Vardag

​Hejsan! förlåt för dålig uppdatering på sistone. Jag har ingen ursäkt att jag inte har gjort något inlägg på länge eftersom det inte finns någon. Nu är det tisdag, jag saknar redan höstlovet som satan! Mitt höstlov var bestod bara av att ta det lugnt. Det var en dag jag sov över i stallet men annars har jag bara tagit det lugnt vilket jag behövde, men nu är det inget lov på ett tag. Min morgon började inte jätte bra eftersom jag försov mig och hade tio minuter på mig att fixa mig, trodde aldrig jag skulle hinna med bussen vilket jag gjorde ( som tur var ). Jag har inga planer för dagen idag vilket är väldigt skönt. Jag ska kanske upp till stallet och städa lite på mitt rum men annars har jag inga planer. Jag har tyvärr inte så mycket mer att uppdatera i detta inlägg. Men jag ska bli bättre på att uppdatera!

XOXO Ellinor

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ridning

Hejsan bloggisen! Idag är det första dagen på höstlovet, så nice. Idag har jag vart i stallet vilket var super kul. Har har ni några bilder från idag!!

Likes

Comments

Outfits, Vardag

Hej bloggisen! Jag vaknade för en timme sen och nu ska jag snart gå till bussen. Innan tänkte jag göra ett snabbt blogginlägg. Detta är min outfit idag!
Basic T-shirt från hm
Byxor - dr.denim
Sen sätter jag bara på mig en jacka och ett par Converse! Skriver senare.
XOXO

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! Jag ska snart på bio med klassen. Det kommer antagligen vara en lame film men vad gör man inte för att få slippa lektioner! Här kommer tre snabbisar ifrån förmiddagen! Hope you like it!
XOXO

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon hjärtisar! Idag är det torsdag vilket innebär en bra dag för mig. Jag har nämligen ridning. Jag hade tänkt försöka städa upp på mitt rum också för det är väldigt stökigt!
Jag lyssnar på en pod vid namn Den fantastiska resan. Asså den är grym för dig som älskar Zara Larssons åsikter annars så kommer ni nog inte gilla den! Men jag tycker att den är grymt bra. Jag blir extremt glad av att lyssna på den! Så det är ett starkt tips från mig!
Klockan är nu halv sju och jag ska börja göra mig iordning. Jag tänkte bara göra ett snabbis inlägg såhär på morgonen.
Ha en bra dag så hörs vi!
XOXO

Likes

Comments

Vardag

Hejsan alla hjärtisar! Jag har bytt till nouw istället för forme eftersom jag inte kom in på formes app! Jag hoppas att jag och ni kommer trivas på denna blogg nu! Jag ville bara uppdatera om det och jag tänkte berätta om mig själv för er som inte har läst någon av mina tidigare bloggar!
Jag heter Ellinor Marcusson och jag bor i Uppsala, jag är femton år och älskar hästar.
Jag rider två gånger i veckan och är även första skötare på en häst uppe i Lurbo ridklubb! Jag dansar även på dansscener, dancehall vilket är super kul!
Det var lite kort om mig. Jag hoppas ni kommer vilja läsa mer!
Xoxo

Likes

Comments