Header

En underbar frukost gör så mycket enligt mig. Det handlar om hur man startar dagen.
Resten av dagen blir dock inte alls lika rolig, vi har första visningen på vår lägenhet. Eftersom vi måste ta bort allt från katterna och själva katterna måste jag hjälpa mamma men vi avslutar med en thaibuffé.
Sen har jag andra roliga planer till lovet♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej!
Jag har varit så extremt oaktiv men det år framförallt för jag inte haft något att skriva om eller lust. Skolan har varit extremt krävande och snart har jag nationella prov.
Men i tisdags fick jag gå på höstlov nästan en vecka tidigt pga omprovsdagar och utvecklingssamtal för hela skolan. Så nu får jag äntligen lite fritid och det är jag väldigt tacksam över. Flytten har börjat mer och mer på riktigt.
Vi har vart på väggvisning, mäklare och fotografer har vart hemma hos oss och äntligen är huset ute på hemnet.
Det skulle jag nog säga är det senaste som kan vara viktigt.
Ha de så bra♡

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på mitt rum! För ungefär 1 och 1/2 år sen flyttade min bror och jag fick ta hans rum eftersom det var större. Mitt tidigare rum var extremt rosa, vilket jag inte vill ha längre. Men jag valde att inte köpa mycket nytt utan har tagit det som finns. Nu ska vi snart flytta om ca. 4 månader så jag köper inget till mitt rum. Och vi har vetat om flytten lika länge som jag haft rummet. Men jag är ganska nöjd med det och trivs♡

Likes

Comments

Heej!
Idag vaknade jag och mådde inte alls bra så var tvungen att stanna hemma, men jag tror jag klarar av dansen imorgon. Eftersom vi inte hade mycket mat hemma gjorde jag världens bästa frukost/lunch vid 13 tiden. Så nyttigt och sååå gott.
Eftersom det är fredag vill jag passa på att önska en trevlig helg♡

Likes

Comments

Förlåt för otroligt dålig uppdatering. Det har varit pågrund av att jag varit upptagen, inte haft något att skriv eller nån lust. Jag är otroligt dålig på att hålla saker jag påbörjat men jag försöker.
Igår hände dock ett av det sjukaste i mitt liv. Jag såg Justin Bieber. Det var andra gången då jag såg honom 24 april 2013 också.
Men igår var helt magiskt. Av många olika anledningar valde vi sittplats vilket var helt okej.
Kvällen var magisk och kommer aldrig glömma den.

Likes

Comments

Personligen tycker jag jättemycket om skal. Själv använder jag bara 1 och det är ett rött i marmor från Therese Lindgrens webshop Hooked On You. Jag vill skaffa fler men eftersom jag förhoppningsvis får en ny mobil snart väljer jag att göra det då.
Bilderna ovanför visar 5 skal jag tycker är otroligt fina och skulle vilja köpa.

1. Svart marmor från Ideal Of Sweden
2. Mönstring från Malene Birger
3. Tre i olika färger med marmor från Richmond & Finch

Likes

Comments

Trots att det börjar närma sig slutet av september är det fortfarande väldigt varmt. För att få lite mer höstkänsla valde jag lite höstigare färger på kläderna idag. Och även fast solen inte varit framme alls mycket idag när jag varit ute var jag självklart tvungen att ta med solglasögonen.
Idag har varit en allmänt bra dag hittills och jag hoppas det varit samma för er.

Likes

Comments

Idag kom efter en lång väntan skolfotot. Jag hann inte ta några bra outfitbilder vilket jag tycker är väldigt synd, men jag hoppas det syns lite i dom också ganska dåliga spegelbilderna.
Då jag går i 9:an hade vi spexfoto och alla skulle vara hippies. Tyckte att det var ett roligt tema och ännu roligare när alla faktiskt ansträngde sig.
Allmänt har det vart en bra dag och jag ser fram emot nästa

Likes

Comments

Just nu är jag verkligen ganska trött på skolan. 3 prov, 1 inlämning, 1 boksamtal (nästan prov) och spanska glosor. Det är bara att kämpa men det blir inte alls samma helger när det är så mycket att göra. Som tur är fick jag fly ifrån det idag när jag åkte till dansen. Det finns även ett litet klipp från dagens koreografi på min instagram Ellieljungberg

Men det är bara att kämpa och stå ut. För att få det lite mysigare blev det en härlig frukost på balkongen.

Likes

Comments

Idag blev det äntligen fredag efter en lång skolvecka. Trots helgen måste jag plugga då mitt schema på prov nästa vecka är fult. Men ändå ska jag senare ikväll gå ut med en kompis. Annars har jag inte jättemycket planer inför kommande dagar.

Likes

Comments