• The last day

    " Godmorgon, godmorgon. Torsdag idag vilket betyder sista dagen i Sverige för min del, åker tidigt p…"

  • Week 8

    " Måndag - Lämnade in 2 uppgifter och hade en flummig UF lektion. Träffade farmor efter skolan och b…"

  • Tiden läker inga sår

    " "Tiden läker dina sår". Tror inte alls på det, tror man lär sig leva med såren och acceptera att d…"

Godmorgon, godmorgon. Torsdag idag vilket betyder sista dagen i Sverige för min del, åker tidigt på fredags morgonen. Kläderna är packade, är bara småsaker så som smink och handbagaget som är kvar. Planen för dagen är som vanligt att ha praktik, får se om min annons är uppe på deras hemsida nu. Luncha med pappa och träffa killen till kvällen blir det också. Mysigt! Och färdigställa alla packningar när jag kommer hem så man slipper tänka på det.

Hoppas ni får en bra torsdag, kram!

Likes

Comments

Måndag - Lämnade in 2 uppgifter och hade en flummig UF lektion. Träffade farmor efter skolan och blev lite shopping. Och en så god carbonara. Började dessutom färdigställa packningen.

Tisdag - Helt klart den tråkigaste skoldagen, bara vanliga ämnen och inköp som är helt okej. Får också veta hur det gick på matteprovet, var tydligen 5 personer som klarade det. Hoppas jag är en av de! Träffa killen blir det nog, saknar honom så.

Onsdag - Näthandel, åh är så himla roligt att bygga sitt eget skyltfönster med ett tema för ett varumärke. Resten av skoldagen kan vi skippa, nä men typ.

Torsdag - Praktik och packning packning packning. Gå igenom att allt är med, packa ner smink med mera. Käka lunch med pappa blir det kanske också. Snacka om vilken resefeber man kommer att ha!

Fredag - Upp 04:45 och åka mot Arlanda med min bonuspappa som skjutsar mig, så skönt. Sen blir det vidare till Oslo och därefter Miami. 11 och en halv timmes flyg står på schemat följt av kontroller och en taxiresa. Taggad men sååå himla långt, värt det dock. Alla dagar i veckan.


Likes

Comments

"Tiden läker dina sår".
Tror inte alls på det, tror man lär sig leva med såren och acceptera att de är där. Att man går vidare från såren men att de finns kvar som ärr. De finns där bara att man inte väljer att lägga lika mycket energi på det. Ett ärr som aldrig riktigt har försvunnit för mig är min biologiska pappa. Kan verkligen inte förstå mig på det ibland. Är så frustrerad men jag vet att vi aldrig kommer få den där pappa och dotter relationen jag på något vis letar efter. Vet att han aldrig kommer se mig som hans dotter, inte med helhjärtat iallafall. För han valde att dölja, ljuga och springa bort från verkligheten i cirka 10 år. I 10 år har han klarat sig utan en dotter som han ändå inte ser som en dotter ännu idag så ser inte varför det skulle ske någon förändring. Spelar ingen roll hur många timmar eller dagar jag tänker på det här, kommer inte bli det jag vill ändå. Kommer inte få hälsa på de, kommer inte få fira jul med de och kommer aldrig ses som en dotter för honom. För det är så det är, tiden läker inga sår. Den får bara oss att acceptera att såren finns där.

Likes

Comments

Nu har mer än halva tiden av min gymnasietid på Handelsprogrammet gått. Stod emellan handel, stylist eller resturang & hotell.

+ Min rädsla av att presentera inför grupp har nästan försvunnit.

+/- Har haft mycket fritid då man gör de flesta uppgifterna på lektionerna.

- Har i perioder mått dåligt av vår skollunch då vi äter ute varenda dag.

+ Mycket praktik.

- Vissa kurser har varit helt onödiga.

+ Har träffat 2 bra kompisar.
Likes

Comments

Kofta - H&M
Kappa - Zara
Jeans - Gina tricot
Väska - Michael kors

Likes

Comments

Måndag idag och lyckades tappa bort mitt Sl, så himla klantig är jag. Var bara att gå och köpa 8 resor, en mindre rolig avgift. Idag har varit en sådär konstig dag, skrattat en del men också känt mig nedstämd i stunder. Tur att killen och kompisar finns där och gör en på bättre humör. Just nu är jag påväg hem med musik i öronen och ska avsluta denna dag bra.

Kram

Likes

Comments

Slog ihop en pastagratäng med varmkorv, ser så himla gott ut. Alltid roligt att ta tillbaka gamla rätter som man inte har ätit på flera år. Hoppas ni har haft en bra söndag hittills för det har jag!

Kram

Likes

Comments

Fredag igen, är alltid den dagen som motiverar att hålla mig fokuserad till. Idag blir det praktik till 16, därefter göra i ordning mig för en av mina kompisars 18 års middag. Så roligt och mysigt kommer det bli, bjuds på tacos och massa snacks. Ikväll kommer förhoppningsvis min kille över, längtar. Vet ni vad? Igår var nog en av de första gångerna jag klappade mig själv på axeln och tänkte "vad bra gjort" och inte kritiserade en rättad uppgift. Höll ett tal i svenska för en vecka sen ungefär och betyget blev mycket bättre än förväntat. Tänker oftast att nej jag kunde ha gjort bättre men nej, denna gång var jag nöjd. Kändes så skönt att vara lite stolt över sig själv ändå. Hoppas ni får en grym fredag!

Kram

Likes

Comments

Tandställningen åkte bort igår efter 2 och ett halvt år. Åh är så himla glad och resultatet är ju helt fantastiskt om man ser på hur tänderna såg ut innan mina två tandställningar. Nu ler jag med stolthet ska jag säga!

Kram

Likes

Comments

Idag var det exat en månad sedan jag och min kille träffades för första gången. Kommer fortfarande ihåg hur nervös jag var, att hamna i hans armar kändes rätt från första sekunden. Det här har lätt varit den bästa månaden på länge, han gör mig verkligen lycklig. Så lätt att vara med, skratta och bara vara. Det har gått rätt fort fram men det känns så himla bra att ha honom vid min sida. Är så himla tacksam för allt han har gjort och för att han är den han är. Du är fantastisk hjärtat.

I ❤ U

7/1-2017

Likes

Comments