hejhej!
Imorgon gör vi vårt tredje nationella prov, denna gång blir det engelska vi ska checka av. En tidig skoldag iallafall, slutar väl runt 12-tiden och sen senare på eftermiddagen bär de av mot Fredrikstad för att möta Begby i vår andra seriematch. Varför vi spelar i Norge är för att vår Bohuslän-serie lades ner och vi blev placerade i Västergötland, vilket var betydligt längre bort än serien i Norge. Väldigt kul med nytt motstånd efter att ha mött samma lag i 6 år faktiskt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hallo, idag har jag varit i skolan, en helt okej dag faktiskt.
Vi slutade 20 i fyra och direkt när jag kom hem stack jag och pappa ut sprang och gjorde lite knä övningar, äntligen har jag fått börja röra mig lite smått (vid sidan av rehaben)
min kondis är ju lite sisådär nu, men men! skönt att vara på bättringsväg iallafall och förhoppningsvis snart är jag ute på planen igen.
nu ska jag plugga lite om jag orkar, känner mig inte på topphumör. Jaja får se hur det blir.
imorgon är det iallafall fredag & jobb! <333

Likes

Comments

Hej, idag vaknade jag klockan 06.00 för att åka till Göteborg, röntgade mitt knä för att jag har fått en del problem med det på sistone så vi får hoppas på ett positivt resultat från röntgen bilderna, de tog väl inte mer än max 20 minuter & sedan begav vi oss hemåt igen. Nu har vi varit hemma en timme cirka & sett på skidskytte, har inga speciella planer för dagen förutom lite fysikplugg & att Leon kommer hit senare, då blir det väl mellomys!
Hoppas ni får en fin lördag.

Likes

Comments


Jaha. hejsan på er!
nu var första skoldagen avbockad efter ett välbehövligt lov, woho! nej men de kändes rätt bra, snart är de lov igen och då har jag säkert det leendet på läpparna som jag hade på bilden ovan och så är även måndagar för våran del är rätt lugna då vi i princip bara har praktiska ämnen. Trots det var jag väldigt trött när jag kom hem från skolan, tänkte plugga fysik men istället blev det 1,5 timmes sömn. Jaja, så får det vara ibland.

Imorgon har även vi nior volleybollturnering, vilket jag är så pepp för trots att jag inte kommer delta. Får bli lite av ett mentalt stöd *blink.. Kort dag även?? 13.40?? Som alla andra tisdagar, så skönt att ha en sådan dag i veckan, dämpar söndagsångesten lite smått.

nu ska jag iallafall städa ordning lite på mitt rum, hoppa i mjukiskläder och kanske se något avsnitt från någon reality-serie jag missat <3

Likes

Comments


hello, nu börjar lovet gå mot sitt slut vilket känns helt okej ändå. Har spenderat lovet genom att bara ta det lugnt och ladda ny energi till sista terminen i grundskolan. woho! Tror & hoppas på att vårterminen bara kommer susa förbi och att det snart är sommarlov.

Idag vaknade jag iallafall upp runt halv 10 tiden, åt frukost och gjorde min rehab framför skidor på tv'n, sedan kl 13 var det dags att gå ut och orientera lite med pappa, kändes som att jag behövde träna på det och det var faktiskt överraskande roligt. Det har aldrig riktigt varit min grej de där, men vi får hoppas att det går att ändra på. Får hoppas på att övning ger färdighet.. hehe!

Planerna för dagen är att jag snart skall sätta på mig ytterkläderna och åka ner och handla det sista till kvällen då vi får familjen Molin på besök, trevligt skall det bli. senare efter det skall jag ta en varm dusch, sätta på mig min nya ansiktsmask från Lush och fräscha till mig, kanske fixa ordning lite grann på mitt rum? ja, jag får se vad som hinns med.

hoppas ni får en underbar lördag! <333

Likes

Comments