Hej, som sagt så tävlade jag på Mercy i lördags.Då vi tävlade i dressyr.Det var ju dock min för dressyr tävling så man kan säga att jag kom sist.Jag tog dressyr tävlingen som en utmaning.Jag tänker inte bara på att vinna hela tiden.Visst det kan vara kul att vinna men det är liksom inte allt.Jag tyckte iallafall att jag och Mercy gjorde ett bra jobb.Så jag är inte alls besviken.Det kommer ju fler gånger.Men jag det var väl det jag ville säga.Det finns en bild på mig och Mercy här nedan för.
Men ha det så bra så hörs vi.

Dagens fråga:Har du någon gång tävlat?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​hej,förlåt ifall jag inte bloggat på ett tag nu men jag har haft ganska mycket i skolan innan påsklovet.Men som sagt idag är det min födelsedag jag blir hela 13 år idag vet helt sjuk!Så idag ska vi ha släkt kalas för mig och min tvillingsyster!Och imorgon så ska jag vara med på en dressyrtävling fast det är L:C1 och jag ska tävla på Mercy och det ska bli jätte kul.Fat jag är lite nervös för det är min första dressyr tävling.Fast jag har varit med på hopptävling en annan gång.

Dagens fråga:Gillar ni hästar?

Likes

Comments

​Hej,som ni kanske märkt så har jag inte uppdaterat så bra men det är för att jag har inte gjort så mycket och et har bara varit som vanligt skola mm.Ni kanske också bara har haft skola.Men som sagt om ni vill följa mig så får ni jätte gärna göra det och et skulle vara sjukt snällt om ni kunde rekommendera min blogg!

Dagens fråga:vad ska ni göra imorgon?

Likes

Comments

Hej,idag så har jag städat och jag har varit på min kusin som fyller 3 år.Städningen var väl inte så roligt!Kalaset var väl sådär det var massa småbarn där men det var nog kul för min kusin!Men jag hade väl inte så mycket att säga.

Dagens fråga:vad gjorde ni idag?

Likes

Comments

​Hej,som sagt är det fredag idag och det blir helg och det är jätte skönt.Jag kommer inte skriva så mycket nu men jag hoppas att alla får en bra helg.

Dagens fråga:vad ska ni göra i helgen?

Likes

Comments

Hej,som sagt sagt är det torsdag idag och skola som vanligt.idag så fick jag tillbaka ett matteprov och jag blev inte underkänd iallafall.Jag gjorde också ett so prov idag och det gick bra.Och så har jag ett engelskt muntligt prov imorgon så jag ska läsa på lite om det tänkte jag.Och idag så red jag också och det gick väl sådär jag red Cesar.Vi red först ut och sen så red vi lite i ridhuset.

Dagens fråga:Går ni på ridning?

Likes

Comments

​hej,idag har jag haft skola och det var väl sådär roligt med aja.Jag slutade 13:40 idag enligt schemat då jag hade hem-kunskap sista lektion men min grupp blev klara tidigare så jag åkte hem tidigare!Men det blir inte vila här inte!det är såhär att jag har So prov imorgon i religion.Men jag har redan pluggat men måste nog plugga lite till så att det sitter som än smäck!

Dagens fråga:har ni något prov i veckan?

Likes

Comments

​Hej, som sagt är det ju tisdag idag vilket betyder andra dagen efter sportlovet.Den här dagen har varit rätt bra för att min klass hade bara 2 lektioner.Då vi hade idrott och so .Men eftersom jag inte har sådär jätte många följare så kommer jag inte skriva så där jätte mycket!Så det skulle vara sjukt snällt av er att rekomendera min blogg till andra och så.

dagens fråga:Hur var eran dag idag?

Likes

Comments

Hej,som sagt har det varit skola för mig och jag vill inte säga att det var kul.Men iallafall idag fyller ju min pappa år så vi gick på en resturang och det var jätte gott och mysigt.Men nu ska jag bara mysa och sen gå och lägga mig. så det jag vill säga nu är:hejdå och godnatt!

Likes

Comments

Hej,idag tänkte jag prata lite om min dag.Min dag har iallafall varit jätte bra.Idag så var jag i Stockholm med min syrra och min kompis.Och vi åt jätte god mat!Och så kollade vi på bio på Filmstaden.Vi kollade på Alvin och gänget 4.Och filmen var faktiskt väldigt bra måste jag säga.Och så kollade vi i affärer såklart.Och till middag idag så blir det plank stek så det blir säkert jätte gott.Nu ska jag bara njuta klart av söndagen.Imorgon börjar skolan igen iallafall för mig.Men det kommer några bilder från idag så ni får jätte gärna kolla på dom också om ni vill.Och som sagt det skulle vara sjukt snällt om ni börja följa/prenumerera på mig❤️

Vi höra hejdå
❤️

Likes

Comments