar endast komma från riktiga turister eller fiskare. Så för någon dag sen fick jag nog. Jag kopplade upp min kreativa sida, köpte en vanlig liten handväska, knäppte den runt midjan och TADA! Jag hade fixat mig själv en glittrig magväska. Problem solved.

Likes

Comments

Vad är halloween utan blod, glitter och pyjamas?

Igår rockade jag loss till gamla klassikers med glittertårar på kinderna. Vad gjorde du?

Jag har aldrig förstått mig på skräckfilmer och spökhus. Varför ska man skrämma upp sig själv med flit? Nej usch och fy och blä! Tack Vendela och alla ni andra som valde att kleta in er med fejkblod att ni inte skrämde mig.

Känslan när hela klubben stannar upp och sjunger Total eclipse of the heart. Forever's gonna start tonight.

Klart vi ska rocka glitter och pyjamas. Vad annars?

Känns som Moulin Rouge all over again. Glitter exakt överallt. Puss

Likes

Comments