Fritid, Vardag

Hej och glad midsommar på er!

Hela denna vecka har jag sommarjobbat i bageriet på Stora Coop där jag hade praktik i höstas samt våras. Nu är jag ledig två veckor och sen jobbar jag två veckor och är sen ledig fram till skolan börjar igen.

Idag jobbade jag iallafall 6.15-10.00 så inte så lång stund men när jag slutade blev jag hämtad av mamma för att åka hem en snabbis och duscha samt äta något. Nu sitter hela familjen i bilen på väg till Åland där vi ska vara hela nästa vecka och vi får också flytta in i vårat nybyggda hus då! Ikväll när vi kommer fram blir det middag med min mormor, morfar och min moster, hennes man och min kusin, yay! Har inte sett min kusin på länge då hon har varit på en utbytestermin i Singapore, ska bli kul att höra allt om det!

Ha en trevlig midsommar med massa god mat! Vi hörs! xo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder, Fritid, Simning/Träning

Nu när det är sommarlov så är det lite si-så-där med tränare på simningen. Idag var det endast jag och en annan tjej på simträningen, ingen tränare, inte ens en badvakt! Vi simmade ett riktigt pass en stund innan vi började hoppa från trampolinen och ta bilder bland annat. Roligt att ha hela badhuset för sig själv haha 👏

Likes

Comments

Simning/Träning, Tips

Hej hej!

Jag tog en springrunda nu på kvällen och körde sen denna intense abs workout av Nicoletta xo på Youtube. Den var tuff och brände riktigt bra! Hittade faktiskt Nicolettas kanal väldigt nyligen och tycker hon gör väldigt bra träningsvideor men även annat så som life hacks och beauty. Kolla in vetja 😊

Likes

Comments

Fritid

En riktigt härlig och solig dag började med att jag cyklade in till min simträning imorse. Ett relativt jobbigt pass men vilket gjorde det ännu skönare att sen få vara ute i solen och njuta. Efter simträningen mötte jag upp en av mina närmaste vänner Michaela och vi satte oss nere vid hamnen och pratade om allt möjligt. Vi köpte också glass från Slagsta glass här i Strängnäs, så mumsigt! Deras mjukglass är seriöst to die for!

Tillslut var jag och Michaela tvungna att skiljas för att jag skulle till en körlektion. Jag hade dubbellektion idag och det gick riktigt bra! Jag bokade också faktiskt uppkörning och allt där till i oktober, taggad och nervöst. Men nu har jag verkligen något att kämpa mot.

Hoppas att ni alla har fint väder vart ni nu är och njuter av dagen. Kram! 

Likes

Comments

Tankar

Jag vet inte hur jag ska beskriva det... Jag trampar och trampar men det känns som att jag står nästintill helt stilla. Jag har så mycket jag vill åstadkomma, så många ställen jag vill besöka, människor som jag vill spendera mer tid med, så många drömmar jag vill uppfylla. Saker jag så otroligt gärna vill göra men vet inte hur jag ska ta mig dit eller hur jag ska klara det. Jag vill skita i alla måsten, alla "borde göras" och ta mig härifrån, upptäcka, leva, skratta, älska. Jag vill förstå mig själv och mina känslor. Jag vill skrika och göra min röst hörd. "Jag är här! Se mig, älska mig, hjälp mig. Jag är fast..."

Likes

Comments

Bilder, Tankar

Det är något lite speciellt med att gå ut och promenera i naturen med bra musik i hörlurarna. Det är "me time", jag får tid att tänka och reflektera, tid att andas ordentligt och slappna av. Jag blir inspirerad.

Likes

Comments

Fritid, Mat/Bakning/Recept

Började dagen lugnt idag. Jag läste en stor del av morgonen och tittade på några youtube videor innan jag bestämde mig för att göra brunch i form av amerikanska pannkakor. (Det är inget nytt att jag älskar att äta amerikanska pannkakor när jag har lov haha). Men herregud vad mätt jag blev av dessa, och jag åt inte ens upp allt! Är i en smärre matkoma nu när jag tittar på Skam men ska ta mig ut på en promenad senare.

Vi hörs! xo

Likes

Comments