View tracker

Idag var brorsan här. Det är verkligen något speciellt med syskon. Att få ha en bästa vän som man kan dela det mesta och att få vara sig själv utan att någonsin känna press på sig själv är verkligen något speciellt. Är alltid så glad efter att få träffat mina syskon. Känner oftast en sån press när jag umgås med andra. Vet inte varför och jag har nog stora krav på mig själv.

Ellie älskar också och att få vara med Jonathan. De har lekt och busat och vi gjorde god mat. Elton har varit gnällig hela dagen. Stackarn har fått nässelutslag över hela kroppen. Tycker så synd om honom. Vet inte helt vad det beror på än men har det inte gått ner imorgon får jag ringa vårdcentralen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så här ser mina toabesök ut. 😂 ett barn i famnen och ett bredvid. Det här med egentid existerar lixom inte längre. Jag behöver iallafall aldrig känna mig ensam.

Likes

Comments

View tracker

Det har blivit tradition för oss att bädda bäddsoffan med täcken, kuddar och filtar och duka upp med hallonsoda och godis på lördagskvällar. Sen tittar vi på Bolibompa, pyssellördag och långfilm.

Idag var långfilmen prinsessan och grodan. Ellie tyckte jättemycket om filmen eftersom det var en prinsessa i den. Hon är inne i en prinsessperiod just nu. 😂👑

Så mysig att få mysa ner med barnen i bäddsoffan och bara njuta av familjestunden. Ellie var helt uppe i varv och jag fick lugna ner henne lite. (Säkert allt socker). Hon sa då "Ellie roligt, ELLIE ROLIGT!" Det slog mig då hur mycket det här betyder för henne. Att se hennes glädje är underbart! Vi dansade runt på vardagsrumsgolvet och sjöng i sångerna. Haha.
Ellie pussa på mig och sa glatt "älskar mamma!". Det blev en lyckad lördag för mig och barnen. Imorgon kommer brorsan hit. Får se vad för kul som händer då.

Likes

Comments

Har inte skrivit mycket här. Men har haft fullt upp. Känner mig helt slut. I helgen var jag på kurs om anhöriga till missbrukare/ beroende. Mamma och Jonathan var barnvakt till barnen medan kursen höll på och så sov vi över hos mamma . Kändes lite konstigt. Har inte varit barnfri på det sättet sen jag bar på bb och födde Elton. Blev jätte snurrig av alla känslor och tankar ifrån kursen. Men fick en jättebra känsla.
Idag när barnen tog sovmorgon vid 5 så kände jag mig helt gråtfärdig. Men på något sätt fick jag orken och styrkan igen. Mina barn ger mig kraften att orka. Hade ett möte med familjerätten. Och så får jag beskedet ifrån D. Han blir inte bara kvar där tills januari utan kommer även att bo där till en början. Jag vill bara gråta. Även om jag vet att det är det bästa för honom nu och att han behöver det. Så känner jag mig så ensam med allt just nu. Jag då? Ska jag fortsätta ha det såhär. Sömnlösa nätter med fullspäckade dagar. Ja så får det helt enkelt bli. Jag skulle aldrig byta ut mitt liv. Älskar varje sekund med mina barn. Men jag önskar bara att våran situation såg annorlunda ut. Och jag tänker låta mig själv vara ledsen och besviken just nu. För det är så jag känner. Och det är så det är ibland.

Likes

Comments

Idag passade vi på att gå och hälsa på hästarna. Ellie älskar det. Fick även träffa mina kusiner och moster så även den här dagen blev riktigt toppad.

På kvällen träffade jag bland annat Elin och Louise och fick en present. Så sjukt oväntat. Blev så glad!

Likes

Comments

Igår kom mina sysslingar hit. Världens underbaraste ungar (förutom mina egna 😉). Vi hängde vid poolen och mina små pluttisar badade i poolen för första gången.

Likes

Comments

Japp då kom den dagen. Då jag slutade vara i tjugoårsåldern. Men känns inte så jätte hemskt som jag trodde det skulle. Att åldern bara är en siffra känns så uppenbart nu när man blir äldre. Men klart det är lite trist att bli äldre. 30 låter så gammalt. Men här är jag. Likadan som innan.

Eftersom jag nu bor hos farmor när vi är här så blev jag uppvaktad av vita rosor och hon hade även hissat upp flaggan.

Mot eftermidaggen kom Martin och vi gjorde tacos och åt tårta. Philip kom också sen mot kvällen.

Likes

Comments

Tog tåget till vagnhärad i måndags. Att åka själv med en 4 månaders och en 1 1/2 åring är inte en enkel uppgift. Det är en mardröm. Och att ha en dubbelvagn som inte kommer in i tågvagnen gör inte saken bättre. Ush får ångest av bara tanken att vi måste åka tåg hem igen.

Likes

Comments