För första gången på länge så känner jag hur det kokar inombords på mig. Varför? Jo av en enda människa som betett sig dåligt mot mig, fick mig att ändra synen på denna dag helt. Jag känner inte ens människan men ändå så påverkade det mig något enormt.

Varför? Varför? Varför?

Är det enda jag kan tänka just nu.

För detta fick mig att inse varför jag först började blogga, för att skriva ut min aggression! För att människor måste hålla på att få en på dåligt humör. Fattar inte vuxna människor att det funkar så? Gör du mig arg, så kommer jag förbli arg och det är svårt att dölja, jag blir ledsen, arg och det i sin tur kommer att få mig att kanske inte vara så jätteglad på någon annan..


Så fina ni, var bättre, var inte en sån människa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej,

Nu är det dags att visa bilderna från Wien, äntligen!

Jag har knappt vågat titta på dem då jag saknat Tobias så mycket.
Men nu ler jag bara och tänker tillbaka på vad roligt det var och vad mycket jag ändå såg på ynka 4 dagar.

Wien är helt klart ett ställe alla borde besöka någon gång, mest för det vackra gamla byggnader som finns men även för kulturen!


Likes

Comments

Hej. Längesen jag skrev, kan ju bero på allt plugg.

Men jag ska vara ärlig nu!

I universitetets början så kändes det bra, det flöt på, visst det va svårt men jag kunde hantera det, efter en tid kände jag mig mer och mer nere, då allt plötsligt kom och man hade inte längre så mycket koll på saker och ting. Jag är inte den första som ger upp men som jag känner nu har jag aldrig känt, jag känner att något gått så fel och jag är bara på fel plats i fel tid. Någon som vet hur det känns? Det känns som att livet skulle gå under när som helst, men när jag tänker på att jag faktiskt kan bestämma över mitt liv så vill jag helst göra något annat just nu och det var inte att plugga grammatik eller historia för den delen. Jag vill plugga, JA! Jag älskar att plugga, men bara sånt jag gillar och spanska språket var nog inte så lätt som jag trott.

Tro mig jag har tänkt på det ett bra tag nu, men paniken tog över big time idag.
Synd men när det kommit till detta stadie då hälsan faktiskt setts på spel, att man drömmer mardrömmar, att man går runt och tänker TÄNK OM... DÅ är det fel. SÅ fel.

Jag vill inte uppmana någon till att ge upp men just nu är detta det enda rätta för mig. Jag kommer självklart att plugga något annat, som jag hoppas jag kommer brinna för.

Jag känner dock mig väldigt dålig, att jag inte räckte till. Jag känner mig besviken och jag tror fler är besvikna på mig, men jag måste ta det svåra beslutet och göra något jag aldrig gjort, att faktiskt avsluta detta.

Flera erfarenheter klokare och mer finns det att lära sig.

Likes

Comments

Det blev en lunch på stan och shopping idag efter att vi tagit helg från plugget. Jag har invisterat i ett hopprep idag faktiskt och alkohol men det är välförtjänt.

alltid lika social som på bilden

Likes

Comments

Go kväll,

som ni kanske vet så har mycket hänt i mitt liv de senaste månaderna.
Jag var i Brighton, träffade människor jag kommer känna för livet och även min kärlek, min nuvarande pojkvän. Jag har även flyttat till Växjö och börjat pluggat på universitetet.

Jag pratade med min kille idag och kom in på just det ämnet som berör oss mest, studier. Jag förklarade hur det gick till med CSN och pengar jag lånar. Då sa han, "va? då kommer du vara skuld-skyldig på en stooor summa pengar efter dina studier."

Jag insåg då att, ja det kommer jag och det är tungt i hjärtat att faktiskt inse det, jag har aldrig legat back med pengar, alltid haft hjälp och stöd men nu är jag vuxen, jag tar hand om mig själv. (klagar inte, det är en befrielse med)

Jag valde dock att plugga i en annan stad pga. att jag vela bort från Gävle, staden där jag bott i hela mitt liv och jag har fått nog av det, det är inte spännande längre. Jag vägrade helt enkelt att söka till högskolan i Gävle för jag vela bort.

Jag har många dagar tänkt, fan jag är så himla dum, som alltid ska välja de svåra vägarna. 

Men sedan har jag kommit fram till att jag inte är den där personen som gillar när livet bara rullar på, nej jag vill ha mina upp och nedgångar, därav distansförhållande med någon i Österrike med, fan va kul det är ändå!

Jag menar inte att de som väljer något annat är tråkiga, utan jag menar att man ska kunna hitta sig själv och hur man mår bra, vilka utmaningar det än är, 

men gör det bästa utav de du vill göra och resten kommer falla på plats efter det, även om du möjligtvis inte skulle ha all information i huvudet just idag.


Likes

Comments

En sak jag har tänkt på, är hur dåligt gymnasiet faktiskt var och är.
Tanken var att jag som elev skulle välja en linje i den riktningen som jag sedan kommer ha användning av i framtida jobb.

Jag lyssnade på mitt hjärta och jag valde hotell och turism vilket är ett yrkesförberedande program. Hur i hala friden skulle jag som 15-16 åring veta vad jag vela bli om 3-4 år. Jag valde fel. Jag gick ut med bra betyg men bara så att jag skulle kunna söka till de universitet med lägst intags poäng vilket verkligen rubbade mina drömmar rejält.

Jag hade även läst upp både matte och svenska för att kunna få högskolebehörighet men det räckte knappt. Jag blev reserv på mitt första handsval. Jag vet fortfarande inte hur det gick med det men jag blev 1:a plats på listan för gymnasiebetyg, men jag sket i det då och valde att satsa på programmet SKK i Växjö fullt ut då det blev för mycket stress att hantera för mig och att ta ett till ledigt år gjorde mig verkligen arg och ledsen..

Så egentligen, skulle det varit bättre för mig att välja t.ex. samhälle i gymnasiet så jag skulle kunnat uppnått fler betyg vilket ledde till bättre chanser att hamna på det man faktiskt vill läsa - för en tonåring på 15 år vet inte riktigt fullt ut vad som kommer att hända och hur man kommer att utvecklas, åren går fort och plugget stör mig än så länge inte alls, vilket jag är förvånad över men jag vill gå så långt jag kan gå och det kommer jag kämpa för.

Jag är ändå hur glad som helst, att jag kom in på SKK, det känns som något för mig trots allt. Jag kommer ge järnet och visa vad jag går för så mina drömmar ska komma i uppfyllelse iallafall.Likes

Comments

OJ vad det va längesen nu. Har nog inte haft en sån här stor paus, never?! inte sedan 5 år tillbaka iallafall.

Men när de gråa dagarna tränger sig på och det inte finns så mycket att göra så finns alltid bloggen.

Mitt liv just nu då? Ja som ni kanske vet eller nej förresten, ni vet inte tror jag!
Jag blev faktiskt väldigt kär när jag var i Brighton i en kille, från Österrike. Jajamänsan.
Han besökte mig faktiskt förra veckan och det var en sån härlig vecka med en massa regn! Swedish summer när den är som bäst ellerhur men vi lyckades alltid finna det bra i det ändå och vi gjorde alltid något mysigt.

Kan varmt rekommendera att åka till en strand och bara kolla på havet, gå på bio, gå på relaxen på fjärranhöjder badet eller ut och se natur bara, för det gör alltid gott att bara ta sig ut.


Och nu när skoletiden börjar närma sig igen, ja jag har ju kommit in på högskolan i växjö i programmet - Språk, kultur och kommunikation, Inriktning religionsvetenskap men imorgon är den stora dagen kommen, jag är reserv på mitt första handsval och det är - Kultur, samhälle, mediegestaltning, kandidatprogram. IMORGON får jag äntligen reda på om jag kommit in eller inte och jag fungerar lite så att om jag inte vet riktigt säkert på vad jag ska gå så kommer jag inte heller bry mig om att söka bostäder osv. Okej kanske inte helt sant men kommer inte kunna göra något fullt ut. Men imorgon, håll tummarna!!!!

Likes

Comments

Hej alla fina.

Hope you're all ok. Jag är okej men att komma från ett livligt liv i Brighton och till denna vardag går mig på nerverna, jag har verkligen ingen kontakt-krets runt om mig, vart tog alla vägen?

De flesta vänner är inte i Gävle och resten är allmänt upptagna bara.. Jag saknar vännerna i Brighton så det gör ont!!

Känner att denna sommar kanske inte kommer bli den bästa hittills men det är sak samma, jag vet vad jag har i mitt liv och jag är fullkomligt nöjd!

Till hösten så hoppas jag att jag kommer in på högskolan och kan fortsätta mina studier på annan ort och se nya saker, Gävle är nice men jag är trött på det nu!

Livet rullar vidare..Likes

Comments

Har inte gjort så mycket idag, gjort lite ärenden som man kallar det när det bara handlar om tråkiga saker som ingen bryr sig om. Sverige suger rent totalt just nu, ingen verkar vara på G till att göra något. Nu ska jag iallafall ta och övningsköra, jag är väl den enda utan körkort nu antar jag? ...

Likes

Comments

Hej alla fina bloggläsare, nu är jag äntligen tillbaka i Sverige - tråkigt men ändå behövligt.
Jag menar, jag kan ju inte leva i en dröm för evigt.

MEN ALLTSÅ HUR BRA HAR JAG INTE HAFT DET I ENGLAND?! Jättebra.

Jag kommer börja starta upp bloggen sakta men säkert igen för jag älskar att skriva av mig och lägga upp bilder som ni kanske redan vet.

Jag kommer självklart att skriva om min upplevelse i England, allt om EF och så vidare.. För det känns som ett ämne jag måste ta upp då flera har frågat om det var värt pengarna och allt sånt där.

Har ni några frågor om England/Brighton/EF/kärleken/vänner osv, please ställ frågorna! Är jätte tagg på att svara er

I missed you guys :*


Likes

Comments