Han har varit skyldig mig pengar i snart 2 års tid. Ändå betalar han hellre tillbaka till andra före min skuld. Är jag så långt ner på hans prioriteringslista?
Vet inte ens längre vad jag ska tänka, känna, eller tycka. I mitt huvud är det katastrof. Jag kan inte tänka klart. Lyssnar på musik för att slippa tänka. För att slippa känna. Käre gode Gud hjälp mig få bort den här smärtan...

När är det min tur att bli älskad för den jag är? För att jag ger av hela mig? Det blir kanske så att jag nöjer mig med att lära älska mig själv. Ingen annan kommer få komma in i mitt liv igen.
Känner mig så blåst

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Träffade min sponsor idag. Fick höra igen som många gånger innan att jag är medberoende till M. Skillnaden var att idag fick jag höra det av någon som själv levt i ett förhållande där hon varit medberoende. På något sätt fick det mig att inse att det är precis vad jag är och alltid varit. 😕
Jag har alltid sökt mig till människor som har någon form av problem för att slippa ta itu med mina egna...
Kom hem från stan rätt grinig. Mötte sambon som jag är medberoende till på Ica. Han var spydig om både lök och papper till en present.
Det är jag som betalat presenten. Det är jag som står för middagen och det slog mig i butiken att det är ALLTID jag som står för allt. Att han tar mig för givet. När vi står i kassan på Ica går han förbi. Vad ska han annars göra när han inga pengar har? Och hur dum är jag som gått på det här gång efter gång? Det kommer aldrig bli någon förändring sålänge han själv inte vill ha någon. Aldrig. Det är jag som måste förändra mig själv och min situation.

Likes

Comments

Skrev ett jätte långt inlägg som raderades.
Orka börja om!
God natt

Likes

Comments

Egentligen borde jag förklara mer om mig. Varför jag har valt den undertext jag har valt. Varför jag skriver att jag lever på övertid. Men om du står ut så kommer jag förmodligen framöver berätta min historia. Just nu är det luddigt i mitt huvud. Idag börjar jag min nya medicin mot min ADHD. Ritalin... Vet att jag provade den på psyk och då gav den resultat. Därför valde läkaren det även nu. Vi har dock avvaktat ett par månader på att börja medicinen för det här varit mycket förändringar i mitt liv. Vilket det iofs är hela tiden. Men nu var det kanske mer lägligt att börja med den?
Jag har varit nykter i 4 månader och 18 dagar. Alltså från alkohol och även andra droger, som jag visserligen inte ens provat. Jag har gått på AA sedan 4/6 i år och ja det hjälper mig. Att få höra deras berättelser.
Men idag är det alltså dags för mitt första CA möte. Det sägs att det ska vara bättre. Så vi får se helt enkelt. 

Jag har haft 4 bloggar tidigare men stängt ner dem för att folk blivit förbannade på mig. Jag ska försöka att inte göra andra arga på mig. Jag ska försöka tänka på hur jag skriver. Jag ska försöka hålla bloggen vid liv.

Likes

Comments