• T O D A Y S

    "Polotröja H&M Jeans Rag & Bone Skor Shepherd Hårband H&M Väska Michael Kors Glöm inte att vara med …"

  • N Y C

    "Bilder ifrån min New York resa 2014. Glöm inte att vara med i veckans blogg tävling här . Kram"

  • D I Z Z Y

    "Första dagen på veckan är nästan avklarad, för min del har jag varit snurrig ända sen imorse. Stopp…"

View tracker

Polotröja H&M
Jeans Rag & Bone
Skor Shepherd
Hårband H&M
Väska Michael Kors

Glöm inte att vara med i veckans blogg tävling här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bilder ifrån min New York resa 2014. Glöm inte att vara med i veckans blogg tävling här.

Kram

Likes

Comments

View tracker

Första dagen på veckan är nästan avklarad, för min del har jag varit snurrig ända sen imorse. Stoppade mig inte ifrån att åka till skolan och kämpa på, blev en glutenfri hamburgare och morötter med vitlöksdipp. Helt okej men för tillfället väldigt trött på att äta samma mat varenda skoldag. Med tre lektioner under dagen, ett betygsantal och ett kort krismöte med min UF grupp fick jag åka hem. Sedan jag kom hem har jag suttit i soffan, känner verkligen hur tungt huvudet är och hur hela världen snurrar runt. Planen var att plugga till ett grammatikprov jag har i svenska imorgon men om jag känner mig själv rätt kommer jag skippa det. Så himla obehagligt att känna mig såhär borta, vet inte om jag ställde mig upp för snabbt imorse eller om det är mitt låga blodtryck som spökar. Läskigt är det iallafall.

Kram

Glöm inte att vara med i veckans blogg tävling här

Likes

Comments

Ännu en ny vecka påbörjad och tänkte dra igång min veckans/månadens blogg tävling. Reglerna är enkla: följ mig här på nouw (ifall du använder en annan bloggportal hoppar du över detta steg) och därefter kommentera att du är med. Tävlingen avslutas på söndag kväll 19:30 & vinnaren presenteras på måndag den 12:e december,

Lycka till, kram

Likes

Comments

Söndag vilket betyder andra advent. Gårdagens föreställning, fantomen var häftig men mest mysigt och träffa min bonuspappas släkt. Idag blir det att jobba i 3 timmar, slutar 15 och ska därefter åka hem till mammas moster och ha adventsfika. Natten till idag blev lite för lång, pratade med världens bästa. Så himla trött nu men lyckades inte att somna om såklart. Annars mår jag helt okej, skippat gluten i två dagar nu. Fick ett tråkigt besked igår om vårt UF företag, våra produkter var i dålig kvalité och blir att skicka tillbaka dessa och tänka om en ytligare gång. Sjukt segt och har noll motivation för företaget just nu. Två idéer bortkastade med mycket jobb bakom. Aja, nu ska jag iallafall upp och äta frukost med mamma och syrran.

Kram

Likes

Comments

Redan halva fredagen har gått. Tyvärr fick jag inte spendera den som jag ville, haft magont till och från samt migrän. Gick till skolan ändå och kämpade på, nu känns det lite bättre när uppgifterna är inskickade och smärtan släppt lite. Ska testa att inte äta någon gluten på ett tag framöver och se om det är anledningen till magont. Fick mig också en väl behövlig promenad längs fältet, så himla skönt. Just nu sitter jag på bussen till min bonuspappa, ska äta middag där ikväll, hans föräldrar och syskon är på besök. Imorgon blir det att se fantomen med hela släkten, mysigt blir det. Hoppas ni har haft en bättre fredag än mig och får en fortsatt bra dag!

Kram

Likes

Comments

Första december, vilket betyder att det är exat 24 dagar kvar till julafton och 21 dagar kvar till jullov. Dagen börjar med en sovmorgon och kommer avslutas med en visning. Endast två lektioner vilket är väldigt skönt, UF och personlig försäljning. Vi väntar just nu på en beställning av våra produkter för att dra igång försäljningen. Läskigt men spännande. Visningen då, shit säger jag bara. Verkligen hittat en pärla med grym planlösning är lite sådär smått kär igen. På tal om kärlek, pratar med honom igen. Hihi. Svävar på moln lite fram och tillbaka. Verkligen en berg och dalbana. Tillbaka till visningen, jag har blivit så osäker på sistone. Vill jag verkligen flytta hemifrån nu? Är ju bara 17 år, har bra koll på ekonomi med mera men är rädd att man kanske missar sina sista tonårings år. Tar ett steg för lång för snabbt. Finns många olika reaktioner kring detta, alla ifrågasätter men många tycker det är coolt medan andra tycker att det är dumt. Är så splittrad i mina tankar just nu, har inte direkt hets att flytta hemifrån jag älskar att vara med mamma och syrran. Bara det att priserna stiger ständigt och jag känner mig mogen på sätt och vis. Jag är rädd om jag ska vara ärlig och lyssnar väldigt mycket på vad de i min närhet tycker just nu. Nog om det, nu blir det att börja dra sig emot skolan.

Kram

Likes

Comments

Ögonen är stängda, väntar bara på tankarna att ska ta över lilla lilla mig. De är slutna, inte för att jag är trött eller jo trött av tröttheten. Men mest för jag är rädd att öppna de och inse verkligheten, att tankarna är starkare än mig. Tankarna som får lilla mig att känna mig värdelös och svag som ett tunt tunt rep som håller på gå av i mitten. Repet blir bara skörare och skörare för varje tanke, för varje attack. Tankarna tar över och kroppen skakar av smärta, smärtan som tankarna byggt upp. Smärtan som framkallar tårarna och den tunga andningen. Väl i mörkret är det kolsvart, med den lilla kraft som finns försöker man öppna ögonen. Det kanske bara var en mardröm. Samtidigt vet man att det händer på riktigt, ens egna tankar tar över en, styr ens beteende, man blir borta och hittar inte någon utväg. När kroppen gett upp och andningen blir lättare tar tårarna över och somnar av tröttheten av tankarna. Ögonen är stängda och jag väntar bara på att tankarna ska ta över lilla lilla mig; igen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Och då var det måndag igen. Känns verkligen som helgen bara är under ett par få sekunder. I fredags var jag hos min bonuspappa och åt. Sedan var jag på en skönhet/träningsmässa under lördagen. Roligt och väldigt mysigt med en heldag med mamma. Igår blev det en behövlig promenad och kolla på min andra visning, dock ett väldigt stort projekt så ska kolla vidare. Tittade på hitta Doris på kvällen och var en så gullig film. Vill göra upp ett bättre matschema för mig, verkligen tänka på vad jag äter. Min mage strular rätt mycket just nu och tror det skulle behövas för att bli bättre. Samt börja motionera, tränade på gym i kanske en månad men kände att det inte var min grej. Blir att gå ut och promenera, planera något pass hemma eller på gym. Men iallafall hålla igång 2-3 gånger i veckan är mitt mål. Få upp ett flås och få bättre kondition. Nu ska jag fixa det sista och ta mig till skolan igenom all snö.
Myys!

Kram

Likes

Comments