Ni vet den där känslan när man ätligen är klar med en så som man har kämpat för, men misslyckades hela tiden tills man ätligen klarar det? Ja så känner jag mig just nu. Fick ätligen E i Engelska 5 och jag är så j***a glad. Slipper Engelskan nu. (Känner mig smart...not)

Det var allt jag ville säga, tack och hej leverpastej. Ja en go vecka. ✌❤💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Många av minna kompisar frågar ni om jag är på G med en. Saningen är den att jag själv inte vet. Men den lilla saken som stör mig är att han typ beter sig som han gillar mig. Jag kan redan säga att jag har varit hos honom två gånger och sen första gången var det kan som frågade om jag ville vara. Det var på påsklovet och då började allt bli lite värre för då frågade alla den om vi var på G och om vi kysstes m.m. Jag sa att vi inte gjorde det. Jag var även hos honom idag men den här gången frågade jag för jag hade inget att gjöra. Jag visste inte att hela hans familj var hemma, men jag kan säga att hans familj tycker om mig säkilt hans lilla syster. Hon la även bästa komentaren när jag och han satt och pratade med han och hans bror. Hon sa något med förlovning och jag och han tittade på varandra och skratade, då sa hans bror tur att mamma inte hörde. Men det konstiga är den att alla på något sätt i hans familj tyckte om mig, frågan är bara varför.

Min kompis har även frågat honom om han skulle vilja bli ihop med mig och han sa vet inte har inte tänkt på det. Den frågade min kompis mig och jag sa kanske har inget rakt svar på det. Min kompis berättade det och jag visste faktiskt inte att han hade frågat det utan han skrev bara att han hade gjort det och sa vilket svar han svarade.

Ni som läser detta får tror som ni vill, ni kommer säker tro vi är på G eller inte. Men sprid inget rykte bara för jag vet inte om vi är det eller ej.

P.s om du läser detta, du vet vem jag menar, låt mig kalla dig G så vet du säkert att det är du. Kan vi prata om detta för jag vet att jag alldrig har tagit upp detta med att folk tror att vi är på G eller inte. För många tror det. Och jag vet att jag kanske har tvingat sig att läsa detta, men det är för att du ska veta vad jag tänker m.m. och vad mina kompisar tror m.m.

Aja trevlig valborg och ett tips stå inte för nära elden bara 😂 ha det gött haj ✌

Likes

Comments

Som alla vet har alla NP. Det har vi på gymnasiet också, så om ni tror att ni slipper det å synd för er. Jag var en av dem som trodde att man bara hade NP på grund- och högstadiet. När jag fick reda på det så blev jag bara trött och orkade inte bry mig, för varför ska man ha NP på gymnasiet? Jag förstod inte det.

I ettan har man Svenska, Engelska 5 och Matte 1 NP. I tvåan som jag går nu har vi inte svenska men vi har engelska, och om man valde matte 2 eller om man har det så har man det i NP också.

Jag som inte är bra på engelska överlag, klarade jag mig inte på engelska 5 kusen så jag ska göra det med ettorna nästa vecka för att få betyg i det. Det jobbigaste är att min lärare går så mycket på NP och om man har t.ex. E i kursen och råkar få en poäng under på NP så ger hon dig F. Det är det som är jobbigast för jag måste få E på NP, annars så får jag inget betyg. Hon vet hur hårt jag jobbar med engelskan och hon vet vad jag kan och är bra på.

Så jag ska ge er några tips hur man ska tänka om man har NP i år.

1. Lägg inte står press på dig själv när du vet att du blir bara stressig av det.

2. Om du känner dig orolig över provet, försök att ta tre djupa andetag och försök på att tänka på annat en kort stund så att nervositeten försvinner lite.

3. Inbilla dig inte att du inte kan, för inom dig så vet du att du kan. och när du har den tanken så släpp den inte om andra säger det motsatta.

4. Du är du och du kan det du kan. gör bar det bästa du kan oavsett vilket betyg du får så vet du att du har gjort det du har kunnat göra.

Jag hoppas att detta kanske hjälper er både för NP och vanliga prov framöver. Om det är något mer tips om att släppa nervositet eller annat så kommentera bara så svara jag när jag har tid.

Ha det gött hej :) <3

Likes

Comments

Jag slutade sjuan så trivdes jag inte i den klassen. Jag ville bytta till min kompis klass och det fick jag. sommarlovet var slut och jag skulle börja i hennes klass. visst jag var nervös för att jag trodde att ingen skulle tycka m mig som en vän eller snarare acceptera mig i den klassen. men alla var snälla mot mig. Jullovet närmade sig och jag kom nära en kille i klassen vi blev bra vänner och han vara som en bror till mig. Jullovet var slut och jag kom närmare alla andra killar fast inte lika nära som tre andra tjejer alltså de populära. Aja när sommarlovet närmade sig så skaffade en kompis hans snap åt mig och skickade en vän förfrågan, han undrade hur jag fick den och jag berättade att min kompis hade lagt till honom på min snap eftersom jag hade redan honom på kik. När jag skulle börja nian så fick vi ha en danskväll typ som en bal men ändå inte. vi fick lära oss foxtrot, vals och bugg. Vi fick sälla oss på två led och sen blev vi ihop parade med den som stod framför. Jag fick en i in klass och vi kulle börja med bugg. han var inte så bra på det så han frågade om en annan kunde vissa honom hur han skulle göra. Då fick jag vissa med en ifrån min gamla klass som jag gick med från fyran till sexan med. efter ett tag fick vi byta till foxtrot jag fick vara med honom en liten stund innan vi bytte partner. Vi hade fortfarande foxtrot och jag hamnade med den killen som var som en bror till mig. dansläraren sa åt oss att vi skulle börja dansa och det gjorde vi. Jag sa åt honom att sträcka på sig mer och han frågade varför jag var en sådan bra dansare. Läraren kom fram till oss och sa att det såg bra ut. efter en halv timme så tog vi en paus och sedan så gick vi vidare till vals vi hade samma partner som förut och vi började dansa igen. Han frågade hur jag kunde dansa och jag sa att jag har lärt mig från musikalen foxtrot fast en annan slags variation utav den. vi bytte partner en gång till och efter så slutade vi. Dagen efter var det danskvällen och jag hade min svart klänning på mig. Jag hängde med mina kompisar och vi dansade. efter en stund sa fröknarna att det var en dans tävling. Ida såg att jag tittade på Svensson alltså han som var som en bror. hon gick fram till honom och frågade om han ville dansa md mig. han kom till mig och frågade och jag sa visst. efter någon minut kom en kompis till honom och frågade om han fick ta över och dansa med honom, jag sa ja. Efter några minuter fick vi mat. Minna tjej kompisar frågade om jag skulle dansa med Svensson i danstävlingen jag sa jag vet inte och vi gick och dansade. När danstävlingen skulle börja frågade Svensson om vi skulle vara med och jag sa okej. Vi kom vidare till andra omgången.

Dagarna gick fort och vi skulle filma in en video till sista veckan innan skolavslutningen. vi tjejer ville inte vara med eller det var svår att hitta på något. Dagen innan vi skulle bli klara satt jag i klassrummet och pratade med Ida vi skojade om att vi skulle göra en filmsnutt när vi gjorde skämt. Jag och Ida gick ut ur klassrummet när jag såg Svensson sitta själv på en bänk jag satte mig bredvid och frågade hur det gick med filmsnutten och ha sa at det gick bra. Sedan kom de andra killarna och jag reste mig upp och ställde mig vid väggen och jag sa att jag och Ida tänkte göra en filmsnutt om när vi skojade och han sa att han kunde filma oss. Jag sa att vi inte skulle göra det. Sedan gick jag till Ida och de andra för att gå äta. Efter så gick jag tillbaka till klassrummet och där satt fyra Svensson och tre andra för att fixa filmen. Jag gick fram och frågade hur det gick och de visade mig filmsnutten de hade gjort. Svensson och jag skojade om att vi skulle ta en bild på mig och sen klistra in den men jag sa nej. Men han tog kort på mig och jag sa att han skulle ta bort den, det gjorde han men jag råkade göra så att han tappade den i golvet. jag frågade honom vad han skulle säga till sin mamma och pappa och han sa att han inte skulle berätta det utan han skulle säga att han hade tappat den.

Det var skolavslutning och jag var med i kören. Efter skolavslutningen gick vi nior till skolan frö att det var upp duckat till skolavslutnings middag efter det gick vi och tog kort. Dagarna gick och det var första dagen på gymnasiet allt gick bra och jag hade fortfarande kontakt med Svensson och det har jag fortfarande fast jag har inte pratat med honom sen ha fyllde år. Jag gråter typ varje dag för att jag vet att han har fått sin dröm sann och jag är glad för det. Det är bara det att jag saknar honom och jag har inte sagt det till han att jag gör det. Men jag gör det nu MISS YOU SO MUCH!!❤❤

måste sova nu ses 😴

Likes

Comments

Jag vet att jag inte har varit aktiv på bloggen på se senaste månaderna men nu var jag tvungen att skriva av mig.

I torsdags så stod jag med SSU på Västerhöjd i Skövde. Jag fick ledigt av min lärare som sa att det var okej. Jag gick ner till kafeterian och ställde mig där med två andra som skulle vara med, Den ena var ombudsman för Skaraborg och den andra var med i distriktet. Tiden gick och klockan började närma sig ett så jag sa till min ombudsman att jag går när klockan är fem i. Han sa att det var okej. Sedan kom det ett gäng med tjejer dom skulle vara med i tävlingen som vi hade anordnat. I tävlingen kunde man vinna ett present kort på 100 kr på kicks, gym eller tecknikmagasinet om man svarade rätt på tre frågor och sedan skulle vi lotta ut några vinnare. jag och ombudsmannen stod en bra stund och pratade med dem tills jag tittade på klockan och såg att jag var tvungen att gå. Jag sa till ombudsmannen att jag var tvungen att gå annars missar jag kören. Då klappar han mig på huvudet. Jag sa till honom att "jag vet att jag är kort" och han började skratta, sedan känner jag en arm runt om min midja och jag tittade på klockan igen och sa att jag måste gå. Han tittade på mig och log och sedan gick jag. 

Vet inte vad detta kan betyda gillar han mig som en vän bara eller gillar han mig på kärlek sätt? 

Bildresultat för different types of hugs

Likes

Comments

När vi började skolan så började Sara och jag i samma klass. Men efter två veckor började hon liksom stötta undan mig och började prata med Marcus. Men innan Jullovet blev Sara ihop med Carl i tvåan. Dom va ihop enda tills ungefär en månader sen eller ungefär för två månader sen.

Under de månaderna de va ihop började jag och Marcus hänga vi kom riktigt nära varandra och jag kände mig självsäker igen och jag började hitta mig själv. Men när Sara och Carl gjorde slut så började Marcus och Sara prata med varandra igen.
Det känns som om jag förlorar min andra själ och jag är jätte rädd för att förlora honom och jag vill inte att det ska hända igen. För när jag flyttade så hade jag en kompis som heter Moa och vi två var som jag och Marcus. Men jag menar på BFF sättet om ni förstår vad jag menar. Jag flyttade och Jag och Moa sågs nästan aldrig. Jag började tappa mig själv och jag visste inte vem jag var längre tills jag började prata med Marcus. Men nu känns det som om Sara och Marcus är på G men jag är inte helt säker på det för det känns nästan som om han döljer sina känslor. Men vad jag har sett så frågar han mig nästan om tillstånd att gå och äta med henne, Nathalie och Fanny.
Aja om jag ska prata om detta kommer det nog att ta hela dagen så vi får se vad som händer och jag hoppas verkligen att de inte blir ihop.
Nu måste jag sluta oroa mig så hej svejs. ❤

Likes

Comments

Va på lång rasten och köpte den här klänningen. Klänningen är från H&M och kostar 99kr. Är jätte nöjd.😁 

Likes

Comments

Igår började jag bråka med en kompis. Det var rätt så onödigt bråk. Vi började liksom bråka om varför jag bryr mig om honom m.m. Jag skev till honom och frågade om han var sjuk. Och han savarde att det han var "typ sjuk". Sen började han fråga varför jag bryr mig. Och då skrev jag att han är en utav mina bästa vänner och att jag bryr mig om mina vänner.

Jag vet det låter som ett onödigt bråk och det var det också. Det var det första bråket med honom.

Aja vi är iallafall vänner igen. Så det är lugnt.

Men nu måterstår jag dra till skolan. Ha det bra allihopa.💖

Likes

Comments

​just nu sitter jag och väntar på min buss och tänker på en sak som jag inte förstår varför jag tänker så här. 

Det handlar om en kille i klassen. Han är deprimerad och mår inte så bra. Han är en utav mina bästa vänner. Men jag tänker för mycket på att han är det. 

Jag som är en sån tjej som bryr sig om andra människor och sätter dem före mig själv. Jag som mår själv dåligt för han mår dåligt. Jag ställer upp för honom och han mig. Men jag vet inte hur jag kan få honom må bättre.

Vet någon här om hur jag ska göra. Skriv i komentarerna här nedanför isåfall. Vill inte att han ska må dåligt. 

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig i skolan. För det är storm ute. Jag kommer annars inte hem typ. Eller jo det gör jag men eftersom jag bor ungefär mitt ute i ingenstans. Alltså på landet. Så är risken stor att ett träd kan falla på mig och sånt. Okej der där var nog lite överdrivet. Aja nu sitter jag inne iallafall och väntar. Får se om vi kommer hem om inte ett träd 🌳 ligger i vägen.

Hoppas att ni kommer hem och inte blåser i väg nu. Ses 😄❤

Likes

Comments