Header


Hejsan på er! ​Som rubriken lyder så är det alltså en vecka kvar...till Thailand!! Längtar såå mycket och idag har jag varit och köpt lite nödvändigheter som jag behöver ha, så som solkräm och lite medicin. I kväll ska jag börja småpacka lite, kanske lite långt innan, men jag börjar hellre småpacka såhär en vecka innan istället för att stressa ett par dagar innan. På så sätt hinner jag också se om det är något jag glömt eller något mer jag måste fixa innan vi åker. 

Hoppas ni haft en fin torsdag, ta hand om er. Kram Elina


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Igår var jag och fikade med min mamma hemma hos min syster. Hon hade bakat en helt fantastiskt god kaka, som är gjord på endast nyttiga saker. Jag var lite skeptisk när hon inte ville säga vad det var i innan jag hade smakat, men den var alltså gjord på svarta bönor? Usch tänker kanske vissa av er men jag säger bara det: smaka!! Den var hur god som helst, och som sagt en win win då den också var nyttig!


Likes

Comments


I lördags åkte jag och Kim ut till ett superfint och mysigt ställe en liten bit ifrån där vi bor, tillsammans med hans familj och några vänner till dem. Jag älskar att vara på platser som denna. Mitt ute i skogen, lugn tystnad utan dess like och så fin miljö. Att sitta på en brygga eller bergssluttning ner mot vattnet i detta solsken och bara vara. Det är återhämtning för själen.


Likes

Comments


Köpte mig ett nytt skal till mobilen för ett par veckor sedan, i samband med att jag bytte telefon. Älskar det verkligen, tycker det är såå himla fint!!


Likes

Comments


- Jag har ett extremt kontrollbehov. Saker och ting måste vara och ske i sin rätta ordning och jag måste hela tiden ha koll på läget. Till exempel lämnar jag aldrig hemmet utan att ha gått fem varv och kollat så att spisen är avstängd, sladdar urdragna, lampor släckta, kylskåpet och frysen stängda och så vidare. Om jag ska ha något morgonen efter och jag inser när jag ligger i sängen att jag inte lagt fram det så måste jag gå upp för att lägga det på rätt ställe. Vissa tycker bara att man är skitjobbig när man håller på såhär, men allvarligt det är en ständig kamp mot psyket.

-Jag älskar myskvällar, typ mer än något annat. Det spelar ingen roll vilken dag i veckan, vart någonstans (okej, helst hemma) eller med vem. Jag älskar dem. Det kan vara med mamma, med kompisar, med min pojkvän, syster, själv....ja ni förstår. Det finns liksom inget bättre än att krypa ner under en filt, tända ljus, äta något gott, kolla på en film/serie, läsa en bok eller bara vara. Hu va' mys

-Jag slappnar av när jag snurrar på mitt örhänge. Jag vet, det låter super konstigt men jag brukar ibland sitta och snurra på mitt örhänge och jag blir så fruktansvärt lugn. Jag liksom förlorar omgivningen och faller i någon konstig trans och bara.... ja jag vet inte. Jag ser nog i alla fall väldigt rolig ut när detta händer.

-Jag tuggade glas när jag var liten. Coolt tänker vissa, fruktansvärt dumt tänker jag. Det var så att jag hade en tendens till att gnissla tänder när jag drack läsk när jag var liten och så en gång var jag hos min mormor och morfar och fick dricka ur ett riktigt glas och vad tror ni jag gör då? Jo, gnisslar tänder NÄR jag dricker. Vad händer? Glaset går så klart sönder I MUNNEN och jag sitter och tuggar på glas. Don't worry, det gick bra. Pappa skakade mig upp och ner så det mesta kom ut. Det andra? Well.....

Likes

Comments


..har aldrig riktigt varit min grej, men för ett par veckor sedan var jag iväg i Ullared och då köpte jag faktiskt på mig ett par böcker. Dels för att jag ska åka iväg till Thailand, och då är det ganska skönt att ha något att läsa, men också för att jag faktiskt vill börja läsa mer. Inte bara för att det är nyttigt att läsa men också för att det är kul och ett perfekt sätt att slappna av. Jag brukar känna rätt fort när jag läser en bok om det faktiskt är något för mig eller om jag lika gärna kan lägga den åt sidan direkt. För mig får det gärna vara en spännande bok, gärna verklighetstrogen, en bok som berör ämnen som jag kan relatera till eller böcker som är skrivna av någon person som inspirerar mig. Har ni några favoritböcker eller någon ni bara vill tipsa om? Jag tar gärna emot tips!!


Likes

Comments


För några dagar sedan ​gjorde jag dessa fantastiskt goda bountybitarna. De är väldigt enkla att göra och är inte så farligt onyttiga heller för de som föredrar att undvika de allra sötaste godsakerna. Dessutom stillar de sötsuget en hel del vilket är perfekt när man får sina dippar, vilket jag ofta får framåt eftermiddagen/kvällen. Jag kikade på det här receptet, för er som också är intresserade av att testa, och det är ju en fördel om man tycker om kokos då. 

Hoppas ni har en fin söndag, massor av kramar Elina 


Likes

Comments


Hejsan på er! Länge sedan nu, men det finns det riktiga anledningar till den här gången. Så vad sägs som en liten kort update av vad som händer i livet? Till att börja med så slutade jag jobba i slutet av augusti och åkte iväg på resa till Cypern i en vecka med mina kompisar. Hade en jätte härlig vecka med super fint väder och bästa sällskapet. Där efter har det egentligen inte hänt så mycket. Jag har spenderat tid med min mamma och min syster, som för övrigt är gravid, så jag ska bli moster (!!). Jag har varit förkyld i mer än en vecka och det bästa av allt.... om mindre än tre veckor åker jag och Kim till Thailand igen!! Hur underbart? Så fram tills dess ska jag bara vara och fixa med lite grejer här hemifrån, och efter resan ska jag börja tänka på framtiden. Just nu behöver jag bara vara, fokusera på mig själv och TA DET LUGNT, med stora bokstäver. Sommaren har varit allt annat än lugn. Nu ska jag luncha med världens bästa pojkvän och ikväll ska jag iväg och fira Frida.

Hoppas allt är super duper toppen med er och trevlig helg, massa kramar Elina


Likes

Comments