Header

Här kommer lite bilder på mitt rum! För ungefär 1 och 1/2 år sen flyttade min bror och jag fick ta hans rum eftersom det var större. Mitt tidigare rum var extremt rosa, vilket jag inte vill ha längre. Men jag valde att inte köpa mycket nytt utan har tagit det som finns. Nu ska vi snart flytta om ca. 4 månader så jag köper inget till mitt rum. Och vi har vetat om flytten lika länge som jag haft rummet. Men jag är ganska nöjd med det och trivs♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej!
Idag vaknade jag och mådde inte alls bra så var tvungen att stanna hemma, men jag tror jag klarar av dansen imorgon. Eftersom vi inte hade mycket mat hemma gjorde jag världens bästa frukost/lunch vid 13 tiden. Så nyttigt och sååå gott.
Eftersom det är fredag vill jag passa på att önska en trevlig helg♡

Likes

Comments

Förlåt för otroligt dålig uppdatering. Det har varit pågrund av att jag varit upptagen, inte haft något att skriv eller nån lust. Jag är otroligt dålig på att hålla saker jag påbörjat men jag försöker.
Igår hände dock ett av det sjukaste i mitt liv. Jag såg Justin Bieber. Det var andra gången då jag såg honom 24 april 2013 också.
Men igår var helt magiskt. Av många olika anledningar valde vi sittplats vilket var helt okej.
Kvällen var magisk och kommer aldrig glömma den.

Likes

Comments

Personligen tycker jag jättemycket om skal. Själv använder jag bara 1 och det är ett rött i marmor från Therese Lindgrens webshop Hooked On You. Jag vill skaffa fler men eftersom jag förhoppningsvis får en ny mobil snart väljer jag att göra det då.
Bilderna ovanför visar 5 skal jag tycker är otroligt fina och skulle vilja köpa.

1. Svart marmor från Ideal Of Sweden
2. Mönstring från Malene Birger
3. Tre i olika färger med marmor från Richmond & Finch

Likes

Comments

Trots att det börjar närma sig slutet av september är det fortfarande väldigt varmt. För att få lite mer höstkänsla valde jag lite höstigare färger på kläderna idag. Och även fast solen inte varit framme alls mycket idag när jag varit ute var jag självklart tvungen att ta med solglasögonen.
Idag har varit en allmänt bra dag hittills och jag hoppas det varit samma för er.

Likes

Comments

Idag kom efter en lång väntan skolfotot. Jag hann inte ta några bra outfitbilder vilket jag tycker är väldigt synd, men jag hoppas det syns lite i dom också ganska dåliga spegelbilderna.
Då jag går i 9:an hade vi spexfoto och alla skulle vara hippies. Tyckte att det var ett roligt tema och ännu roligare när alla faktiskt ansträngde sig.
Allmänt har det vart en bra dag och jag ser fram emot nästa

Likes

Comments

Just nu är jag verkligen ganska trött på skolan. 3 prov, 1 inlämning, 1 boksamtal (nästan prov) och spanska glosor. Det är bara att kämpa men det blir inte alls samma helger när det är så mycket att göra. Som tur är fick jag fly ifrån det idag när jag åkte till dansen. Det finns även ett litet klipp från dagens koreografi på min instagram Ellieljungberg

Men det är bara att kämpa och stå ut. För att få det lite mysigare blev det en härlig frukost på balkongen.

Likes

Comments

Idag blev det äntligen fredag efter en lång skolvecka. Trots helgen måste jag plugga då mitt schema på prov nästa vecka är fult. Men ändå ska jag senare ikväll gå ut med en kompis. Annars har jag inte jättemycket planer inför kommande dagar.

Likes

Comments

Idag blir bilden verkligen inte rolig men så har hela dagen varit. Inatt skulle jag äta och sova hemma ensam vilket jag tycker är jättemysigt. Runt 10-11 somnar jag. Vid 1 på natten vaknar jag. Jag blir inte förvånad eftersom jag vaknar nästan varje natt. Jag sätter på lite avsnitt av serier jag sätt jättemånga gånger för att inte bli så intresserad och få lättare att somna. Det brukar ta ganska lång tid innan jag somnar om. När jag känner att jag verkligen blir trött har det gått ca 10 minuter av det 25 minuter långa programmet. Jag börjar se saker hända runt omkring mig och blir otroligt rädd. När jag då ska sträcka mig efter min mobil går det inte. Jag kan inte röra armar, ben eller någon annan kroppsdel. Jag är väldigt insatt i sömnparalyser sen innan så jag, trots min rädsla förstod att det var det. För en snabb förklaring är det när hjärnan vaknar men kroppen inte gör det. Då börjar man lätt hallucinera. Det är verkligen en levande mardröm. I vanliga drömmar kan jag styra mig själv och det är som ett riktigt liv så jag är van vid att hantera drömmar. Jag kommer inte prata mer om vad det är då det är väldigt lätt att hitta på nätet och behövs mycket mer förklaring.
Det var den värsta natten i mitt liv och jag är fortfarande rädd.

Likes

Comments

Just nu lägger jag mycket tid på att titta på saker till nya lägenheten och mitt rum. Jag tittar i massor av tidningar och olika hemsidor. Jag lever på IKEAs hemsida. Jag ser verkligen fram emot flytten som antagligen blir av till februari/ mars.

Likes

Comments