Lunch, Mellanmål

Lite bilder från fredagens mysfika på Espresso House! Rekommenderar btw verkligen deras ”Creme cheese bagel”! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bildbomb, Resor

Hej vänner<3

Som ni kaaanske vet så var jag och min familj på ön Rügen i Tyskland på höstlovet vilket var riktigt mysigt. En weekend med god mat, vacker natur, shopping och historia. Här kommer en liten bildbomb från dagarna! :)

god, tysk och väldigt mättande gulaschsoppa:)

den vackra stranden kantad av DRÖMHUS efter DRÖMHUS

mysig shopping bland massor av vita hus, god pizza och glass, och längst ned en bild från hotellets lilla badhus<3

Likes

Comments

Övrigt

Yes så är det, nu är jag äntligen tillbaka här igen efter en lång paus. Har inte haft så mycket motivation osv, men nu blir det förhoppningsvis förändring.

Hur har er jul och nyår varit?
Själv har jag haft det jättemysigt heeela lovet. Vänt på dygnet lite, hittat på roliga saker med familj och vänner, ätit gott och tittat på några säsonger av Friends<33333333

Förvänta er mycket mer härifrån framöver, jag har redan flera nya inlägg planerade.

Ha det super tills dess!!<3

Likes

Comments

Bakning, Jul, Julgodis

Igår hade vi studiedag, vilket var såå skönt eftersom att helgen förlängdes och den här skolveckan blir kortare.

Jag började dagen med att vakna tidigt för att vara studiedag (ca kl 7.00), eftersom att jag ville hinna till gymmet. Jag åt frukost med resten av familjen, vi såg på julkalendern tillsammans osv och det var väldigt mysigt. Jag var på gymmet ungefär vid kl 8.00 och körde ett benpass.

Jag var klar efter ungefär 1 och en halv timme och gick då och handlade frallor och julgodis ingredienser. Jag gick hem, duschade, åt sen frukost med min bror och började sedan med baket.

Det var rätt mycket det som dagen kretsade kring, jag hade planerat sedan ett liten tag tillbaka att baka julgodis just igår, och det var väldigt mysigt. Jag bakade julmust-kola, skumtomte-fudge, apelsin-ischoklad och pepparkaks-fudge medan jag lyssnade på lite julpoddar och även julmusik i mellan åt.

Jag tog bussen till stan vid kl 16.00 för pianolektion och körträning, och var hemma vid kl 18.45 då jag åt och rullade in kolan i papper.

Jag tänkte göra separata inlägg om julgodiset, men här kommer lite bilder:

<3/ Ellinor

Likes

Comments

Inredning

Hittade de här bilderna för ett tag sedan och ville dela med dem med er. Alltså WOW, ääälskaaar den här typen av inredning! Lite dova pasteller, grått, mörkgrönt, de runda formerna och  roséguld. 

Bilderna är från @kristinekval​ på instagram :)Jag tänkte först skriva ett inlägg om kläder för ”små barn” haha, men fastnade vid frågan om det heter ”bäbis” eller ”bebis”. Själv uttalar jag det med ”ä”, men i de flesta fallen läser man ”bebis”.
Vad skriver ni? Kommentera :)

<3/Ellinor

Likes

Comments