Mode och Beauty

Så, som lovat samlade jag de bästa fynden från söndagen. Förnekar att jag köpt massa andra kläder (okej kanske några fler) och visar dessa favoriter endast.

Har haft ett datorfodral i en extremt skrikig rosa färg från Victoria Secret sedan ettan, and let's just say att det var skönt att äntligen ta tag i situationen och köpa ett nytt. Önska jag kunnat ta på mig sakerna men sjuka jag ser fortfarande inte representabel nog ut för det, så det får bli någon annan gång. På lördag bjuder min bror mig och min andra bror på 7-rätters på Smak! så då tänkte jag vara lite uppklädd.

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon allesammans!

Har varit vaken sedan klockan 7 då mormor glatt kom och plingade på dörren. Men med den extra tiden kände jag för att vara produktiv och göra 1 av 20 saker som jag måste. Självklart, vilket alla produktiva dagar kräver, började jag med att se Youtube klipp, kolla resor och leka med photobooth på datorn. Men fick också läst en text som jag ska skriva referat om (Robert Nozick, you're about to be objectively discussed and summarised like no one's ever done before).

Lite spontant kom mamma ner och frågade mig om varför jag bloggade på svenska och inte på engelska, och jag svarade ärligt att det kändes lite töntigt att blogga på engelska när jag bor i Sverige med svenska vänner och själv är svensk. Men har tänkt lite på det där och inser att mamma har en poäng i att ifrågasätta mitt språkval. Inte bara bidrar att blogga på engelska till att man når fler folk (storhetskomplexet kan alltså växa ännu mer hihi) utan jag är mer bekväm med det. Sedan åttan har majoriteten av mina studier varit på engelska, och planen är att det ska fortsätta så. Jag känner mig bättre på engelska än svenska och har ofta svårt att komma på den svenska översättningen. Har försökt att inte lägga in engelska ord när jag pratar, förutom när jag pratar med de som går samma linje som mig, då det känns som om folk har svårt att förstå att när man spenderar timmar att tänka på engelska är det svårt att byta tillbaka när skolan slutar.

Med dessa ord inleder jag en betänkeperiod (är det ett ord?) där jag may, nor may not, byta bloggspråk. Dagen framför mig är inte den mest spårade. Det blir inget gymmande då jag fortfarande är sjuk och lätt blir snurrig. Ska ha ett studievägledningsmöte med STS för jag kollar lite smått på om jag ska bara ta 1 år utomlands. Har länge velat plugga utomlands men efter jag insåg att gratis utbildning i Sverige är ett privilegium som är för bra för att ge upp bytte jag inställning. Ett år känns dock lockande, då kan man plugga något mer fritt utan stress över framtiden inom det ämnet. Var också iväg med Helin och Tina i Mall of Scandinavia i söndags och utnyttjade att det var lönehelg rätt rejält, så tänkte lägga upp lite bilder på de bästa kapen.

Puss


Likes

Comments

Vardag

Ja, det var ju ett tag sedan man skrev här. Med skola, jobb, plugg och repeat har väl min vardag varit monoton nog att vara ointressant för omvärlden. Men nu, med endast 97 dagar kvar tills studenten, fick jag helt plötsligt lite inspiration till att återvända till denna plattform.

Det är inte så att mitt liv varit så intressant för dagen att jag bara behövde dela med mig. Snarare är det motsatsen då jag legat sjuk hela dagen, och glatt ignorerat alla studier lovet kräver att jag gör. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och jag kommer iväg till gymmet och får lite gjort.

Ikväll blir det bara filmmys och sömn, men jag är glad för det!:) Jag lämnar er med lite random bilder från tiden som gått då jag absolut inte ä varit snygg nog idag för att fotografera och jag har inte heller ätit någon inspo måltid (vet hur ledsna ni blir av denna nyhet, verkligen).

Puss

Likes

Comments

Vardag, Träning

Så istället för att sova ut så joinade jag Issa på gymmet på morgonen. Hon hade skola efter så gick inte att köra senare. Blev rygg och mage samt axlar för träningsvärken från gårdagens ben var för mycket.

Sitter nu och brottas med matten för snacka om att jag är efter. Imorgon blir det Biebs förstår ni!!! Det ska bli så jävla kul!!

Önska mig lycka till med 3b matten, ain't goin good.

Likes

Comments

Vardag, Träning

Idag blev det nada skola för mig. Hade ett läkarbesök på morgonen vilket gjorde att jag knappt skulle hinna vara i skolan så drog till gymmet istället. Är inte på topp humör idag utan rätt seg men nu är det dags att blippa vara på Ica. Fake it till u make it loool

Puss på er alla!

Likes

Comments

Vardag

Tjenis penis

Igår hade jag det sköööönt! Sov inte så länge men var knappt bakis alls vilket gjorde dagen underbar. Det var verkligen en riktig latisdag då jag spenderade majoriteten i sängen och Netflix. Övningskörde till Solna och tillbaka (tackla Brommarondellen) och det gick bra!

På kvällen gick Star Wars Empire strikes back på tv, så kollade på den tills jag somnade. On top of that bjöd jobbet på gratis naturgodis!!

Snart är rasten över men kl 5 är jag fri:)

Puss

Likes

Comments

Vardag

Tjenis penis
Igår hände mycket ska ni veta! Kunde arbeta hemma på alla lektioner så jag hade ledigt kan man säga;) Drog till Gröna Lund med Maria, Louise, Maja, Ellen, Olivia M och Lisa. Maria hade kvar åkband från när hon jobbade där.:))

På kvällen spelade Dada Life så det blev att vi lyssnade på dem med. Den enda låten som jag riktigt kände till av dem är Kick out this epic mother f**ker, there of the title. De kastade ut uppblåsta bananer i publiken och vi fångade en! Älskar't! Vi fick också leende masker, det såg ut som irl The Purge.

Sedan drog jag och Maria ut på ett glas vin och vi blev joinade av Issa. Ett glas blev till fler hehe... Insåg kl4 på morgonen att jag skulle behöva gå upp kl6 för att hinna med paintballen 9:00 i Märsta. Planen var att komma någon timme senare men idioten jag är så vaknar jag vid 9 tiden och då var det nästa inga kollektivtrafiksbanor till Märsta... riktigt samlad brud finns yay

Ska övningsköra lite nu, wish me luck!

Puss

Likes

Comments

Mode och Beauty

Åhh har velat göra detta så länge att jag är helt fylld med glädje! Har alltid varit ledsen över mina korta ögonfransar som enligt mig knappt syns. Värre blev det också när jag började använda falsies på fester osv, ville bara ha mer av fransarna. En kollega rekommenderade Salong Gamla Unik i Gamla Stan, det var där jag var imorse. Kollegan har jättefina fransar så ville veta vart hon gjort dem och hon sa att Gamla Unik var jätteduktiga. Jag gick till en tjej som heter Daniella och jag måste säga att so far so good! Blev otroligt nöjd med slutresultatet. Kommer hålla bloggen uppdaterad angående hållbarheten osv.

Här kommer en egotrippad photoshoot med mina nya fransar och blänkande, osminkade hy.

Puss

Likes

Comments

Vardag

A morning stroll through the old town huh?

Har ett morgon ärende i Gamla Stan idag och inser nu verkligen hur vackert det är där. By far en av mina favorit delar i Stockholm. Nu såhär på morgonen också är gatorna nästan tomma, endast fyllda men folk som ruschar till jobbet eller längtar efter en morgon kaffe.

Puss

Likes

Comments

Vardag

Tjenis penis
Har blivit helt obsessed av dessa låtar??!! Brukar inte ens lyssna på hiphop såå mycket men de är bara för bra för att inte. Har också blivit helt galen i basically alla Conor Maynard covers, han har ju änglaröst. Har kört dessa på repeat de senaste dagarna, har knappt lyssnar på något annat!

Puss

Likes

Comments