Header

Hejj alla glada personer, del tvĂ„ nu! 😄

Lördag
Vaknade lite senare och tog de rÀtt lungt, vi skulle förfesta med kusinen och hennes vÀnner sÄ vi skulle inte till Summerburst sÄ tidigt. Vi var dock sena för vi gjorde iordning oss för sent och för lÀnge, vi skyndade oss, sen fick vi gÄ en bit nÀr det var jÀtte varmt. Det var rÀtt jobbig och sÄ var de mesta uppförsbacke. Tillslut kom vi fram, vi var lite svettiga...
Vi var lite stressade eftersom de skulle nog dra snart och vi hade cider med oss som vi var tvungna att dricka upp.
Jag drack 4 cider pÄ mindre Àn 10 min sÀkert och syrran drack 5, sen fick vi ocksÄ lite rosÚ vin. Man kÀnde sig lite lullig efter att vi drog sen mot Summerburst, dÄ följde tvÄ av vÄr kusins(Cicela)vÀnner med och kusinen. Vi gick en bit igen och sen var vi framme, men det var en jÀttelÄng kö. VÀdret började bli dÄligt och att kön var lÄng och att grupper av tjejer gick trÀngde sig före gjorde att man inte kÀnde sig sÄ jÀtte taggad direkt. Vi kom fram ganska lÄngsamt men sen hamnade jag Cicela, och en av Cicelas kompisar lÀngre fram medans Syrran och andra kompisen var lite lÀngre bak.
Sen var vi framme vid entrén och de gick de ganska snabbt, nÀr jag kom in var jag jÀtte kissnödig och vÀntade inte pÄ de andra utan sa till kusinen och kompisen att jag skulle dit och skulle sen möta upp alla de vid baren.
De var rÀtt lÄng kö men nÀr jag var klar sÄ skulle Justin Bieber börja spela, jag kollade pÄ öldelen och tÀnkte att jag inte orkade gÄ dit och leta efter de sÄ stÀllde mig i publiken.
Det var rÀtt kul att titta pÄ, Àven om det inte var det bÀsta framtrÀdande jag sett, dryggast var nÀr det regnade och man blev jÀtteblött. Men nÀr han var klar bestÀmde jag mig för att leta upp syrran för, fick meddelande frÄn kusinen att hon dragit hem, hon tyckte det var jobbigt med allt folk.
Jag hittade ingen och kÀnde att jag skulle gÄ pÄ toan och fixa till ansiktet lite men var fullt sÄ gjorde det bara utanför, sen typ 3 min efter att jag stÄtt kommer en tjej upp till mig. Hon frÄgar om jag har en spegel och jag svarar ja, mÀrks pÄ henne att hon Àr lite full. Vi börjar snacka och hon sminkar sig, sen berÀttar hon att hennes kompisar försvunnit och jag sÀger att det Àr samma för mig. Vi blir typ "vÀnner", vi har ju ingen annan liksom, hon drar för att köpa cigg och tydligen kÀnde hon de som stod dÀr sÄ hon prata mycket med de. Jag stod lite akward dÀr sen prata nÄn kille med mig och bjöd pÄ cigg, sÄ stod dÀr och rökte och vi prata, han hade ocksÄ tappat bort sina vÀnner vilket var lite kul. Kort dÀrefter tog tjejen tag i mig och drog mig till publiken och sa till killen att han skulle följa med,vi började trÀnga oss fram och dansa samtidigt. Det var sÄ kul, vi tappade bort killen dock. Men vi dansade med nÄgra killar i en sÄdan cirkel(danscirkel som vissa gör ibland och sen hoppar in i), sen trÀffade hon nÄgon hon kÀnde och vi dansade med dom. Sen var vi en sÄnn cirkel och jag tappa bort henne, fick vara sjÀlv sista halvtimmen av David Guetta, jÀvligt grym var han iaf.
DÀrefter fick jag tag i syrran, hon stod lÀngst fram sÄ vi sÄgs kort dÀrefter, innan vi drog hem kÀka vi lite donken och brÄka lite ocksÄ haha.
Sen gick vi och la oss, var lite besviken för var inte alls lika kul som första dagen men ÀndÄ minnesvÀrt.

Söndag
Vaknade, Ät frukost och vÀntade pÄ en slÀkting som skulle hÀlsa pÄ, Isabel. NÀr hon kom möte jag och syrran upp henne, fika lite och pratade om allt möjligt. Var kul att trÀffa henne, hon var vÀldigt gullig. Sedan skyndade vi oss och packa och skulle sen dra,vi var nÀstan pÄ tÄget som Äkte till t-centralen nÀr syrran kommer pÄ att hon glömt nÄgot och vÀgrade Äka utan det, sÄ vi fick hÀmta det och moster fick skjutsa in oss sÄ vi inte skulle missa tÄget. Hon var inte jÀtte glad men de löste sig iaf, för vi kom med tÄget och var sen pÄ vÀg hem mot Karlstad, blev att jag sov i syrrans pojkvÀns lÀgenhet med henne dÀr sÄklart, min sista buss hade redan Äkt.
Det var skönt att vara tillbaka i Karlstad för var rejÀlt sliten men trivs nog bÀst i Stockholm.

Hejsvejs 🌾🌾

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla partypinglor , hĂ€r kommer första delen av tvĂ„! 🎉

Torsdag

Vaknade pÄ morgonen och kÀnde mig rÀtt taggad, men insÄg ganska snabbt att jag hade rÀtt mycket att göra innan jag skulle Äka in till stan.
Men blev klar till slut, sen Ät jag och stress sminka mig, skulle möta syrran nÀr hon sluta skolan, fast missade dÀremot bussen för var inte klar sÄ det blev inte av. Sen Äkte jag in lite senare, eftersom syrran var lite sur pÄ mig.Vi mötes pÄ perrongen sen och vi var vÀl sams igen, Äkte tÄg i 4 timmar,sen mer tÄg framme i Stockholm tills vi var hemma hos vÄr moster. Blev mest att vi lÀmna av vÄra grejer, umgicks med ena kusinen,Vendela, och Ät samtidigt som vi kolla tv. Sedan lÀggdags!

Fredag

Vaknade 9:00 och kÀnde mig taggad inför dagen, gick sedan ner och kÀka frukost, kolla pÄ tvn med moster och prata lite om dagens planering. Efter ett tag vÀckte Mia(min mosters namn) syrran, Marina, och hon gick ner och Ät. Sedan duscha man, och jag och Mia drog till Sollentuna centrum för att köpa lunch till mig och syrran. Vi tog med det hem men hade rÀtt brÄttom för skulle Äka om 1 timme och sjÀlv hade jag inte ens börjat göra iordning mig, det blev vÀldigt stressigt dÄ.
Vi fick Äka in lite senare ÀndÄ eftersom vi inte var klara. Vi var framme 16:00 typ, vilket Àr ganska tidigt att börja dra till festivalen, men det var för att vi skulle fÄ banden och sen skulle Mia kÀka med en kompis och lÀmna oss dÀr, annars hade vi inte hittat dit.
Vi gick och hÀmta banden och sen drog vi dit, det var ingen kö sÄ var bara att gÄ igenom kontrollen, vilket var vÀldigt skönt.
Sen var vi inne pÄ Summerburst!

Det var inte sÄ mycket folk nÀr vi först kom fram, sÄ vi gick typ direkt och stÀllde oss nÀstan lÀngst fram, det var nÄn dj som spela dÄ vi stod dÀr och dansa lite.
Man visste inte riktigt vad man skulle göra, men sen kom nĂ„gra killar fram till oss som var frĂ„n Österrike, vi snacka lite dĂ„ och dĂ„, de var rĂ€tt roliga. Sen fick vi sitta pĂ„ deras axlar ocksĂ„, vilket jag tyckte var kul.
Men sĂ„ stack vi för att utforska lite, och hamna tillslut dĂ€r vidd barerna, vi drog dit och syrran köpte  en öl, jag drack inge.
SÄ de var rÀtt drygt i början, för först spela Seebjak , de var helt ok men vi bÄda gillade de inte sÄ mycket.
EfterÄt spelade Rehab, Zedd, Steve aoki, Axwell och Ingrosso. Tror de var i den ordningen, bÀsta tyckte jag var de 2 sista som spelade, asskul var det, ljusshowerna var vÀldigt frÀna och musiken var skitbra. Vi stod rÀtt lÄngt fram nÀstan alla artister, och det var vÀldigt trÄngt ibland men ocksÄ kul för man fick en riktigt frÀn upplevelse.
Steve Aoki kastade tÄrta ocksÄ i publiken, bÄde jag och syrran fick i hÄret sÄ vi lukta sur grÀdde sen, det var rÀtt roligt men Àr glad att jag inte fick jÀttemycket pÄ mig. NÄgra andra fick i hela ansiktet eller 10 cm tÄrtbit pÄ klÀderna, skulle inte har tyckt de var sÄ kul dÄ.

Var ju mest första dagen att vi dansa i publiken, sjöng, blev butad pÄ etc..och mina stackars fötter, har blÄmÀrken frÄn alla som trampat pÄ mig.
Vi brÄkade lite eftersom min syster inte mÄdde sÄ bra en del av kvÀllen, men hon kÀmpade sig igenom allt och det var ÀndÄ snÀllt gjort.
Vi hade iaf vÀldigt roligt, för mig var det en otroligt rolig upplevelse och jag hade sÄ kul, jag Àlskar verkligen att dansa till musik och det var en helt nytt för mig att stÄ sÄ i publiken och slÀppa loss pÄ en festival, de jag har vart pÄ tidigare hoppar man kanske lite eller sjunger, det Àr ju inte sÄ kul sÄ som det hÀr var.
Sen var de slut och vi drog hem med vÄr moster.Syrran gick och la sig, medan jag och Mia tog en nattmacka och myste med te, vi prata en stund om hur kvÀllen hade varit för oss bÄda och att lördagen skulle nog bli Ànnu bÀttre, vi hade vÀldigt fel...

SÄ dÄ var jag klar med detta inlÀgg, jag vet inte om de var sÄ kul egentligen, insÄg nÀr jag skrev det att det var lite svÄrt att fÄ det att lÄta spÀnnande men det fÄr duga!
Hejsvejs 💃

Likes

Comments

Hej alla söta människor🌸

Jag hade tänkt uppdatera tidigare men det var så mycket när jag var där så hade knappt en lung stund.

Men nu är jag hemma i lägenheten igen, här i Karlstad och känner att jag vill dela med mig av mina upplevelser på summerburst!!!

Jag kommer ha två inlägg, en för varje dag, så läs gärna båda två om ni vill veta allt.
Men först tänkte jag berätta från början så kör torsdag och fredag i ett inlägg och i nästa lördag och söndag, vill ju också dela med mig av vistelsen hos min underbara moster och när jag var med kusiner och annan släkt.

Hoppas ni gillar!
Hejsvejs 🌹

Likes

Comments

Hola!

MÄste bara berÀtta om en rolig grej som hÀnde mig igÄr.

Jag lagade mat inne i köket, och sÄ gick jag in i vardagsrummet/sovrummet (bor i en etta men köket har sin egna del typ) för att Àndra lÄt pÄ mobilen. Byter lÄt och ska sen gÄ tillbaka till maten, men hör ett surrande frÄn mina gardiner framför den öppna balkongsdörren. GÄr dit för att kolla om det Àr en geting, vilket det dÄ Àr, sÄ plockar upp dammvippan som ligger intill fönstret.
Ska sedan jaga ut den eftersom den nu har flugit till gardinstÄngen ovanför mig precis framför balkongsdörren. Men nÀr jag butar lite pÄ getingen och försöker fÄ ut den,blir den sur pÄ mig, vÀnder sig om och flyger ilsket rakt in i min panna.
Allt jag sÄg var en ilsken geting flygga mot mig och surrande pÄ mitt ansikte, skrek till och i min panik halkar jag pÄ golvet. Ligger pÄ golvet med ett bultande hjÀrta och fick ont i knÀet och armbÄgen.
Sen Àr jag pÄ fötter i all hast och gömmer mig pÄ toan i kanske 1 min.
GÄr försiktigt ut igen, redo med dammvippan men lyckligtvis hade getingen flugit ut.
KĂ€nner mig lite duktig assĂ„, men sĂ„g nog rĂ€tt kul ut nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ det 😂
Det var bara det och var inte oroliga, ingen mat eller geting skadades i denna berÀttelse
😋
Adios 😎

Likes

Comments

Hejsan alla goa 😄

Jag har haft de lite tråkigt idag men ibland ärre ju så.
Sydde lite hål som fanns i några plagg imorrse, sen blev de lite städa och diska, nu bara chillar jag och lyssnar på Summerburst playlist på spotify, måste tagga lite 😉
Snart ska jag packa, ska till Stockholm imorgon, sen fredag och lördag blir det summerburst!!
Aldrig vart där förrut men  tror det kommer bli jättekul. Känner att jag behöver komma bort ett tag och göra nåt roligt 🎉

Kommer uppdatera lite då efter varje dag och lägga upp lite bilder, så att ni får uppleva lite av de också.

Så ska väl börja leta i garderoben, vet ännu inte vad jag ska ha på mig men lär ju hitta något fint.
Hejsvejs 👋

Likes

Comments

Hej alla fina mĂ€nniskor 😄
I detta inlÀgg kommer ni fÄ veta lite mer om mig!

Hela mitt namn Àr Elizabeth angelina Rael, Àr 20 Är, mitt ursprung Àr halv svensk och halv amerikansk. Jag har bÄda som modersmÄl.
Jag bor lite utanför Karlstad i en lÀgenhet, men har bott mest av mitt liv lite utanför Stockholm. Jag gillar Karlstad, det Àr rÀtt mysigt men jag bor hellre i en storstad, men helst utomlands.

Jag har 2 systrar, en Ă€ldre med tvĂ„ Ă„r och en yngre med tvĂ„ Ă„r. Min Ă€ldre syrra har jag ingen kontakt med lĂ€ngre och min yngre har jag de, hon bor ocksĂ„ lite utanför Karlstad och vi trĂ€ffas nĂ„gra gĂ„nger i mĂ„naden. Mina förĂ€ldrar har jag ingen kontakt med och kommer kanske inte ha de pĂ„ lĂ€nge, kan iaf inte förlĂ„ta de nu och vet inte hur lĂ€nge det kommer ta tills jag ​kĂ€nner att jag kan göra det. Äldre syrran bor med de och dĂ€rför vi inte har kontakt. Vi behövde space helt enkelt...Jag har pluggat klart pĂ„ gymnasiet om man rĂ€knar de 3 Ă„ren, men har inte ett fullstĂ€ndigt betyg eller gymnasieexamen. SĂ„ mĂ„ste Ă€ndra nĂ„gra F till E (D,C,B skulle aldrig fĂ„ ett A).Pluggade samhĂ€llskunskap med inriktning media, pĂ„ Sundstagymnasiet. Det var roligt ibland men oftast jobbigt eller trĂ„kigt, har inte sĂ€rskilt svĂ„rt för skolan och skulle sĂ€kert ha fĂ„tt rĂ€tt bra betyg pĂ„ allt om jag verkligen lagt ner mig men de sista tvĂ„ Ă„ren jag gick pĂ„ gymnasiet var vĂ€ldigt tuffa och jag orkade inte. 

Det hÀnde lite grejer och jag klarade inte skolan och sen efter studenten skulle jag ha sökt jobb och kommit vidare i livet men de hÀnde grejer och det blev inte som jag hade tÀnkt.

Nu nÀstan 1 och 1/2 Är efter studenten söker jag fortfarande jobb och har det tufft, men jag kÀmpar fortfarande och vet att de kommer bli bra sÄ lÀnge jag inte ger upp!
Men nog om de, blev lite deppigt hÀr

Vad jag gillar att göra:
Jag gillar att springa, Ă€ta mycket godis, lĂ€sa, kolla film/skrĂ€ck, lyssna pĂ„ musik, sjunga Ă€ven fast jag Ă€r tondöv, umgĂ„s med vĂ€nner, festa, rita ibland, laga mat men mest Ă€ta maten, ha ett Ă€ventyr eller Ă„ka pĂ„ resa, sovaa(snarkar) 😋

Det var lite om mig och om det jag gillar,
jag skrev lite personligt eftersom jag vill att man ska förstÄ mig och lÀra kÀnna mig.
Hejsvejs👋

Likes

Comments

Hej alla underbara personer 😁
VĂ€lkommen till mina nya blogg!
Vad kommer denna blogg handla om bland alla andra bloggar dÀrute? Jo, om mycket varierat.

Den hÀr bloggen kommer handla en del om mina Äsikter, funderingar och tankar.
Visa inlÀgg kommer vara faktabaserade medan andra kommer inte vara de och dÄ kommer det iaf att stÄ sÄ.

Jag kommer Ă€ven skriva om mitt liv och mycket kommer inte vara sĂ„ positivt men jag vill ha det nerskrivet sĂ„ Ă€ven om ingen lĂ€ser sĂ„ tror jag Ă€ndĂ„ att det Ă€r bra för mig.

Jag kommer ha tyngre Ă€mnen men vill ju inte att folk ska tro att jag Ă€r en helt dyster och seriös mĂ€nniska sĂ„ kommer att ha mycket positivt och roligt ocksĂ„ pĂ„ bloggen​, det Ă€r viktigt det ocksĂ„ men mest för att jag Ă€r en positiv och vĂ€ldigt glad person.

Vad jag gillar och som kommer kanske komma med i bloggen.
Jag Àlskar djur och barn, böcker(boktipsss), SkrÀckgenren (ja, det kommer komma nÄgra spooky inlÀgg), mode Àven fast jag inte Àr en modeikon(vem gillar inte mode??), smink!!!!(ett mÄste nÀstan), hÀlsa och trÀning om jag blir aktiv nÄgon gÄng(kommer ÀndÄ lÀgga ut goda recept och roliga trÀningstips), filmer/skrÀckfilmer, musiken sÄklart, hÄr(hÄret Àr bÀst), Àventyr/resor/hÀndelser/utflykter etc..

SĂ„ det var lite om bloggens framtida innehĂ„ll, blev kanske lite lĂ„ngt 😅
Ska i nÀsta inlÀgg ha lite mera om mig sjÀlv.
Hoppa ni gillar bloggen!
Hejsvejs
😊

Likes

Comments