Header

Hej!

Hur har eran helg varit än så länge?
Min fredag spenderades med mamma i soffan men lite skärpmat. Bara så underbart med kvalitetstid med älskade mamma.
Sen idag blev det ännu mer tid tillsammans. Vi bestämde oss för att åka till Örebro och Marieberg. Så jag lyckades införskaffa mig 4!!! BH:ar och 2 par byxor, till och med en T-shirt. Så jag är väldigt nöjd med dagen.
Nu sitter jag och spelar lite The Sims 4 och lyssnar på musik med mamma. Snart blir det hamburgare och ännu mer mys i soffan. 

P&K!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu sitter jag i väntrummet för att gå in till psykologen och efter det blir det sjuksköterska. Blir ändå skönt för jag är ledig resten av dagen. Blir att ta det lugnt och njuta av den lediga dagen känner jag.

Två första dagarna efter sportlovet har väl varit som en bergodalbana, men det ska väl äntligen bli någon ordning på allt nu när jag pratat med specialpedagogen på skolan. Jag vill ju klara skolan och inte ska en lärare förhindra det.  Jag kämpar vidare!

P&K!

Likes

Comments

Hej!

Nu ska jag berätta att jag nyss har sovit första natten i min egna säng efter 1 vecka i Funäsdalen med Karln min.
Det har varit helt fantastiskt underbart! Så fina dagar och mycket skratt. Jag och Linus badade badtunna och bastade, var på Röros marknaden, åkte skoter och träffat mycket trevligt folk. Ätit god mat och bara haft det allmänt bra. Det kan man kalla sportlov! 😊

Nu är man hemma igen till allvaret och imorgon börjar skolan igen. Bara att bita ihop och köra igång igen. Det här ska jag klara, jag tar ju studenten liksom!
Nej jag ska väl fixa och greja här hemma.

P&K!

Likes

Comments

Hej!

Jag ska ta och göra ett nytt försök med en blogg. Bara att hoppas på att jag kan hålla denna uppdaterad.
Jag kommer skriva mycket om allt möjligt men eftersom jag snart ska ta studenten kommer det väl bli en del angående det. Sen kommer jag skriva mycket om samhället och samhällsfrågor som intresserar mig.

NI får gärna kommer med förslag vad jag ska skriva om ifall ni har några önskningar.

Jag ska försöka fotografera lite mer också och det kommer självklart komma upp här på bloggen.
Hoppas ni kommer finna nöje i att läsa denna blogg.

P&K!

Likes

Comments