Header

Huuuuur fin är inte denna nya "kavajen" i silkes som jag fick hem idag? Blev kär i denna första gången jag såg att min vän Sofia hade en sån här så var verkligen tvungen att beställa hem en jag med! Lite olikt mig att köpa något med mönster eller blommor men det är väl kul för omväxlingens skull. :-) Vad tycker ni? Älskar ni den lika mycket som mig? Ni hittar ni den på Zalando!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ifrån en mysig fika på espresso house tidigare idag. Ibland behövs det en paus mellan allt spring i butikerna!

Nu sitter jag i alla fall och väntar på Elvira som är hos frisören. Hon kommer bli så fin(frågan är bara om hon ens kan bli finare)! Hoppas ni har får en mysig fredagskväll! Kram<3

Ps. Skulle precis posta detta inlägget när jag kom på att jag precis bröt mitt och mammas löfte om att vara nyttiga. Äsch då! :-)

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte bara slinka in med att jag skaffat en bloppis på instagram för er som är intresserade. Ni hittar den under namnet schpellbloppis! Nog om det, här kommer helgens planer:

Fredag: Åka till Jönköping med Elvira som ska klippa sig. Kanske ta en fika och så!

Lördag: Ett kort jobbpass i butiken och senare på kvällen ska jag åka till Elvira för att ha lite hemma-spa. Ska bli så mys!!

Söndag: Vaknar upp hos Elvira för att sedan bege mig mot det andra jobbet och spendera eftermiddagen där.

Haha, som ni ser så blir detta en helg tillsammans med Elvira(och nu har jag nämnt hennes namn fyra gånger i detta inlägget) men det klagar jag inte över. Hur ser era planer för helgen ut? Berätta!

Likes

Comments

Skal: Idealofsweden
Sneakers: Nelly / Jeans: Gina
Klocka: Micheal Kors

Passade på att fota lite fina höstbilder idag när jag och Jossan var ute i det fina vädret. Man uppskattar verkligen sånna här fina dagar mitt i höstmörkret. För visst blir man sjukt trött när det är sådär grått och tråkigt ute som det är i princip varje dag under hösten? Tur att jag snart åker iväg..

Likes

Comments

Ingen kan väl ha missat "me too"-kampanjen som spridit sig väldigt snabbt på sociala medier. En kampanj som visar det stora samhällsproblemet vi lever med idag där oerhört många kvinnor någon gång blivit utsatta för sexuella trakasserier och övergrepp.

Ursäkta mitt ordval men HUR fan kan detta vara ett problem år 2017? HUR kan vi ens kommit så långt i utvecklingen men ändå missat en så viktig del?

Jag är trött på att anpassa mig efter hur samhället är uppbyggt kring det här ämnet. Jag är trött på att få höra kommentarer om att vi tjejer måste klä oss på ett visst sätt för att inte vara lockande och att få höra att en oskyldig flicka inte sa nej tillräcklig högt. Jag är trött på att behöva be killar att sluta tafsa och på att höra hur vännen blivit utsatt för tjatsex.

Ska vi tjejer verkligen behöva känna en rädsla över att möta någon som vi vet kan vara en potentiell våldtäktsman? Ska det vara så att jag på något sätt känner en sjuk lättnad och trygghet varje gång jag går ute i mörkret och ser att det är en kvinna jag möter på istället för en man?

Vi lever i en värld där tjejer redan ifrån barnsben får lära sig hur man undviker att bli våldtagen, istället för att fokusera på att lära männen att inte våldta. Det här behöver ett slut. Det ska inte vara så.

Mina tankar är blandade när jag skrollar igenom flödet på instagram idag. På ett sätt blir jag så jävla glad för att folk vågar berätta och stå upp för sig själva. Samtidigt blir jag så ledsen över att det är så många. Så många som ens behöver stå ut med något sånt här. Ni är så starka. Tack för att ni fortsätter kämpa!

Ps. Inte alla män, men nästan alla kvinnor.

Likes

Comments

Har kommit in i en liten "bloggtorkaperiod" så nu behöver jag er hjälp med att fylla i här nedan vad ni vill läsa mer om!

Det går även att rösta flera gånger så tycker ni olika alternativ så är det bara att klicka i det. Det alltid kul och lättare för mig om jag vet vad för typ av inlägg ni tycker om. :-) Har ni något specifikt ni vill läsa om som inte finns med här så kan ni bara kommentera det!

Hoppas ni får en fin tisdag! <3

Likes

Comments

Hej gänget! Tänkte uppdatera er med två bilder ifrån igår när Emilia kom på besök. Blev att vi pratade ikapp livet i några timmar och käkade lite gott ifrån fruktfatet. Så mys! Tidigare på dagen hade jag jobbat och jag kan säga som så att jag verkligen älskar mitt nya jobb. Tycker det är så kul! Kommer verkligen in i en bubbla när jag sätter mig vid mitt lilla kontor, haha! Nog om det, idag jobbar jag också efter skolan och sen ska jag faktiskt på spinning ikväll. Kan behövas. :-)

Har ni några planer för dagen? Berätta!

Likes

Comments