Hello! Klivit på bussen nu och sitter med hörlurarna iproppade på högsta volym, det är nämligen dagisinvasion här ;)

Igårkväll kom det ett till litet föl till stallet! Den här gången var det Having the Blues aka Rutans tur. Anna-Carin som är ägare har satt upp en webbkamera kopplad till en URL länk så att man har kunnat hålla ett öga på rutan lättare. Så när jag och Gabbi såg att det var på G drog vi upp till stallet.
Det blev ett litet, eller faktiskt rätt så stort sto föl :) jag som var bombsäker på att det skulle bli en hingst 😜
Allt gick iallafall som det skulle utan några direkta komplikationer :) så skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

tjenixen! har precis skrivet ett kompletteringsprov i företagsekonomi och fick precis reda på att jag får A i den kursen! haha trodde verkligen inte att jag skulle kunna få det meeen jag klagar ju inte ;) Så nu börjar inte nästa lektions förens kvart i tolv. Ska väl försöka vara duktig att skriva klart en historia uppsats. När det är klart har jag i princip inga mer arbeten att göra!  komsi komsi mitt sommarlov!

 

 

 

 

Likes

Comments

Hejsan! Kom hem ifrån stallet för 1,5h sedan.
Båda hästarna var ruskigt fina idag!

Fia reagerade lite segt på hjälperna i början så jobbade med en del övergångar och tempoväxlingar. Tappade lite takt i tempoväxlingarna men det blev mycket bättre mot slutet. Hon vart riktigt avspänd och trampade på fint! Såå duktig :)
Zoega känndes fin från början till slut :)


Likes

Comments

Hej! Idag blir det full rulle här hemma. Min syster tar nämligen studenten :)
Ska om någon timme åka upp till stallet och rida. Zoega får nog ta det rätt så lugnt då hon fick ett ganska tufft pass igår. Ut och jogga lite i alla gångarter. Använde mig av lite cavaletti. Hon hade jätte fin takt och gjorde det väldigt avslappnat oavsett steglängd :)
Fia fick bara en promenad igår så där har vi lite extra energi att göra av med idag ;)Vi får se hur uppdateringen blir under dagen!
//Ellinor

Likes

Comments

Ännu en dag avklarad i skolan, en dag närmare sommarlov! Rätt så lugn dag faktiskt :) en föreläsning på morgonen. På naturen behövde vi också bara lyssna typ. Sista lektionen var idrott. Frisbeegolf stod på schemat med en jädrans massa myror och brännässlor...

Hoppar snart av bussen, mamma och Gabbi har redan mockat så det lär gå lite snabbare i stallet ;) sen ska jag vara så duktig att fortsätta städa!
Imorrn har jag historiaprov till lunch, sen håla i 4,5h innan jag har muntliga nationella i engelska...

Vi hörs!
//Ellinor

Likes

Comments

Ekat lite tomt här nu igen! Meeen nu är jag tillbaka! :)

Gabbi har fått någon infektion i sitt ben, det börjar bli bättre nu men förut var ena foten nästan dubbelt så stor som den andra. Så hon har fått käka penicillin och några extra starka smärtstillande tabletter.
Därför rider jag även Fia nu under ett par veckor till hon är "frisk".

Det är så kul att rida speciellt Fia eftersom hon och Zoega är heeelt olika. För Fia kommer allt lite mer naturligt. Hon är så lätt i kroppen. Zoega måste man jobba med hela tiden för att hon ska bibehålla sin bärighet och vara känslig. Hon är ju som sagt rätt så överbyggt och har lättare att bli lite tung och stark. Fia blir istället lite trippig och henne vill man gärna få i en lägre form och slappna av.
Båda är jätteroliga och väldigt lyhörda och samarbetsvilliga! Bästa ponnisarna!

För övrigt är det inte långt kvar till soooommmarlooov!! Gabbi tar studenten på fredag så just nu är det städning av hela huset som ligger högst upp på "att göra listan" wohoo...Likes

Comments

Tjänare!
Fia var såå fin idag!! Duktig häst! Zoega fick bara en lugn barbacka tur på en 1h :)

Så får ni några lagom heta bilder också såklart ;)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Tog 11:40 bussen från skolan så sitter här med lite örongodis ;)

 

 Inte heller ska jag tillbaka till skolan förens på måndag!! Woho!

Precis som vanligt kliver jag av i stallet där två hästar ska ridas idag.
Såå, trevlig helg på er ;)

 

 

Likes

Comments

Precis som några tusen till människor gjort idag så har jag suttit hela dagen och skrivit nationellt matte prov som gick åt tjotahejsi!
Efter det har jag ridit hästarna och båda kändes fina! Extra guldstjärna åt Fia som sköter sig prima ballerina!! Sån trevlig ponny borde alla få! Zoega även hon gör det man ber om. Bästa!!
Säger nu godnatt med en bild på stans pussvänligaste mule :*

Likes

Comments

Tjena! Behövde inte åka in till skolan idag! Haha klart det bästa med TBS att man får va hemma på fredagar om man är klar med allt ;) men sitter hemma och pluggar lite matte inför nationella på tisdag :S med ingen annan än Ed i lurarna! Gryym! Åker upp till stallet runt kl 2 och ska fixa en hel del grejer :) världens bästa pownie ska motioneras. Får se om jag stöter på Filippa och så slänger jag upp henne på Fia så får jag lite trevligt sällskap 👍 sen ska om jag hinner bada Emy som gärna vill ha lite extra kärlek ;)
Bästa vännerna på bild! Smul och Z! ❤

Likes

Comments