Header

Tisdag och en nyligen påbörjad vecka. Haft vanliga lektioner sen i måndags och känns verkligen att man har börjat i trean nu. Så mycket runt om en som ska göras. Vissa terminskurser, andra helårs. Planer för i veckan är inte så många. Gå i skolan onsdag - fredag. Köpa anteckningsblock, prata om en omprövning. Och det jag längtar mest till. Boka biljetter då jag åker till V över helgen. Saknar honom så.

Likes

Comments

Första dagen som trea är avklarad. Var bara upprop och utdelning av skåp/sl kort. Efter timmen i skolan gick jag och två klasskompisar på en promenad på Djurgården. Väldigt spontant att vi hamna just där, men var hur mysigt som helst. Välbehövligt att prata av sig. Så fint väder också. Gör verkligen en lycklig.

Likes

Comments

Lagt denna kamera i varukorgen ett ex antal gånger. Orolig för att jag inte skulle få användning av den bara. Gillar och fotografera. Kameran skulle användas för att få bättre bilder till bloggen. Men vill inte ha en kamera som man behöver total redigera bilderna till utan gör jobbet själv. Så svårt och bestämma mig.


Likes

Comments

Godmorgon på er fina. Precis gjort i ordning min frukost. Fick bli macka med äggröra på och yoghurt med lite flingor. Mums! Verkar bli bra väder idag och tanken är att försöka få lite färg. Ligga på balkongen, med musik och bara njuta av de sista dagarna på sommarlovet.

Likes

Comments

Tårarna rann. Längs hela kinden. Oförberett. Oavbrutet.

Kårar. Kalla kårar. Från ryggslutet och upp. Ända ner till tårna.

Ser inget. Framåt. Bakåt. Åt vänster. Åt höger. Bara svart.

Tårarna rann. Längs hela kinden. Oförberett. Oavbrutet.

Likes

Comments

Favorit hårbandet på och redo för jobb.

Likes

Comments

Vilka underbara dagar jag har haft. V hälsade på i Stockholm och jag spenderade måndag - onsdag med honom. Gick längs vattnet, käkade ute, spelade spel och myste en massor. Att tycka om någon och att bli omtyckt är en obeskrivligt bra känsla.


Idag vart ännu en fin dag med kompisar och mormor. Fikade, åt och strosade runt på Mall of Scandinavia. Köpte mig en ring. Så himla fin.

Jag mår bra. Och det är underbart.

Likes

Comments

Måndag och en ny vecka. Om två timmar ska jag åka in till centralen för att hämta V. Vi har inte planerat in något vad vi ska hitta på än men är skönt att bara ta det lugnt också. Spela brädspel, titta på film och njuta av varandras sällskap. Saknar honom så. Vaknade självklart alldeles för tidigt. Någon som är exalterad.

Likes

Comments