Redan Måndag! Glömde skriva igår, var inne i stan hela dagen sökandes efter en nyårs klänning. Massor av fynd men alla är så jävla korta, de är inte roligt att leta efter klänning när man är 184 cm lång! Men idag så var jag och Josse inne i stan och efter att jag praktiskt taget gett upp så var klänningen framför mig. Så nu har jag en klänning till julafton och nyår, bara smycken som ska väljas till.

Igår var det ju 4:e advent och om 2 dagar är det Julafton, detta har har gått av bara farten alltså. Ska försöka sätta upp en resumé av året som gått. Men nu ska jag fortsätta träna. Kramis!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag är så nöjd med mina ögonbryn grym tjej som sitter på Sweet Ambrosia. Gjorde dö men så värt det. Är riktigt nöjd. Kramis!

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen på väg in till stan för att fixa mina ögonbryn med 3D tatuering. Iiiiih, är så himla nervös men glad för min kusin Jenni har precis varit där och det blev hur bra som helst på henne. Så nu hoppas jag att det blir desamma på mig.

Senare i kväll så åker jag med David hem till Fanny för en film kväll tillsammans. Så det är vad jag kommer ägna min lördags kväll åt ❤️ Kramis!

Före och efter bilder läggs upp på bloggen senare! In och kika då om ni är sugna på att se resultatet.

Likes

Comments

Hejsan! Som alla säkerligen redan vet så vann ju Eric och Paulina Paradise Hotell 2014. Hann tyvärr inte kolla i går då jag hade en massa fix att göra och sen missade jag tisdagens program för jobb. Men nu hann jag titta på båda och snacka om att nervositeten satt i gång vi kul ceremonin. Men riktigt bra att dem litade på varann och körde fullt ut, så grattis till dem!

Förutom det idag så har jag inte gjort så mycket, funderar på att gå ner till gymmet eller kanske gå ut och gå ute en sväng. Får se vad jag gör. Senare i kväll när Josefina har jobbat klart så ska jag åka hem till henne på en sleep over night. På fredag är det jobb för oss och efter det blir det nog att gå en sväng till Rapunzel för att kanske kolla in lite löshår till nyår. Hoppas bara att dem har min färg/längd. För det är tyvärr den som går åt som smör. Kramis!

Likes

Comments

Då var äntligen nattens pass avklarat. Nu får man äntligen lägga sig ny duschad och ren bäddad säng. Love that! Men snart är det dags att gå upp igen för att gå till tandläkarn och sedan blir det kvälls jobb för min del. Kramis!

Likes

Comments

Igår kände jag verkligen att nu skiter jag lite i den hör förkylningen som jag nästan haft i 2 månader. Så idag så trotsade jag den och gick ner till gymmet ändå. Gick på gå bandet i ca 50 min och körde 3 armövningar. Får ju inte ta i som attan eftersom det kan vara farligt. Min syster fick virus på hjärtat förut när hon tränade vid pågående förkylning så det vill man ju inte riskera. Men känner att bättre lite träning än ingenting alls. Så imorgon om det inte är dåligt väder så kanske det blir en runda utomhus. Kramis!


Likes

Comments

Hej på er! Idag så åkte jag till NK för att lämna tillbaka ett par strumpor som jag köpte där för ca 2 veckor sen. Sedan mötte jag upp Jenni för att följa med henne in till Senad som skulle fortsätta på hennes Sleeve. Jenni bjöd även mig på sushi till lunch. Det tog hela 6 timmar och än är hon inte riktigt klart. Vart även en del prat om mina framtida tatueringar.

I morgon så ska jag möta upp Josefina och nog gå en sväng på stan kan jag tro. Kan bli en sväng till Nacka också. Nu ska jag fortsätta titta på filmen som går på 4:an ikväll. Kramis!

Glömde ta bilder!


Likes

Comments

I kväll blir det lite av en hemma bio kväll med mig själv. Tittade nyss på programmet från BB Finalen och jag syntes ett antal gånger. Men nu ska jag sätta på mig brillorna och kolla på filmen. Kramis!
Likes

Comments

Ååå alltså jag blir så himla känslosam när det gäller sånt här. Ett stort grattis till Anders verkligen och Anna är en helt klart värdig 2:a. För mig är båda vinnare. Jag hoppades på något sätt att Anna skulle vinna men magkänslan sa Anders. Men vilken super gullig mamma han har verkligen, hon stod bakom och hejdade som bara den på sin son och blev helt till sig, men det för står man ju.

Nu ska jag kolla på dagens program och Livesändning för att se om man är med! Det filmades ganska mycket bakom mig. Kärlek till dessa! Kramis!


Likes

Comments