Mycket Xavi-bilder nu men det är såhär mitt liv ser ut för tillfället. Plugga, promenader och mysa med mannen (o hunden) när han inte spelar Fifa....Älskar att plugga distans! lite distraktion har man ju men det går ju. Älskar iallafall att man kan sitta hemma i myskläder och bara hämta nykokt kaffe o dricka medan vi har seminarium/redovisningar. Har varit väldigt seg denna vecka så då har jag tillomed myst i soffan samtidigt. Vaknade upp imorse med att förkylningen jag känt i kroppen brutit ut så det förklarade den extra tröttheten. Så idag när förmiddagens plugg gjort mig helt slut tog jag en nap och sen låg jag bara kvar i soffan under filtarna medan läraren gick igenom instruktionerna inför tentan. SÅ GÖTT. Missar inte skolan fast jag är lite dålig liksom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har varit så himla fint väder i veckan. Då passar vi på att gå lite extra långa promenader. Alltså är så glad över vår älskling. Han får ju ut mig på promenader och som jag längtat efter att känna kärleken till det igen! Jag har alltid haft svårt att hitta träning som jag gillar. Enda jag fastnat för är body combat. Men min kropp klarar inte det just nu. MEN jag har alltid älskat promenader. Dock tappade jag det också, som så mycket annat, mitt i utbrändheten och depressionen, och har haft extremt svårt att hitta tillbaka. Så att ha någon som måste ut varje dag är perfekt. Känner mig starkare och starkare för varje dag. Och jag älskar det!!!

Likes

Comments

Ikväll firade vi äntligen mamma som fyllde år den 3e........Det var så mys! facetimeade(?) med syrran och spelade spel. Livskvalité <3

Likes

Comments

Igår var jag och virre bjudna hem till R-M på mat, vin och spabad. Mina gamla kollegor❤️ det var supermys!

Likes

Comments

Startade gårdagen med en dyblöt morgonpromenad. Vet inte vem som vart mest förvånad när den tog 45min och att klockan inte ens va åtta när vi kom hem. Jag eller hunden, hehe. Hann bara hem innan jag skulle iväg igen. MEN när jag väl kom hem för dagen fick jag hoppa in i duschen och värma mig, sen myste jag med massa ljus hela gråa dagen. Det var riktigt mysigt faktiskt. Trots att den bestod i stort sett av plugg. Samma gäller idag. Skillnaden nu är att det är sol, fredag och snart heeeelg! Dröm.

Likes

Comments

Alltså Niklas gjorde världens godaste pasta härom kvällen. Visste bara att han skulle göra iordning laxen, och så fixa han fram detta. Kolla bara. SÅ GOTT. Det är pasta, pesto, basilika, tomater och lax. Och parmesan på toppen. Vet inte exakt om det var något mer men herreguuud. Testa!!

Likes

Comments

Hm. Känner mig så i obalans för tillfället. Är verkligen inte van vid detta pluggliv. Älskar det verkligen på ett sätt, men denna stress och press var ändå längesen man kände. Har haft nog med annan stress och press kan jag känna. Skillnaden när man jobbar är ju ändå att man är ledig all tid hemma. Nu är man egentligen aldrig ledig. Men jag har bestämt mig för att sitta varje vardag på dagarna, så jag får lediga kvällar och helger. För ska jag sitta jämt, får jag för det första aldrig något gjort, och för det andra så får jag aldrig någon ordentlig vila. Och får jag inte det mina vänner, är jag snart tillbaka på ruta ett kan jag tala om.

Nu har jag dock haft en väldigt bra period ett tag. Vilket gör det så himla lätt att glömma bort sina begränsningar. Hade jättetuffa dagar förra veckan och ändå förstår jag inte varför jag är så trött denna vecka? När det dessutom blev fest på lördagen. Det blev alldeles för mycket. Samtidigt känner jag att jag fortfarande springer ifrån problemen lite. Tar inte tag i känslorna och bara kör på. Ser till att vila gör jag, men inte känna. Och då kommer dom här bakslagen. Som nu. Det bara slog till förut när jag vart sur på Niklas haha. Då kom allt. Och så inser jag att oj, här fanns det mycket som inte fått komma fram. Så nu måste jag bara få vara ledsen och trött. Utan några dömande tankar. Önskar det var så lätt som det låter.

Vet inte ens vad jag vill komma fram till. Ville nog bara skriva av mig och få erkänna för mig själv att det faktiskt är tungt nu. Ja, det är väldigt tungt utan någon kanske egentlig anledning. Men det är okej! Ska titta på någon skit och njuta av att hunden faktiskt ligger still och att mannen är hemma och lagar mat. Gu va jag kände att jag behövde en Jessika och Sanna kväll nu. Jobbigt att ha ena bästisen 1567 mil härifrån. Blä.

Tack o hej.

Likes

Comments

Det är något speciellt med deras skal ändå. Höstigt och fint var detta iallafall!

Likes

Comments

​Hade världens mysigaste eftermiddag igår i Lanna. Niklas, Tina och Anna spelade golf medan jag vagga/krama på Liv <3<3<3<3 och tog hand om Xavi såklart. Så härligt väder och bara supermys (avslutade med världens godaste pizza innan hemgång). Behövde det efter att ha bott i ett plugg-ångestmoln igen. Det börjar bli intensivt nu. Lämnade in en uppgift igår, seminarie idag och tor-fre ska vi arbeta med en ny uppgift som ska redovisas på måndag. Puh. Så det gäller att hinna klämma in såna här stunder när det går. 

Likes

Comments