Evigheter sen jag skrev ett inlägg. Men här kommer ett. Har haft fullt upp med mina små troll. Orkade inte ens med Facebook. Så tog bort det. Har knappt tid med någonting längre men nu börjar jag få rutin på allting. Känner mig inte lika stressad i vardagen som jag gjorde tidigare. Och allt inre kaos håller på att lägga sig. Dessutom börjar jag få mer sömn på nätterna. Det har jag längtat efter.

Hur som helst fick mamma vara barnvakt igår. Mina visdomständer växer under mina andra tänder så fick åka till Linköping och operera bort den ena igår. Ska operera bort den andra om en månad. Ju mer operationen närmade sig desto mer nervös blev jag. Jag låg till slut och skakade av rädsla. Men det gick bra. Det lät väldigt obehagligt eftersom de fick såga sönder tanden i små delar och få bort den och sen sy. Men jag kände ingenting. Efteråt hade jag lite ärenden så fick gå runt med bedövning och kompress.

Men senare på kvällen när jag nattat barnen började värken dunka på ordentligt och febern kom. Det var hemskt. På morgonen när jag vaknade fanns en liten blodpöl på kudden. Men det känns ändå bättre idag.

Har varit enormt seg idag. Så har bara tagit det lugnt och tagit dagen som den kom. Gick på BVC och mätte och vägde grabben. Elton är nu 10 månader och är 73 cm och väger 8 kg. Min stora kille.

Nu hoppas jag att svullnaden lägger sig lite så jag kan åka in till stan imorgon. Ser ut som quagmire i family guy just nu. 😫

Strax innan operationen igår.

Likes

Comments

Idag var brorsan här. Det är verkligen något speciellt med syskon. Att få ha en bästa vän som man kan dela det mesta och att få vara sig själv utan att någonsin känna press på sig själv är verkligen något speciellt. Är alltid så glad efter att få träffat mina syskon. Känner oftast en sån press när jag umgås med andra. Vet inte varför och jag har nog stora krav på mig själv.

Ellie älskar också och att få vara med Jonathan. De har lekt och busat och vi gjorde god mat. Elton har varit gnällig hela dagen. Stackarn har fått nässelutslag över hela kroppen. Tycker så synd om honom. Vet inte helt vad det beror på än men har det inte gått ner imorgon får jag ringa vårdcentralen.

Likes

Comments

Så här ser mina toabesök ut. 😂 ett barn i famnen och ett bredvid. Det här med egentid existerar lixom inte längre. Jag behöver iallafall aldrig känna mig ensam.

Likes

Comments

Det har blivit tradition för oss att bädda bäddsoffan med täcken, kuddar och filtar och duka upp med hallonsoda och godis på lördagskvällar. Sen tittar vi på Bolibompa, pyssellördag och långfilm.

Idag var långfilmen prinsessan och grodan. Ellie tyckte jättemycket om filmen eftersom det var en prinsessa i den. Hon är inne i en prinsessperiod just nu. 😂👑

Så mysig att få mysa ner med barnen i bäddsoffan och bara njuta av familjestunden. Ellie var helt uppe i varv och jag fick lugna ner henne lite. (Säkert allt socker). Hon sa då "Ellie roligt, ELLIE ROLIGT!" Det slog mig då hur mycket det här betyder för henne. Att se hennes glädje är underbart! Vi dansade runt på vardagsrumsgolvet och sjöng i sångerna. Haha.
Ellie pussa på mig och sa glatt "älskar mamma!". Det blev en lyckad lördag för mig och barnen. Imorgon kommer brorsan hit. Får se vad för kul som händer då.

Likes

Comments

Har inte skrivit mycket här. Men har haft fullt upp. Känner mig helt slut. I helgen var jag på kurs om anhöriga till missbrukare/ beroende. Mamma och Jonathan var barnvakt till barnen medan kursen höll på och så sov vi över hos mamma . Kändes lite konstigt. Har inte varit barnfri på det sättet sen jag bar på bb och födde Elton. Blev jätte snurrig av alla känslor och tankar ifrån kursen. Men fick en jättebra känsla.
Idag när barnen tog sovmorgon vid 5 så kände jag mig helt gråtfärdig. Men på något sätt fick jag orken och styrkan igen. Mina barn ger mig kraften att orka. Hade ett möte med familjerätten. Och så får jag beskedet ifrån D. Han blir inte bara kvar där tills januari utan kommer även att bo där till en början. Jag vill bara gråta. Även om jag vet att det är det bästa för honom nu och att han behöver det. Så känner jag mig så ensam med allt just nu. Jag då? Ska jag fortsätta ha det såhär. Sömnlösa nätter med fullspäckade dagar. Ja så får det helt enkelt bli. Jag skulle aldrig byta ut mitt liv. Älskar varje sekund med mina barn. Men jag önskar bara att våran situation såg annorlunda ut. Och jag tänker låta mig själv vara ledsen och besviken just nu. För det är så jag känner. Och det är så det är ibland.

Likes

Comments

Idag passade vi på att gå och hälsa på hästarna. Ellie älskar det. Fick även träffa mina kusiner och moster så även den här dagen blev riktigt toppad.

På kvällen träffade jag bland annat Elin och Louise och fick en present. Så sjukt oväntat. Blev så glad!

Likes

Comments

Igår kom mina sysslingar hit. Världens underbaraste ungar (förutom mina egna 😉). Vi hängde vid poolen och mina små pluttisar badade i poolen för första gången.

Likes

Comments

Japp då kom den dagen. Då jag slutade vara i tjugoårsåldern. Men känns inte så jätte hemskt som jag trodde det skulle. Att åldern bara är en siffra känns så uppenbart nu när man blir äldre. Men klart det är lite trist att bli äldre. 30 låter så gammalt. Men här är jag. Likadan som innan.

Eftersom jag nu bor hos farmor när vi är här så blev jag uppvaktad av vita rosor och hon hade även hissat upp flaggan.

Mot eftermidaggen kom Martin och vi gjorde tacos och åt tårta. Philip kom också sen mot kvällen.

Likes

Comments

Tog tåget till vagnhärad i måndags. Att åka själv med en 4 månaders och en 1 1/2 åring är inte en enkel uppgift. Det är en mardröm. Och att ha en dubbelvagn som inte kommer in i tågvagnen gör inte saken bättre. Ush får ångest av bara tanken att vi måste åka tåg hem igen.

Likes

Comments