Jeans & linnet - JC

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Regnet öser ner, snön faller ner.
Tankar från både höger och vänster. Vänster och höger, upp och ner.
Inget stopp, regnet öser ner.

Hej solstrålar! Sitter just nu inlindad i en filt och tänkte slutföra en uppgift. Ett matteprov idag och en inlämning. Imorgon har jag studiedag och inga direkta planer.
Två lektioner inställda idag så börjar inte förens 13:40 och går till 16:30. Min tanke är att köra ett kortare träningspass nu innan skolan och äta en god lunch.

Kram

Likes

Comments

Min frånvaro från bloggen har ju varit rätt länge nu. Hade lov förra veckan men då en släkting blev akut dålig kunde jag inte slappna av. Tillbaka till skolan igår och en kurs jag måste lägga all fokus på om jag ska klara den. Prov och inlämningar. Så ni får ursäkta frånvaron som är just nu, är tom på inspiration och känner ingen vidare motivation för någonting alls. Tråkigt men så är det iallafall. Hoppas ni mår bättre.

Likes

Comments

Tänker, reflekterar. Tänker en gång till. Vad borde man göra och inte, säga och inte säga. Fortfarande kontakt med mitt ex. Samtidigt som jag träffat en ny 3 gånger nu. Inget som är mellan mig & exet dock, men han vill ses. Den nya då, känns så komplicerat. Minns det så lätt, oj oj vad jag hade fel. Vet att kärlek inte behöver vara så komplicerat men ändå känns det verkligen så. Varför är inte jag ensam då kan man ju undra,  jo det värsta jag vet är att vara ensam hemma. Är väl min bortförklaring, nä men är alltid roligt att ha någon vid sin sida.

Likes

Comments

Armbandet och andra minnen så som min flygbiljett har fått sin plats. Äntligen bestämde jag mig och köpte metallnätet. Har lite småfix kvar på det som jag vill ha upp, men är så nöjd. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Sitter påväg till skolan för utvecklingssamtal och därefter omprov på omprov. Ibland lyckas man verkligen, haha. Fick lite pluggande gjort både i matte och inköp igår. Annars ska jag jobba från praktiken hemifrån idag och senare träffa en som jag har träffat en gång tidigare. Blir en lugn dag i det hela men skönt det ibland. Varit så stressad många dagar i rad så det behövs. Hoppas ni får en bra torsdag!

Likes

Comments
Drömmer om att...
Insta: @ellieeeb_

... att bli en modell

Likes

Comments

Jag vet inte vart jag står ibland. Är jag lite för kär i kärleken eller vad är det som pågår. Visst, jag ger verkligen all min uppmärksamhet till den personen. Verkade så bra samtidigt som jag känner mig för på. Är känslomässig person och är en person som går in i saker lite för snabbt. Ska vi träffas? Ska vi inte träffas? Vad tycker han egentligen om mig? Ingen vet. Får smått panik, vill veta hur allt står till men ska försöka andas. Mina känslor är inte på topp just nu, fladdrar dit och hit. Fan. Jag tror jag är kär i kärleken. Jag släpper verkligen hela mig.

Likes

Comments

Var ett tag sedan, har lagt fokus på mig själv och annat ett tag. Kikar in här för att läsa bloggar men inte känt en lust att skriva. Veckan har hittills varit över förväntan, fått många bra stunder. Förstått hur viktigt det är att bara ta ett djupt andetag. Stanna upp för en stund och bara vara stolt över en själv. Är ständig kamp, kan inte ljuga om det.

Mitt i allt detta börjar min hals göra ont, väder förväxlingarna är så stora just nu. Och mitt rum sjukt kallt. Vill verkligen inte bli sjuk nu. Blir att köpa halstabletter och hoppas att det blir bättre.

Kram

Likes

Comments