• Feel good

    "Må inte ha en pappa som finns där, men jag mår bra ändå. Jag har min fantastiska mamma, farfar, kil…"

  • Lycklig

    "Hur mysigt är det inte att vara förälskad i en annan person? När det var som mörkast hittade jag ho…"

  • For a while

    "Då jag känner för att fokusera på mig själv och de i min omgivning just nu tänker jag lägga undan b…"

Må inte ha en pappa som finns där, men jag mår bra ändå. Jag har min fantastiska mamma, farfar, kille och mina vänner som finns här för mig istället. Att lägga energi på honom känns bara onödigt när han tycker det hela är jobbigt. Det här året har jag bestämt mig, vill lägga energi på de som verkligen vill träffa mig och få mig att må bra istället för att jaga efter honom. Ska ställa lite krav senare, om vad jag vill ha av honom och om jag inte får det bryta kontakten. För jag har klarat mig utan honom i 17 år och skulle kunna klara mig utom honom längre. Just nu snor han bara massa energi, får upp mina förhoppningar för att det sedan inte blir någonting bra av det ändå. 2017, here we go!

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte att vara förälskad i en annan person? När det var som mörkast hittade jag honom. Han med stora H:ET. Ska träffa honom för andra gången nästa vecka och ska bli så mysigt. Har värsta glädjeruset i hela kroppen och ser fram emot att vakna nästa dag. Den här känslan slår alla, hela min värld är bara så perfekt just nu. Svävar på moln med honom. Världens bästa enligt mig ❤
~ Sjunde januari 2017 ~

Likes

Comments

Då jag känner för att fokusera på mig själv och de i min omgivning just nu tänker jag lägga undan bloggen tills jag känner mig redo att komma tillbaka. Har varit en bra men känslosam tid här, som mest läsare på nyår. Är tacksam för all stöd och fina kommentarer jag har fått under denna tid. Har ingen aning ifall och när jag kommer tillbaka, jag hoppas iallafall att ni förstår mitt val & får ha det så bra så länge.

Massor av kramar, Ellie

Likes

Comments

Allt har gått så fort.
Tankarna bara flödar nu på vägen hem.
Vet inte riktigt vad jag ska tro.
Känns lite för bra för att vara sant.
Orkar inte att bli sårad igen.
Orkar verkligen inte.

Likes

Comments

Kära hjärnspöken,
kan ni inte sluta ta över mig,
ta över mig när jag är som lyckligast?
Varför ska ni komma smygande,
få mig säga saker jag inte vill,
ta ifrån det som gör mig allra lyckligast?
Rösterna som får mig att tro,
att jag inte är värd någonting,
att jag borde gömma mig under täcket.
Förstår inte vart ni vill ta mig,
men jag är trött på detta,
trött på att ni tar allt,
allt det där som gör mig lycklig.
Nästa gång ni kommer är dörren stängd.
//Trött

Likes

Comments

Bara några hjärtslag kvar. Sådär överlycklig och överexalterad för imorgon. Wow, det händer verkligen.

Likes

Comments

Är du beroende av något? Pommes, ceddardipp, hamburgare & kärlek

Drömjobb? Att jobba med sociala medier/marknadsföring av något slag, eller kanske något inom inredning

Något du vill göra om? Bland annat en resa till NYC men även många andra mysiga dagar

Något du ser i fram emot? 2017 som år, tror mina mål kan gå i uppfyllelse. Miami, träffa S & bara njuta av dagen är andra saker jag ser i fram emot

Något du brinner för? Skriva, matlagning & hjälpa andraLikes

Comments

Att få träffa henne efter två veckor var ju bara för mysigt. Hennes lycka i ögonen och hur hon sprang för att krama om mig. Hon har alltid varit min trygghet mellan byterna från mamma till min bonuspappa. Alltid funnits där och kramat om mig när det har behövts. Ser på direkten ifall jag är ledsen. Kommer fortfarande ihåg första gången jag fick träffa henne på BB, kärlek redan där.

Vad jag är tacksam som har dig Mila. Du är grym! ❤

Likes

Comments

Mitt andra träningspass avklarat. Körde 4 ronder med övningarna istället för tre som i förr igår. Så stolt att jag pushar mig själv. Kommer träna ett pass varannan dag i en månad för att komma över det första hindret. Träningspasset gick toppen, kändes dock mycket jobbigare än första haha. Tog kort idag på hur kroppen ser ut nu och min tanke är att ta kort om 1-2 månader igen för min egen motivation plus att det är roligt att se hur kroppen förändras. Tränade såklart i mina snygga träningstights från Stronger, så himla sköna är de. Dagens planer i övrigt är att ta en lång dusch och smörja in mig i scruben som jag fick i julklapp. Man måste ju få skämma bort sin kropp ibland, speciellt efter ett sådant träningspass. Senare i eftermiddag blir det bio med syrran och min mormor. Ska bli hur mysigt som helst, saknar lillasyster som bara den. Har inte träffat henne på snart två veckor.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hur coolt är det inte att man kunde se hur många hjärtslag det är kvar till en viss händelse/dag?

Är 5 179 513 hjärtslag tills jag sitter på planet på väg mot Oslo för att sedan byta till Miami. Är så himla taggad på massa bad, sol och god mat. Fick en reseväska från River Island i julklapp och införskaffade mig en passhållare & name tag på rean. Hoppas att det blir massvis av outfitbilder och en starkare kropp jag åker med. Den 24 februari gäller det. Mest ser jag i fram emot att få träffa farfar efter 4 månader och min faster och deras hund. Ska bli så himla mysigt, lite läskigt att resa ensam till USA men det kommer nog gå bra ändå.

Likes

Comments