Idag är det farsdag och Ove firades här hemma!

Vi köpte en Budapestrulle från Annas bageri och så fick han en Boss parfym som luktar riktigt gott!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart är det äntligen dax för en liten weekend!

Det behövs verkligen ibland. Bara åka iväg och ta det lugnt en stund och ägna lite tid till sig själv!

Köpte en ny bikini till miniresan och är så sjukt nöjd! Den passa jättebra och bara älskar vita badkläder.


Likes

Comments

Man blir så deprimerad av att det redan är så mörkt ute & kylan är ju så tråkig! Men samtidigt så hoppas jag att det ska bli en riktig vinter i år med massor av snö. En vinter utan snö är ingen riktig vinter.


Så mitt i all denna tråkiga mörka vardag så behöver man ibland en liten present från sig själv!

Underkläderna är från Hunkemöller, Doutzen kollektionen.

Halsbandet & ringen är från Swarovski som nu har öppnat på Emporia.Likes

Comments

Idag har jag haft en väldigt lugn och skön dag.
Sov länge och låg kvar i sängen typ halva dagen och kollade på Rough Night som var riktigt bra!

Sen åkte jag till Soul Skönhet i Ängelholm för att fylla på mina fransar! Jag brukar ha tappat väldigt många fransar efter bara 3 veckor men nu var det fyra veckor sedan sist och hade ganska mycket kvar! Så det var bra.
Det känns så skönt när man precis har fyllt på dom, man ser piggare ut och man känner sig lite extra fin men det ser ändå väldigt naturligt ut ✨

Likes

Comments

Helgens äventyr har verkligen tagit på krafterna!

Jag och två vänner åkte till Gatebil i Rudskogen (Norge). Det är ett stort bilevenemang! Tyvärr så var det väldigt dåligt väder, det regnade hela resan och slutade inte förens vi var hemma igen! Dessutom sov vi i tält och det var inte det smartaste valet vi gjorde... Det var stenig mark där vi satt upp tältet och det regnade in. Men med allt regn så blev det ganska lite folk så de var skönt, då fanns det mer plats att röra sig på och slapp köer till mat osv. I vanliga fall så brukar dessa evenemang vara väldigt mycket mer folk på och när Gatebil var på Mantorp i juni så var det hur mycket folk som helst men då var det riktigt bra väder.

Men annars var helgen väldigt rolig och ångrar det verkligen inte även fast vi var blöta i 2 dygn!

På hemvägen åkte vi till en riktigt god hamburgerrestaurang i Göteborg som heter Holy Cow! Den kan jag verkligen rekommendera! Hamburgarna är så magiskt goda! Om man går dit så måste man ta en chokladmilkshake med nutella också! Gudomlig!


Likes

Comments

Idag har jag gjort brasiliansk vaxning för första gången!
Jag hade hört sen innan att det inte skulle göra så värst ont om det var en duktig som gjorde det men det kan jag absolut säga nu att det inte stämmer! För det sved till något fruktansvärt när det väl drogs! Men måste säga att smärtan försvann lika snabbt som den kom så det var ju skönt iallafall...
Det bästa är väl att det värsta är över och när jag ska tillbaka dit igen så kommer det inte alls göra lika ont som första gången och att man nu är len som en barnrumpa i några veckor ✨

Jag gick till Clinic Divine som är nystartat i Malmö och blev väldigt bra bemött och det var väldigt proffsigt skött! Kan starkt rekommendera dom!

Likes

Comments

🌸 Nu är jag igång igen med en ny blogg! 🌸

🌸 Hoppas ni kommer gilla den! 🌸


Likes

Comments