Övrigt

Hej alla fina! Hoppas att ni har en riktigt bra fredagskväll. Själv är vi äntligen hemma efter en lång hemresa, men dagen har varit riktigt bra. Bloggade ju senast på tåget, och efter det begav vi oss ut mot Lilla torg för att hitta något att äta. Vi gick in på ett litet cheesecake ställe och beställde en vegetarisk pastasallad och en mozzarella panini som vi delade lite på. Efter det var vi lite mätta men bestämde oss ändå för att beställa in en cheesecake-bit eftersom att vi ändå var på ett cheesecake ställe haha. Det var i alla fall förmodligen dem godaste cheesecaken som jag ätit, verkligen! Bären, ja allting! Sedan gick vi vidare och svängde in på Design Torget, så fina saker verkligen. Till sist gick vi så klart in på Lush, jag tänkte visa vad vi fick med oss imorgon. Filmen var jättebra, och nu är vi som sagt äntligen hemma! <33

😗😗///Ellinor

Likes

Comments

Övrigt

Just nu sitter jag på tåget med mamma på väg till Malmö, där vi ska på galapremiär av en film. Vi ska gå på stan lite före, Lush är ju såklart prio ett haha. Fast nu verkar det som att vi inte riktigt kommer ha lika mycket tid. Först när vi skulle beställa biljetterna på bussen så fick vi vänta i ca 5 min eller något för att det var något strul med maskinen, och var då nära att missa tåget. Vi sladdade in på Pressbyrån och lyckades komma över lite choklad och en Freeno med smak av mango och apelsin. När vi väl kom på tåget så var det helt fullt, eftersom att passagerarna som egentligen skulle åkt på två olika separata tåg var på detta av någon anledning :) Så vi stod upp större delen av resan, och fick sedan reda på att det skett en olycka så vi var tvugna att köra någon annan väg, dock vet jag inte om det gick snabbare eller långsammare på grund av detta. Sedan stannade vi jättelänge på en station av ngn anledning, men vi är superglada ändå!! Haha, nu fick ni en liten storytime 😂 Vi har tidigare varit lite i pulkabacken mm, bilder kommer imorgon tror jag. Ha det bra!

😗😗/// Ellinor

Likes

Comments

Övrigt

Hej alla fina! Förresten, jag är ledsen för att det inte kom något inlägg igår! 💛 Vi hade spelkväll med familj och kväll och åt pizza och godis, supermysigt! Tänkte tyvärr inte på att blogga, vet inte heller riktigt vad ni vill se <33 Jag vet att i princip ALLA bloggare skriver så här, men om ni har något ni gillar att läsa om så fixar jag det, ta bara några sekunder och kommentera ;) Kanske en veckans blogg? 😄

😗😗/// Ellinor

Likes

Comments

Övrigt

Hej alla fina! Hoppas att ni har haft en bra måndag. Själv har jag ju som sagt sportlov vilket är superskönt. Dagen har bestått av träning med min fina vän Clara på dagen, sedan mys här hemma hos mig med lite spa, typ. Hon ska bo över här, och morgondagens planer är att vi ska till stan för att gå runt lite och även fika med min faster och minkusin, myys! Här är lite bilder från kvällen <33

😗😗/// Ellinor

Likes

Comments

Övrigt

Hej alla fina!
Hoppas att ni har haft en riktigt bra vecka, min har varit superbra fast dock var det lite mycket prov, men det är skönt att ha det gjort.
Nu har jag i alla fall sportlov och mina planer för veckan är väl mest att ta det lugnt, träna, hitta på roliga saker med familj och vänner mm. Tänkte göra en veckans lista om veckan som gått, så här är den:


Vad har varit bäst i veckan?
När vi fick sportlov eller igår när vi åt på Pinchos och mellokväll efter det :)

Vad har varit sämst i veckan?
Förmodligen proven, inte för att de inte gick bra, utan mer stressen innan osv.

Vilka filmer har du sett i veckan?
Jag har bara satt en film vilken jag såg idag med familjen, Inside Out som jag faktiskt inte har sett innan. Jag tycker själv att den var väldigt rolig och bra, så det är ett tips om man inte har sett den tidigare :)

Vad längtar du till?
Jag längtar tills en resa i april som vi bokade rätt nyligen, and I'm soooo exited!! Kommer att berätta mer när det närmar sig :)

Vilken låt har du lyssnat på mycket denna veckan?
Gråzon av Hov1!

Ha det suuuuuuperbra!!

😗😗/// Ellinor <3

Likes

Comments