Sitter påväg hem från ett UF event som var ikväll. Tankarna bara spirar runt. Igår blev det ett känsligt samtal. Smått ångest inför imorgon, vill egentligen inte äta middag hos min bonuspappa. Låter kanske hemskt men är så dålig energi i det huset. Dagarna är verkligen så olika, kan ha en jättebra dag tills allt bara faller ihop och jag orkar inte ta emot. Går från att stå på toppen till att känna mig hjälplös. Försöker hitta någon sorts balans, men är svårt. Tvekar mycket på mig själv. Bokat in en lunch med min biologiska pappa på fredag också. Har hänt så mycket denna vecka med UF och blandade känslor så står inte riktigt stabilt än. Behöver seriöst tips.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fortfarande sårbar men står lite starkare. Väldigt försiktig av mig men hittat ett lugn. Imorse stod jag i spegeln och klappade mig själv på ryggen. Jag är bra som jag är. Har haft perioder fram och tillbaka där jag ser ner på mig själv och min kropp framför allt. Inte känt mig tillräckligt. Som person och hur jag ser ut. Slutat med träningen, tappade helt motivationen. Ska se om jag kan ta upp den igen, tror jag hade mått bra av det. Sen bara umgås med människor som ger mig energi och inte tar. Väldigt viktigt.

Kram

Likes

Comments

Sjukt mycket tankar som har snurrat runt i mitt huvud de senaste dagarna. Mycket känslor, skratt som gråt. Besvikelse som över förväntan. Tog slut mellan mig och S. Men så är det, man ska avsluta saker som inte känns 100. Jag känner mig inte heller hundra. Senast igår fick jag ett anfall av tankar. Känner att jag måste tillbaka och bygga upp mig själv. Känner mig väldigt sårbar just nu och det minsta lilla gör ont. Vet inte riktigt var jag ska börja eller hur jag ska börja. Just nu känner jag bara för mycket och tänker för mycket. Ingen bra kombination.
Hoppas ni mår bättre.

Kram

Likes

Comments

Ursäkta min frånvaro men har hänt en del på sistone. Har tagit mitt mående före bloggen och haft en sådan bloggtorka. Ingen aning om vad jag ska skriva om längre. Älskar att skriva men inga idéer poppar upp. Sådär halv jobbig situation, är fortfarande inte på topp heller så kan ju vara en av anledningarna. Igår jobbade jag iallafall hemifrån på praktiken, behövdes verkligen. Idag blir det en vanlig dag det vill säga 9-17. Därefter blir det att träffa kompisarna en snabbis och bara ha en mysig fredag hemma med familjen. Hoppas ni får en grym fredag!

Likes

Comments

"Is the only reason you're holding me tonight
Cause we're scared to be lonely?
Do we need somebody just to feel like we're alright?
Is the only reason you're holding me tonight"
-
Scared to be lonely, Martin Garrix -

Likes

Comments

Godmorgon, precis vaknat till och ligger som vanligt kvar i sängen. Igår fick jag äntligen tillbaka mitt bagage, fick samtalet på morgonen och gjorde lätt hela min dag. Försökte dessutom på mig att plugga matte men gick inte bra alls så provet jag har idag förväntar jag mig ingenting av helt ärligt. Trött och borta i huvudet, kämpar med att komma in i den svenska tidszonen. Var inte alls trött när jag skulle lägga mig eller hungrig vid lunchen. Allt blir bara så himla konstigt. Jag kollade förresten på en lägenhet igår, wow. Så himla fin var den. Håller alla tummar jag kan just nu! Nu ska jag ta mig upp ur sängen. Hoppas ni får en bra dag:)

Kram

Likes

Comments

Precis hunnit sätta mig på flygbussen utan mitt bagage. Det har förmodligen glömts i mitt flygplansbyte i Oslo. Var det sista jag ville skulle hända. Men det finns någonstans iallafall och hoppas jag har det i handen snart igen. Flygresan var inte alls bra, guppigt och hackigt som bara den. Sov nästan ingenting. Vilket negativt inlägg detta blev då men är trött och inte på min bästa sida just nu. Hoppas ni får en bra söndag!

Kram

Likes

Comments

Linne - JC
Kjol - H&M
Klackskor - Din sko

Likes

Comments

God eftermiddag. Jag har precis vaknat upp, gårdagen blev bra men lite jobbig av personliga skäl. Till kvällen åkte vi iallafall iväg till en fiskrestaurang och det var så gott! Börjar få lite hemlängtan men mest saknad efter killen och syrran. Känner mig inte hel utan dessa två underbara människor. 2 heldagar kvar med idag, åker hem lördag eftermiddag. Har haft sån tur med vädret. Idag står det shopping, sola, fotografering och njuta på schemat. Hoppas ni får en grym torsdag!

Kram

Likes

Comments