Header

Hej på er mina solstrålar!

Idag har de vart en riktig toppen dag, fint väder och allt! Har vart hos frissan idag också för att klippa mitt slitna hår och förvandlades till en pudel men är ändå ganska nöjd. Nu är jag i alla fall fräsch till skolan börjar, taggar jätte mycket.. Vet dock inte vad jag ska ha på mig men kommer nog på nåt!

Kommer inte blogga nåt mer idag men aa har de gött med er!

Kram Ellinor

Likes

Comments

Hej allihopa!

Från natten till idag sov jag över med Felicia hemma hos henne. Vi gick och la oss ganska sent igår kväll så vi är ganska trötta nu men vi bestämde oss ändå för att ge oss ner till stan en stund. Jag köpte ett linne på BikBok som kostade 149 kr.

Vi gick vidare på stan bort mot Akademibokhandeln för Felicia behövde köpa ett ritblock som kostade 69 kr och då gjorde jag med det bara att jag la till lite pennor också som kostade 39 kr.

Efter en stund på stan bestemde vi oss för att gå hem men vi tog en liten runda ner Barks för att köpa lite mat. Dagen slutade bra med en liten efterrätt som Felicias pappa gjort.

Kram Ellinor

Likes

Comments

Det här är första gången som jag bloggar och jag är verkligen jättenervös..

Varför vill jag blogga då?

Bra fråga.. som ni kanske vet har skola och kompisar vart ett stort problem för mig sen i lågstadiet och uppåt mot nionde klass.. Om någon vecka, börjar jag gymnasiet så de kanske blir bättre då men som sagt varför vill jag ens ha denna bloggen då? för att starta ett bättre liv för mig och för er alla som Haft/ har de svårt i livet. Och de visar jag genom att skriva.

Jag tänker inte bara prata om problem utan också om roliga saker t.ex. om vad jag gör på fritiden, hur de är i skolan, vad som är mina intressen och självklart om min familj. Så jag Hoppas verkligen att min blogg är nåt för dig!

Kram Ellinor :)

Likes

Comments