Postad i: Vardag, Shopping

Igår och idag har jag varit i många olika klädbutiker, med en enda inställning att få med mig något snyggt och vårigt hem. Men jag hade så fel, ingenting satt bra, jag såg ut som en stor valross, och allt var bara fel.

Har känt såhär ett par gånger innan, men inte så extremt som nu dock. Jag är inte smal, inte alls. Jag har fettvalkar och flera magar och typ sju bröst, men vet ni vad? Jag har varit hyfsat nöjd med mig själv innan, men senaste tiden så har jag känt mig så äcklig, ful och allmänt tjock. Vilket inte är så konstigt när det enda man ser i varje tidning, på varje internetsida : Gå ner 10 kilo på två veckor, och såhär ska du äta.

Jag har försökt många gånger att gå ner i vikt, jag lyckades en gång att gå ner 14 kilo på två månader. Jag såg bra ut och kom i kläder jag inte kommit i förut, men nu .. Nu kan jag ju bara drömma om att ens försöka få dem över alla mina "gulliga" valkar.

Men vad ska man göra när man inte får motivationen att dra sitt arsle till gymmet när man vet att de flesta som är där väger typ hälften av det man själv gör.
Jag mår illa när jag ser mig själv i träningstights och nått jävla tight linne som man tror är assnyggt och bra att träna i.

Jag känner att jag kommer aldrig kunna leva upp till den standarden som är just nu, känner att jag kommer aldrig "passa" in.
Men jag får försöka på mitt sätt, men vilket sätt är det när man älskar mat?

Jag får ta en dag i taget och försöka hitta något sätt att bli den jag en gång var!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Luxury

Onsdag, en väldigt slapp men skön onsdag måste jag ändå säga.
Bara varit hemma, kollat på tv och myst i soffan.

Har även fixat lite middag såklart, idag fick det bli Gemelli med köttfärssås. Och det blev så gott, om man nu får skryta om sig själv!

Imorgon är det dags för jobb igen och det känns så skönt att ha börjat på ett nytt jobb. Det känns liksom så bra och roligt att gå till jobbet, hela jag är som ett lyckopiller.

Inte känt mig såhär bra sen jag träffade Fredrik första gången, känns som att livet liksom börjar gå mer åt rätt håll.

Och för det får jag även tacka Fredrik att han pushade och hjälpte mig inse att jag är värd mer! ❤

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Luxury

Kan inte riktigt smälta att jag ska börja jobba på ett nytt jobb nu på måndag!

Känns som att Februari gått otroligt snabbt, men det kan ju bero på att det bara var 28 dagar. Men nu är det Mars redan och det känns som att jag är på väg till nya äventyr.
Det känns som att mitt liv börjar gå åt rätt håll, både ekonomiskt och med mitt mående. Så detta med ett nytt jobb har gjort mig väldigt lycklig och avslappnad på något sätt!

Så imorgon ska jag iväg på introduktion, och få schemat och lite info om nya jobbet. Så då blir det en tidig morgon, med mycket kaffe och lite pirr i magen!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Luxury

Hur är det med er denna fina vår tisdag?
Här är det inte så bra, har sådan huvudvärk så just nu ligger jag i soffan och kollar på film.

Hade hellre varit ute i det fina vädret, men huvudet sätter tyvärr stopp.
Men det kommer fler dagar, jag är ju ledig imorgon så då blir det nog en promenix.

Ja och idag är det alla❤dag, ska ni göra något speciellt?Eller är denna dagen just bara en vanlig tisdag för er?

Vi ska nog inte göra något, laga någon mat och bara vara hemma och mysa som vanligt!

Men jag hoppas att ni alla där ute får en bra dag och en bra alla❤dag även om man inte har en käresta så hoppas jag ni kan se kärleken i mycket annat!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Luxury


Ingen kan ju vara lyckligare än mig just idag, för idag har jag fått ett nytt jobb med bättre och mer timmar. Och allt detta har hänt på knappt en vecka, jag som trodde min ansökan bara skulle ligga och skräpa. Men ack så fel jag hade, kan liksom inte smälta än att jag faktiskt fått ett nytt jobb!

Är inne på mitt andra jobb redan och jag har bara bott i Stockholm i ett år, det känns så sjukt.

Likes

Comments