Header

Har inte pratat så jätte mycket om detta på senaste tid. Dels för att det är ett så känsligt ämne men även att orken inte har funnits där. Min pappa valde att lämna min mamma när hon blev gravid med mig. Ljög om att jag inte fanns trots rykten. Var helt enkelt rädd för att det skulle komma fram då han är Vd och min mamma var anställd på företaget. Å andra sidan tror jag att det har blivit jobbigare för honom nu i efterhand. Men jag vet inte, hur viktigt ens jobb får vara, ska det få en att ljuga om ett barn? Jag tycker att gränsen går någonstans. Som tur frågade jag inte mycket om min pappa, utan trodde att han hade sprungit bort. Saknade aldrig den där pappa figuren. När jag var ungefär 6 år fick min farfar veta att jag fanns. Världens vändes upp och ner och vi träffades dagen därpå. Träffade också min pappa i en galleria. Konstigt möte och minns inte mycket ifrån det. Bara frustation och mycket frågor. Vid 9års ålder ville han börja träffas, han hade fått en till dotter. Blev ungefär en gång per år. Är på senare år jag har börjat känna av att jag skulle kanske behöva honom i mitt liv. Även om jag har klarat mig utan honom hittills. Har världens finaste relation till min farfar, den är så kärleksfull och fylld med stolthet. Som en viktig person för mig sa "du kan inte förvänta dig kärlek från en viss person, du får istället ta emot den från andra och fylla luckorna där den behövs."

Har tidsperioder där jag tänker väldigt mycket om hela situationen. Varför valde han att ta kontakt så sent? Blev han tvingad? Jag har ingen aning. Kanske ringde en väckarklocka när han fick en till dotter. Och är glad att han kommer kunna ge henne kärlek och den trygghet jag saknar nu. Ställer mig ofta frågan om det är något fel på mig kanske? Är det något hans skäms över? Vissa av hans kompisar vet inte ens att jag finns fortfarande, många jag träffat genom min farfar blir förvånade när han presenterar mig som min pappas äldsta dotter. Jag är ledsen, väldigt ledsen. Känner mig otillräckligt. Och vet egentligen inte varför jag söker efter denna kärlek av honom. Känner bara ett band. Men inte ett starkt sådant. Känner mig som den vuxna. Att jag måste ta tag i saken vilket jag på sätt och vis har gjort genom ett brev med mera. Jag känner mig inte bra, för då skulle väl min pappa välja mig.. Han har nu två döttrar. Men tror helt ärligt att han har svårt att acceptera att jag är den tredje dottern.
Är jag verkligen någon att skämmas över? Vad är det jag har gjort fel pappa? Varför vill du inte älska mig som du älskar dina andra två döttrar? Varför?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter på min sista lektion och känner hur magen kurrar av hunger. Maten i skolan är verkligen ingen bra för mig på nått håll. Mår illa, energin försvinner på en timme med mera. Dumt och klaga när man kanske vore vara glad för det man får. Men känner hur dåligt jag mår av den och har verkligen ingen motivation till träning. Annars mår jag helt okej. Funderar väldigt mycket kring vad som händer mellan honom och mig just nu. Kanske träffar honom på höstlovet. Igen. Efter skolan åker jag in till stan för att titta i en klänningsbutik med mamma. Målet är att hitta en fin födelseklänning när jag fyller år om ungefär två veckor. Annars har jag ett duntäcke och en mysig filt på inköpslistan när kylan börja kännas av rejält inne i lägenheten. Om orken finns kanske vi tar oss till en visning också men inte helt säkert.

Kram

Selfie från i lördags 🍁

Likes

Comments

Dagarna går, de svaga vindarna blir till storm. Och den kalla luften till iskall. Mörkret lägger sig tidigare för varje dag. Känslorna tar över. Lyckan lägger sig åt sidan, hälsar på då och då. Jag är överallt just nu. Jag trodde jag visste vart jag var, vart jag ville. Nu står jag här igen helt tom. Lyckan finns där, men den är förknippad till honom. Honom den inte borde vara förknippad till. Känner mig lite sådär löjligt kär men det kommer inte bli vi. Inte igen. Attraktionen finns och händerna är svåra att hålla borta. Faller så lätt tillbaka till det som fanns där. En snap leder till en annan och de blir bara mer intensiva. Mer längtan efter allt som har skett och vill vara där igen. Men inte på samma sätt. Tror jag.

Jag vet inte. Jag är tokig i honom. Allt faller verkligen till plats när man har honom i närheten. Höra hans lugnande röst, drunkna i hans blågröna ögon och pussa på hans fina läppar. Lärt mig ett och annat. Speciellt angående min biologiska pappa. "Du kan inte förvänta dig få kärlek utav en viss person, ibland måste man bara se sig omkring och ta andras kärlek för att fylla luckorna som blir." Jag vill fråga honom, fråga honom varför han inte vill försöka. Vad som blev så fel. Jag vill fråga honom om hur han känner. Eller jag har en tanke om det, bara att det inte behöver stämma. Samtidigt är jag rädd för sanningen, rädd för att bli förkrossad, sårad, känna mig dum i huvudet. När allt jag vill är att få spendera tid kring honom. Honom med stort H.

Kram

Likes

Comments

Favoritkläder - Mjuka, större kläder.
Favorithåruppsättning - Uppsatt i en hög bulle Favoritsmycke - Ett armband från farfar
Favoritdryck - Saft/oboy/juice
Favoritmat - Pasta i alla dess sorter
Favoritgodis - Lakrits/ hallonskallar, surisar
Favoritsmink - Solpuder/ foundation Favoritblomma - Rosor
Favoritljus - Vanilj/ någon blommigt
Favoritprogram - Tittar på nästan vad som
Favoritdjur - Katt/ hund
Favoritfärg - Blå/ vit/ guld/ grå
Favoritaffär - River Island/ åhlens
Favoritbil - Tesla

Där är armbandet jag fick, så himla fint. Tar aldrig av det om jag inte jobbar. Ursäktar för den dåliga bilden haha.

Likes

Comments

Har inte mått någon vidare idag heller. Fortfarande illamående och tung i huvudet. Men har känts bättre sedan middag så hoppas på att det vänder. Var så skönt och få olaplex behandling och klippa det slitna idag. Är glansigt och så fint nu. Fick också med mig en klänning från American Apparel i vinrött. Simpel men ändå snygg. Råkade också noppa helt fel när jag skulle fixa ögonbrynen imorse, är så arg på mig själv för det. Tänkte kanske beställa ögonbryn serum för att få tillbaka de så snabbt som möjligt. Annars har jag släppt lägenheten jag tittade på i torsdags, den gick upp alldeles för mycket tyvärr. Men ska på nya visningar när det dyker upp någon intressant. Ingen större stress angående det. Nu ska jag titta på idol med familjen och mysa i massor.

Kram

Hittade en så söt kjol idag, kanske skrivs upp på önskelistan också.

Likes

Comments

Dagen då, har inte mått bra alls idag. En dålig dag trots att den var kort. Mått illa och känt mig konstig i huvudet. Ska lägga mig tidigt ikväll. Visningen då, ja lägenheten var väldigt söt. Liten men fin. Det negativa skulle kunna vara att man går in från altanen och har inte någon riktig "dörr". Får se vad som händer angående den. Annars är det lite upp och ner. Känner mig osäker igen. Kanske den här dagen som gör det. Har knappast kollat runt på mobilen vilket är olikt mig. Får hoppas på en bättre fredag imorgon. Blir iallafall en olaplex behandling och en klippning efter skolan som jag fick som för tidig födelsedagspresent av mamma.

Kram 

Likes

Comments

Dagen till ära, när man skulle ut på middag med fina mormor som fyllde 70 år idag ❤️

Likes

Comments

Mår mycket bättre än vad jag gjorde för två dagar sedan. Känner mig starkare i mig själv och vet vad jag vill. Vet vad han vill och så vidare. Vet ni vad? Jag ska på min första visning på torsdag. Är liiite över exalterad haha. Satt och gjorde en budget och skulle faktiskt få ihop det ifall jag jobbade 2 helger istället för en varje månad. Får se hur allt blir och håller självklart er uppdaterade. Just nu sitter jag och precis skrivit mitt första matteprov, glömde självklart datorn hemma. Men ska nog fixa sig. Annars blir det massor av skrivandes idag på flera lektioner. Och sen blir det att åka hem och göra något vettigt. Träna förmodligen då jag glömde kläderna där med haha. Flummig dag för mig.


Kram

Likes

Comments

Har bara ett ord att säga, wow. Satt bredvid mamma när hon bläddrade förbi lägenheter. Hittade en 1:a, så liten men ändå så perfekt. Bra hyra och en stor uteplats. Öppet kök med vardagsrum och ett okej badrum samt ett mysigt sovrum. Blev helt fäst i lägenheten. Jag har velat flytta hemifrån ett tag bara för inredning och annat roligt. Men aldrig haft denna glöd. Kan se mig själv stå där i köket. Ha tjejkvällar, besök av andra med mera. Är lite smått kär i lägenheten. Faktiskt. Frågade mäklaren om vilken tid visningen skulle hållas då det är en 70-års fest senare på dagen. Hoppas jag kan gå på den. Vem vet, kanske lägger ett bud. Eller rättare sagt, låter en myndig person göra det. Jag vet inte haha. Men känns så rätt på något sätt.. Kan låta galet, jag vet. Men med viljan tror jag att jag skulle kunna få ihop det.

Kram

Likes

Comments

Efter mycket om men, fick jag besöket.. Av mitt ex. Fick känna mig som en prinsessa för en kväll. Och mådde så bra. Efter ett litet tjafs på Snapchat drog han sig till mig. Som tur lättade allt upp sig och nån minut innan började han skriva normalt. Allt började med en kram. Och en liten puss. Kramade om honom igen efter ett tag och han gjorde detsamma. Blev små stopp på vägen, men var verkligen så perfekt. Han höll om mig, tog min hand.. Och började gå hemåt. Kvällen blev magisk. Och fanns stunder då vi bara låg och kramades. Tight och länge. Njöt av varandras sällskap. Det är i ett sånt moment man börjar inse, shit det här är vårt avslut. Jag kommer förmodligen inte få ligga där i hans armar igen. Pussar i massor. Mycket kärlek och passion. Och så hände det. Det jag inte ville skulle hända... Jag råkade bli så fäst att jag sa "jag älskar dig". Jag gör det fortfarande tror jag men är nog också en vana. Bara låg kvar i hans armar och han förstod väl att jag inte ville säga det. Han frågade om jag var okej. Jag var mer än okej. Kvällen avslutades med en film, mer närhet och så skulle han dra hemåt. Blev en kram, eller två snarare. Två "hejdå" innan han sprang iväg till bussen.
Kvällen var det jag ville ha, hade sett i fram emot bara det att jag inte vet vad jag ska göra nu. Han skrev efter att han hade gått för tidigt, frågade om han tyckte det var värt den timmes resa och fick ett ja. Drunknade verkligen i hans gröna ögon, i hans armar. Där man har känt sig som bäst, tryggast. Och det gjorde jag den kvällen med. Kände enorm trygghet, kärlek, allt. Var så fint, så himla fint. Bara det att jag är lite borttappad nu. Eller jag vet inte. Jag fick ett avslut som jag önskade. Fick träffa honom. Vara nära honom, pussa på honom. Allt det där jag har saknat, längtat efter hela sommaren. Vet inte riktigt vad jag ska berätta för personer heller, men just nu mår jag bättre. Fick ha känslan om att han var min för en kväll. Åh.
Efter ett flummigt inlägg som detta tänkte jag ta en dusch, äta frukost. Kanske ringa 2 samtal. Behöver verkligen prata ut. Sedan ta ett varmt bad. Ha musik i bakgrunden, eller om jag åker över till mamma efter frukosten. Får se helt enkelt. Hoppas det här inlägget inte blev för rörigt eller för mycket haha..

Kram

Likes

Comments