Idag är det dags. Pappa ska åka Vasaloppet! Så nu, mot starten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började nytt jobb igår. Var så nervös, sov inte på hela natten och körde fel på vägen dit men sen när jag väl kom dit så släppte allt nervositet. Alla var så snälla och det gick hur bra som helst. Men däckade direkt när jag kom hem för jag var så utmattad. Nu kör vi dag två!

Likes

Comments

Har bråkat med min dator i 2 dagar. Samt stressat livet ut mig idag, så detta är allt som händer på denna bloggen. Tråkigt nog.

Likes

Comments

Eftersom det är rena rama stormen ute så har jag suttit inne hela dagen. Svarat på mail, kollat serier och lekt med mitt smink lite. Fick också ett så himla bra samtal, så ska på intervju imorgon. Lite nervös för det verkar vara ett bra jobb men jag har inte super mycket erfarenhet av de arbetsuppgifterna jag isåfall får. Men jag tror det kommer gå galant. Vi får väl se imorgon helt enkelt!

Likes

Comments

Här är lite favoriter från Nellys rea, bara att trycka på bilderna om ni ser något ni gillar så kommer ni direkt till produkten. Bra va?

Likes

Comments

Skulle ta en liten powernap på 30 minuter, men som vanligt så lyckas man ju aldrig. Sov iallafall i ungefär 2 timmar, så kommer ju absolut inte somna inatt haha. Men det var väldigt skönt!

Likes

Comments

Har absolut ingenting planerat idag, vilket är så skönt. Kanske ska tvätta lite men annars blir det inte allt för mycket gjort idag tror jag inte. Är dock väldigt skönt med såna här dagar ibland!

Likes

Comments

Här har ni tre låtar som går på repeat i mina hörlurar just nu!

Likes

Comments

Började dagen med att göra mig redo för att åka på arbetsintervju. Var mest nervös för att jag vill så gärna ha detta jobbet! Men intervjun kändes super bra och jag tror verkligen jag har en bra chans att få jobbet så nu är det bara att hålla tummarna.

Efter intervjun åkte jag och hämtade Amanda så drog vi till Frölunda torg för att hon skulle ha lite saker till lägenheten. Så passade vi på att äta en så himla god lunch. Sen åkte vi där ifrån hem till Julia för att dricka kaffe och mysa med hund. Hur bra dag som helst med andra ord. Nu har jag nyss kommit hem och funderar på om jag ska ta ett långt bad!

Likes

Comments


​Hinner inte ta bilder nu så bjuder på två från några veckor sedan. Nu ska jag iväg på jobbintervju,vill verkligen ha detta jobbet! Så här är en liten lista så länge.

Veckans humör: Motiverad och otroligt glad
Veckans vill ha: Ett nytt överkast till min säng
Veckans köp: Inte köpt något kul än
Veckans favoritplagg: Svarta jeans utan tvekan
Veckans frisyr: Bulle!
Veckans händelser: Jobbintervju och fixa naglarna annars inte alls mycket planerat
Veckans saknad: Casandra, men hon kommer äntligen hem denna veckan!
Veckans festligaste: Pappas skämt
Veckans måltid: Pannkakor. Alla tider på dygnet
Veckans borde: Tvätta, tvätta och tvätta
Veckans godis: Gott & blandat

Likes

Comments