View tracker

Hej! Igår spelade jag match mot Grohed/Ljungskile/Ödsmål, det blev 3-1 vilket var härligt. Idag började vi 08:40 som vanligt. Vi började dagen med kemi därefter matte egentligen men då befann jag mig på Bohuslinden för att ta lite tester osv. Så nu går jag på antibiotika några dagar framöver, spanska, historia, religion och engelska. Engelska lektionen tillbringades åt muntliga för att förbereda oss för nationella, jag tycker det var så roligt. Emma och jag traskade hem vid 15:40, jag skulle egentligen pluggat till två prov vi har nästa fredag, kemiprov om Joner, atomer osv och första världskriget, men jag har varit för trött så jag har bara legat i sängen och slappat. Får väl ta igen det någon annan dag. Imorgon blir det skola och sen jobb för min del, men fruktansvärt skönt att det är fredag imorn!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förra året i Thailand med familjen & Thea m familj, så så roligt. jag har ju alltid haft Emma när vi åker utomlands, men när man åker utomlands med en till så blir det ju dubbelt så kul. Snart gör jag & thea vår 5e resa tillsammans, Spanien. Tidigare har vi varit i London 2 gånger tillsammans och Thailand 2. I Thailand brukar vi åka på utflykter såsom båtutflykter, vattenparker, shopping i Bangkok, besökt stora akvarium, besökt tempel och munkar, hälsat på apor, badat i vattenfall med massa fiskar, gått på zoo, ridit och badat på/med elefanter i djungeln, kollat på massor med shower, klättrat i regnskog, vi har även gått på ett thailändskt bröllop vilket var urcoolt, stor skillnad från Sveriges. Man skänkte gåvor till munkarna som kom och skulle "välsigna" brudparet, man delade med sig utav maten till munkarna, man hade även någon slags parad där alla fick hålla varsin gåva och något slags palmblad och bröllopet är hemma, i tex vardagsrummet. hur konstigt?

Likes

Comments

View tracker

hej, jag har varit sjuk sen i onsdagskväll! Emma har varit dålig sen förra helgen och nu har hon smittat mig, det känns bättre än vad det gjorde igår! Vilket är skönt, dock så blev många planer för helgen inställda.. Jobb idag, kräftskiva imorgon med många roliga vänner och distriktsträning på söndag. Inget av detta kommer bli av, jag vill bara bli helt frisk. Så det blir hemma-häng för min del. Denna torsdag och fredag har jag legat inne med Emma i soffan, sovit, ätit glass, druckit te, internet-shoppat, sett filmer och serier. Emma satte på en serie idag som heter "The Carrie Diaries", hett tips. Den är så så bra och nu är jag helt fast. Imorgon hoppas jag att jag vaknar upp friskare, skulle vart underbart då jag verkligen vill bli frisk tills på måndag, har lite smått ångest över att jag missat saker i skolan trots att det bara är 2 dagar. Jag skall ta igen lite jobb imorgon som jag missat i skolan så att jag inte hamnar efter.

Likes

Comments

hello, måndag idag igen. Jag kom nyss hem och dagen har gått relativt snabbt, började dagen med engelska, sen hemkunskap då vi hade teori i en och en halv timme, svenska, bild och idrott. Ny idrottslärare, vilket kändes bra. Var lite tveksam i början eftersom vår tidigare idrottslärare var grym, men han nya känns faktiskt också okej. Nu ska jag ställa mig och göra mat samtidigt som mamma och pappa gör ärenden. Idag vankas träning, mindre taggad då det är fruktansvärt kallt ute nu, buhu!
Efter träningen skall jag nog sätta mig och göra lite läxor som ska klara innan veckans slut. Jag tycker iallafall det är ytterst skönt att vi börjat skolan igen och att jag kommit in i rutiner.
Helgen innan skolstarten däremot så var vi med på en cup i Halden över helgen, vi gick ur cupen med 0 insläppta mål, obesegrade och cupvinst! underbart. Så det kändes rätt ok att börja skolan igen efter 10 veckors sommarlov.

Likes

Comments

Från gårdagen med fina Kajsa & killarna! Underbart avslut på sommaren, nu skall jag till Göteborg. Uppdatering kommer.

Likes

Comments