Inredning

Som ni kanske vet så tycker jag väldigt mycket om inredning, och detta blir ännu ett inlägg i det temat ;) Något jag verkligen tycker om (och har gjort väldigt länge haha) och som jag VERKLIGEN vill ha i min framtida boende är vitt golv, helst golvplankor alltså inte parkett, klinker osv. Det känns som att i princip all inredning blir snygg till vitt golv, det passar till både julpynt och påskpynt, känns mysigt både dag och kvällstid, det passar med pastell och det går lätt att variera resten av inredningen utan att det blir konstigt. Visst, det blir smutsigare och är mindre praktiskt osv, men det är enligt mig värt det. Här nere finns lite "white-floor-inspiration", lite inspiration gällande vitt golv:

Det är detta jag menar med vita träplankor ;) ⬆️

😗😗///Ellinor

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efterrätter, Resor, Frukostar

Hej på er <3 Idag var det en riktigt varm dag, som igår. Det är min pappas födelsedag, så dagen började med kaffe på sängen och paket till honom. Till frukost hade de churros (!!!) så det var en riktigt glad överraskning haha. Dagen spenderades vid poolen och på rummet lite senare, och vid maten hade de en chokladfontän, ännu en glad överraskning haha (gottegris n°1 eller?). Dagen avslutas nu i lobbyn, kvalité ;)

😗😗///Ellinor

Likes

Comments

Resor

Hej alla fina!

Idag var vi på vattenparken Siam Park här på Teneriffa, jätterolig och jättefin med massor av växter, blommor och framförallt vattenrutschkanor då. De fanns i massor av olika storlekar för stora och små. Det var jätteskönt att vi valde denna dagen då det inte alls är mycket folk på helgerna (särskilt söndagar) och det var dessutom riktigt varmt. Den rekommenderas i alla fall verkligen! ☺️


😗😗///EllinorLikes

Comments

Hej på er, och glad påsk! Jag hoppas att er dag har varit riktigt bra med allt vad påsken innebär för er. Själv har min Påsk varit väldigt annorlunda, jag har nämligen aldrig varit utomlands på påsken förut, men det var ändå roligt. Vanligt vis brukar bi åka till farmor och farfar för pilkastning, äggrullning, påsklunch, äggjakt och chokladtårta. Här är i alla fall detta årets påskafton:

Dagens påskfrunost blev i alla fall lite "påskig" med tanke på äggröran. I övrigt blev det bacon, grillad tomat, bröd, grapefrukt, banan, och croissant.

(Igga den smutsiga kjolen haha...)
Efter frukost blev det tennis i solen med hela familjen :)

Pilkastnings-traditionen bröts inte då de just idag hade dart-tävling på hotellet ;)

Efter att ha legat vid poolen och ätit lunch bar det av mot den lilla byn några hundra meter frön hotellet, bilden föreställer det nybyggda Hard Rock Hotel som ligger mittemot.

😗😗///Ellinor

Likes

Comments