View tracker

Hoppas att alla mår bra! Igår var jag på stan med några kompisar, såå mysigt nu när det börjar bli jul! Jag fick lite julklappar fixade och även lite till mig själv (en chokladkalender, standard haha, och en mugg typ). Såå mysigt med december nu asså! Kan knappt fatta det haha. <33

Har ni förresten testat Espresso House pepparkaksmuffins? Sååååå juliga och goda!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Veckans +/-

 + 

Julen! Tycker att man under denna veckan verkligen har märkt att det börjar bli jul, såå mysigt om du frågar mig!!

Pluugg, har varit SÅ stressad de senaste dagarna, känns som att vi har alla prov och inlämningar vissa veckor, och vissa veckor har vi i princip inget alls.

Likes

Comments

View tracker

Jul 2016

Glad första advent! Alltså jag kan knappt fatta att det verkligen börjar bli jul på riktigt, haha. I förmiddags pluggade jag mest, och på eftermiddagen hade jag och mamma en liten "Adventsshoppingdag" och köpte massor av julklappar m.m.

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

DIY's

Hej alla fina! Såg att jag blivit en av de 3 veckans blogg-vinnarna i @hannaashamn blogginlägg, tack så jättemycket!! I detta inlägget tänkte jag berätta hur man gör sin egen choker! För bara några dagar sedan satt jag och tittade runt på nätet efter olika chokers, och såg att nästan alla kostade över 199 kr! Själv tyckte jag att det inte riktigt var värt det, för en liten tygeremsa typ haha (nu inför jul och så). Sedan upptäckte jag att det ju faktiskt är jättelätt att göra själv, på bara några minuter!

Detta behöver du:
Svart tygremsa, alt band eller snedremsa
Kardborreband
Symaskin, alt nål och tråd

Så här gör du:

1. Klipp av/ut en svart tygremsa i tjocklek efter egen smak (själv använde jag en svart snedremsa). Mät först runt så att den passar runt din hals, den ska vara lite längre än halsens omkrets, eftersom att du ska spänna med kardborreband.


2. Klipp ut två kardborre-bitar (en av varje så klart ☺️)

3. Mät ut var bitarna ska sitta, tänk på att inte göra misstaget att sy fast båda bitarna på till exempel undersidan. 

4. Sy fast kardborre-bitarna. 


5. Klart!


Likes

Comments

Med bara en månad kvar till julafton och december (min absoluta favoritmånad på hela året) om några dagar, så tyckte jag att det skulle vara kul med lite "We heart it inspo - december edition!

Likes

Comments