Som vanligt har vi varit ute och busat. Elton är livrädd för gungor så vi utesluter det. Men bilar verkar vara något som han verkligen älskar.

Har även hunnit träffa brorsan, kusinen och två vänner idag. Så det har varit full rulle som vanligt. Imorgon åker vi hem. Ska bli rätt skönt. Men frågan är bara hur jag får med mig all packning. 😫 det lär bli rätt intressant.

En glad Elton.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi började dagen med utelek. Stackars Elton gallskrek när han fick testa att gunga. Inget som han gillade med andra ord. Ellie ramlade baklänges i en vattenpöl så vi gick sen raka vägen "hem". Problemet var bara att det gick så långsamt. Det ska plockas upp stenar, springa, springa tillbaka, känna på snö, gå baklänges och stanna och titta på saker t.ex på andra barn som leker. Märktes inte mycket att hon var blöt och kall. Sen hittade Ellie en pinne som skulle med hem. En stor gren som hon kämpade att släpa med. Då gick det ännu mer långsammare.

På kvällen kom Elin och Mattias och åt middag med oss och farmor. Supermysigt. Att få vara här och få vara och umgås med min familj får mig att få ladda om batterierna.

Likes

Comments

Den här lilla damen har blommat ut här uppe. Hon är en bestämd liten tjej! Och vet vad hon vill och inte vill! Det märks att Ellie också behövde komma bort och få lite miljöombyte. Har varit ett extremt tufft år för henne. Att få ett syskon och bli storasyster och att samtidigt pappa försvinner och att bara träffas några gånger det här året har varit jobbigt för henne. Det är svårt att förklara och att räcka till. Men nu kör vi på. Det här året kommer att bli bättre!

Här har hon på sig kjolen som hon fick idag ifrån Jenny. Och älv/prinsess sakerna som hon fick av Eric. Hon älskar dom! Springer runt och låtsas flyger och känner sig så fin. Älskade unge! 😍

Likes

Comments

Det har varit mycket bus och lek de här dagarna. Har träffat mina fina vänner här som har myst och busat med barnen. Och barnen älskar att vara här!

I förgår och igår passade vi på att leka ute i snön. Elton var lite skeptisk i början av att åka pulkan. Men sen var det nog mysigt. För han somnade i den.

Likes

Comments

I måndags åkte vi upp till västerljung. Vi har varit sjuka i princip hela december. Och skulle åkt upp redan då men fick boka om resan.

Men känns skönt att åka upp nu i början av året. Behöver verkligen miljöombyte. Förra året var minst sagt kämpigt och tufft. Så i år hoppas jag att det blir bättre. Så nu ska vi passa på att ladda upp batterierna.

Här har vi klappat hästar och ska hem till gammelfarmor och äta pannkakor.

Likes

Comments

Evigheter sen jag skrev ett inlägg. Men här kommer ett. Har haft fullt upp med mina små troll. Orkade inte ens med Facebook. Så tog bort det. Har knappt tid med någonting längre men nu börjar jag få rutin på allting. Känner mig inte lika stressad i vardagen som jag gjorde tidigare. Och allt inre kaos håller på att lägga sig. Dessutom börjar jag få mer sömn på nätterna. Det har jag längtat efter.

Hur som helst fick mamma vara barnvakt igår. Mina visdomständer växer under mina andra tänder så fick åka till Linköping och operera bort den ena igår. Ska operera bort den andra om en månad. Ju mer operationen närmade sig desto mer nervös blev jag. Jag låg till slut och skakade av rädsla. Men det gick bra. Det lät väldigt obehagligt eftersom de fick såga sönder tanden i små delar och få bort den och sen sy. Men jag kände ingenting. Efteråt hade jag lite ärenden så fick gå runt med bedövning och kompress.

Men senare på kvällen när jag nattat barnen började värken dunka på ordentligt och febern kom. Det var hemskt. På morgonen när jag vaknade fanns en liten blodpöl på kudden. Men det känns ändå bättre idag.

Har varit enormt seg idag. Så har bara tagit det lugnt och tagit dagen som den kom. Gick på BVC och mätte och vägde grabben. Elton är nu 10 månader och är 73 cm och väger 8 kg. Min stora kille.

Nu hoppas jag att svullnaden lägger sig lite så jag kan åka in till stan imorgon. Ser ut som quagmire i family guy just nu. 😫

Strax innan operationen igår.

Likes

Comments

Idag var brorsan här. Det är verkligen något speciellt med syskon. Att få ha en bästa vän som man kan dela det mesta och att få vara sig själv utan att någonsin känna press på sig själv är verkligen något speciellt. Är alltid så glad efter att få träffat mina syskon. Känner oftast en sån press när jag umgås med andra. Vet inte varför och jag har nog stora krav på mig själv.

Ellie älskar också och att få vara med Jonathan. De har lekt och busat och vi gjorde god mat. Elton har varit gnällig hela dagen. Stackarn har fått nässelutslag över hela kroppen. Tycker så synd om honom. Vet inte helt vad det beror på än men har det inte gått ner imorgon får jag ringa vårdcentralen.

Likes

Comments

Så här ser mina toabesök ut. 😂 ett barn i famnen och ett bredvid. Det här med egentid existerar lixom inte längre. Jag behöver iallafall aldrig känna mig ensam.

Likes

Comments

Det har blivit tradition för oss att bädda bäddsoffan med täcken, kuddar och filtar och duka upp med hallonsoda och godis på lördagskvällar. Sen tittar vi på Bolibompa, pyssellördag och långfilm.

Idag var långfilmen prinsessan och grodan. Ellie tyckte jättemycket om filmen eftersom det var en prinsessa i den. Hon är inne i en prinsessperiod just nu. 😂👑

Så mysig att få mysa ner med barnen i bäddsoffan och bara njuta av familjestunden. Ellie var helt uppe i varv och jag fick lugna ner henne lite. (Säkert allt socker). Hon sa då "Ellie roligt, ELLIE ROLIGT!" Det slog mig då hur mycket det här betyder för henne. Att se hennes glädje är underbart! Vi dansade runt på vardagsrumsgolvet och sjöng i sångerna. Haha.
Ellie pussa på mig och sa glatt "älskar mamma!". Det blev en lyckad lördag för mig och barnen. Imorgon kommer brorsan hit. Får se vad för kul som händer då.

Likes

Comments