Fritid, Nytt, Simning/Träning

God kväll!

Idag var jag och tränade tabata med min mamma på gymmet (Balanze) som hon går på här i Strängnäs och jag kom sen hem med ett eget gymkort! Jag har gått på några träningspass på Balanze med mamma tidigare och de senaste veckorna har vi pratat om att skaffa ett eget gymkort till mig. Dels för att jag, tyvärr, har tappat ganska mycket motivation till simningen, för att jag heller inte tycker våran nya tränares pass är sådär jätte roliga och för att styrkepassen vi hade inom simgruppen har tagits bort eller flyttats så att jag inte kan gå på dem längre. Jag känner inte att jag kan sluta på simningen helt men att ha gymkort blir ett väldigt bra komplement till simningen för mig. Ett nytt och roligt kapitel kan man säga att detta är.

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills! Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fritid, Vardag

Hej hej!

Idag har jag haft riskettan och risktvåan inför körkortet. Vi har haft några timmar teori och så har vi fått testa på hur det känns att frontalkrocka i 7 km/h (och låt mig säga att även i den låga hastigheten så kändes det verkligen), hur det är att vara i en upp-och nedvänd bil och så har vi fått bromsa hårt på både torrt och halt väglag i olika hastigheter. Det var mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara och man gick därifrån med ett väldigt mycket större riskmedvetande. Jag känner mig så redo för att ta körkort nu!

Vi hörs! Xo

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina!

Förlåt för dålig uppdatering men det är riktigt körigt nu med praktik i Stockholm, skola i Södertälje och simträning i Strängnäs. Det har tagit hårt på mig de senaste 2 veckorna kan man säga och humöret har bland annat inte varit på topp. Antagligen kommer det bli lite hackig uppdatering på grund av mitt schema men det händer några roliga saker under hösten som kommer vara värda att blogga så hoppas ni stay tuned och har lite tålamod med mig xx.

I alla fall så har jag börjat trivas riktigt bra på Gateau, jag lär mig mer och mer och tar för mig lite mer vilket är skillnad från när jag började då jag var rädd att göra fel hela tiden. Denna vecka känner jag endå att jag har landat lite i min relativt hektiska vardag.

Hoppas ni alla har det bra! Kram!

Likes

Comments

Fritid, Höjdpunkter

En rolig kväll med härliga människor, mycket dans, hög musik och en senare trip till McDonald's. ❤🎉

Insåg också att det är lite över 1 år sen jag startade den här bloggen(!) då jag var på samma tjejs 17-års fest förra året och det var ett av mina första inlägg. Så grattis bloggen.

Likes

Comments

Vardag

Några random bilder från när jag vänta på tåget nu på morgonen haha.

Hej på er! Det var ett tag sen nu. Sorry men det har varit mycket den här veckan. Har haft praktik hela denna vecka då mitt riktiga schema startar först nästa vecka, så denna vecka har typ bara bestått av tågresor, praktik och simning. Praktiken på Gateau är väldigt kul, jag har mycket att lära där ifrån känner jag och så är alla som jag jobar med jätte snälla och trevliga.

Vad mer har hänt den här veckan? Min bästa kompis tog körkort (wohoo ✊) och ikväll ska jag på en 18-års fest.

Hoppas ni alla har haft en bra vecka och glad fredag på er! Vi hörs! xo

Likes

Comments

Nytt, Vardag

Hej hej på er!

Idag var min sista ordentligt lediga dag kan man säga. Imorgon börjar jag min praktik som jag ska ha på gateau i Stockholm! Jag är spänd men väldigt taggad. Jag var där på möte idag på eftermiddagen tillsammans med min restaurang lärare för att skriva på kontrakt och lite så och efter det åkte jag hem till min mormor och morfar för att sova där i natt vilket jag kommer göra lite då och då nu när jag har praktik i Stockholm. Men just nu är min mormor och morfar kvar på Åland så det var därför det blev lite halvdan middag haha. Jag bor kvar här även imorgon kväll då jag ska med några kompisar till Gröna Lund för att se 5 Seconds Of Summer! ❤

Hoppas ni har det bra så här mitt i veckan! Kram!

Likes

Comments

Vardag

Nu sitter jag och väntar på tåget hem efter någon timme i skolan. Vi blev hälsade tillbaka, fick prata med vår mentor samt blev introducerade till våran nya svenska lärare och fick busskort. En ganska lugn start alltså. Och redan imorgon är jag faktiskt ledig då jag inte börjar min praktik förren på torsdag och ska ha möte med min praktikplats tillsammans med min lärare på onsdag eftermiddag.

By the way så har jag blivit förkyld lagom till skolstarten... Inte superkul men känner att jag är på bättringsvägen iallafall.

Hoppas ni har en bra måndag och en bra skolstart om ni börjar idag. Vi hörs! xo

Likes

Comments