kärlek

Idag var det dags att säga hej då till min mormor. Min lilla, söta, underbara, fantastiska, kärleksfulla mormor. Den person i mitt liv som jag varit så galet himla tacksam för var det tid att säga hej då till.
Det var tufft. Det var fruktansvärt faktiskt. Alla dessa tankar om att hon har det bra vart hon än är kanske är tröstande. Men jag hade hellre haft henne här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Nu är det äntligen fredag! Om några minuter ska jag dra iväg till jobbet och ser lite fram emot det faktiskt. Jobbar till 20 sen får vi väl se om jag hittar på något eller om det bara blir myskväll hemma. Ha en bra dag babes!

Likes

Comments

Vardag

Det har varit en väldigt lång dag idag. Somnade inte förrän 2 inatt så det var absolut inte lätt att ta sig upp till jobbet imorse.

Efter jobbet drog jag dock hem till Emilie och hon fixade mitt hår så är super nöjd med det nu! Men äntligen landat i min säng och det ska bli så himla skönt att sova nu. Godnatt darlings!

Likes

Comments

Vardag

Nu ska jag strax pallra mig iväg till jobbet. Har absolut ingen ångest överhuvudtaget nu, är så himla hungrig på livet! Så ikväll blir det till att börja planera för framtiden och jobba lite mot mina mål. Ha en bra dag alla små hjärtan!

Likes

Comments

Vi har haft dröm dagar verkligen. Men imorgon blir det till att åka hem så nu passar vi på att njuta som bara den!

Likes

Comments

Vardag

Ikväll blir det bio och sen sova! Dock blir morgondagen oklar då det sägs att det ska komma en storm så finns en risk att mycket är stängt imorgon.. Redan 8 st i DC som dött i stormen och folk börjar bunkra upp med mat och andra nödvändigheter.
Vi är inte så oroliga för vi är ju ändå från Norden och där brukar det vara lite värre än här haha. Men vi får se imorgon!

Likes

Comments

Det är så sjukt att få vara här. Kan nog inte riktigt förstå det själv för det är så himla drömmigt! Och vi har hunnit med så mycket på bara två små dagar.
Kommer nog leva på detta ganska länge!

Likes

Comments

Vardag

Inatt jobbar jag mitt sista pass innan USA! Ska bli så himla skönt, att äntligen få åka. Så som jag har längtat!

Likes

Comments

Vardag

Nu har den första riktiga snön kommit till Göteborg och jag är så himla lycklig! Det är något med snön som bara får mig att må bra. Så det kanske inte blir så jobbigt att stanna här i 10 dagar till trots allt!

Likes

Comments

Vardag

Var sjukt taggad på att åka upp till Sälen på torsdag och få spendera lite tid med min kära pojke, men nu är det tydligen kaos där uppe så han jobbar nästan dygnet runt. Så verkar som det blir en vecka ledigt i gbg istället! Inte alls lika lockande men man får ju göra det bästa av situationen!

Likes

Comments