Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En fråga jag ställer ofta. I olika sammanhang. I alla typer av relationer. Kärlek så som kompisar. Efter känslorna börjar slå in. Efter ett jobbigt samtal. Vad betyder egentligen orden. Överanalyser på överanalyser. Kanske är slut, kanske en annan början. Ett proffs på att över analysera. Göra saker till problem som inte ens är ett problem egentligen. Kan vara ett kortare svar, något i meningen. Ett visst ord eller en extra punkt. Så läskigt att låta sig själv falla. Öppna sig själv. Göra sig sårbar. För man vet ju aldrig, egentligen. Kan bli super, eller mindre bra. Tar olika lång tid att reparera. Är i ett jobbigt stadie just nu. Känslan jag har i kroppen var ett tag sen jag hade. Rädd för att känslorna inte är detsamma för den andra. Eller att det inte är något märkvärdigt. Två dejter. Säger inte speciellt mycket. Men kan säga att mitt hjärta slår extra slag med honom i min närhet. Nervositet. Lycka. Ska träffas snart igen. Får se vart tiden tar oss.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Så skönt och varmt här i Rhodos. Börjar längta hem lite smått faktiskt. Ska träffa H och kompisar när jag kommer hem. Åker hem på torsdag morgon så har några dagar kvar. Blir sol, bad och ännu mer mat. Jag mår bara bra just nu. Så skönt att slappna av, lämna mobilen hemma och bara ligga i solstolen och inte behöva tänka på någonting. Har precis ätit frukost och ska ner till poolen snart och pressa lite. Man vill ju ha fått lite färg när man kommer hem.

Likes

Comments

Hade en sån mysig kväll igår. Träffade H igen, är väldigt nytt. Men känns bra hittills. Träffat varandra 2 gånger inom loppet av en vecka. Tar det långsamt så blir det säkert bra sen. Så fin person, verkligen.

I skrivandes stund sitter jag på Arlanda flygplats och väntar på planet som ska ta mig till Rhodos. En välbehövd familjeresa. Hoppas på att få bjuda på outfitbilder och annat roligt. Nu kör vi!

Likes

Comments

Men hur söt var inte denna kjol som jag hittade på rean. Gult är en färg som jag sällan väljer att köpa kläder i, köpte en väska för ett tag sen och nu fick det bli kjolen. 150 kronor kostade den från barnavdelningen på Lindex haha!

Likes

Comments

Har sådana problem att lämna saker bakom mig. Känns så tomt på något sätt. Ser processen som att gå över en bro. Hinner ibland en bra bit, ibland jättekort innan jag vänder om.

Är en person som känns så jobbigt att bryta upp kontakten med. Fast jag borde, för jag har börjat träffa andra nu. Men det vi hade var ju så vackert på något sätt. Saknar hans närhet. Inte frustrationen, bara honom. Haft kontakt av och på ungefär ett år nu. Han verkade intresserad av att träffas. Började tänka kring allt. Tänkte att en gång är väl ingen gång. Spännande och träffa honom, vilket jag inte borde göra.

Är så svårt att hålla sig från att skriva när man ser att han har läst. Så lockande att gå tillbaka. Och det har jag gjort, annars skulle vi aldrig haft kontakt ett år efter. Sist hade jag ett val, jag kunde gå över bron helt. Men valde att skriva till honom. Varför. Bekräftelse kanske. Eller är det för att det känns jobbigt att lämna honom bakom mig. Han betyder alldeles för mycket. Eller hur är det egentligen?


Foto: @rakeles

Likes

Comments

Att snurra runt i kjol och topp är något jag har längtat efter. Värmen som kommer smygandes, längre nätter och massor av minnen som skapas. Underbara Juli.

Foto: @rakeles

Likes

Comments