​Förra veckan skulle jag gå å sy upp mina jeans på JC, slutade med att jag fick med mig ett och annat till hem. Ett par skor bland annat från Vans. Blev verkligen så kär i färgen på skorna. Kärlek till pastellfärger verkligen! 

Men på tal om oplanerade köp har jag nu har laddat ner bästa appen för att slippa de onödiga köpen. Det var nämligen min nya lärare på Berghs som jobbade för dem. Appen heter Tink, och genom appen skriver du in vilken bank du har, så kan appen kolla upp åt dig hur mycket pengar du gör av med varje månad, och vad du gör av pengarna på, typ fika, shopping osv.. Skit smart app må jag säga! Den är förövrigt helt gratis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har jag halvt flyttat från min lilla etta på Karlavägen till en gata bort tillsammans med min pojkvän till hans nya fina lägenhet. De här med att flytta är inge kul till viss del. Det är underbart med nytt å fräscht men att packa upp grejjer, mängder av kläder och få allt på plats osv, det är ett heltidsjobb kan man ju säga! Nu snackar jag ju bara om att flytta en etta till en annan etta liksom.. Sen undrar jag varför jag egentligen har samlat på mig så mycket saker? Vill slänga de mesta men inom mig känner jag typ nej. Så nu har vi de senaste dagarna sprungit fem trappor upp och ner för att fylla förrådet med massa saker. ( Å ja det finns ingen hiss, hehe)

Ja ovan ser ni bilder på hur köket ser ut. Sen har jag hittat det perfekta fotofönstret oxå!

Likes

Comments

Testade på hemlan igår från Wiener konditoriet. den smakade väl likadant som en vanlig semla. Fast skillnaden är att grädden å mandelmassan var inne i en fast bulle. Tycker det är sån hype med semlor, det ska vara wraps, crossianter, å smaksatt grädde osv, de har blivit väldigt utvecklat de senaste åren. Men det är ju lite kul för varje r, undra vad nästa års semla blir? :)

Likes

Comments

​Har sedan i höstas varit hundvakt å denna lilla söta! Så nu i helgen har hon varit hos mig från i lördags till idag. Hittade faktiskt henne genom blocket sjuk nog. Men ville jätte gärna vara hundvakt, och så hittade jag Sally på blocket. Hur sjukt är inte det? Så har det funkat så himla bra från första början jag passade henne!

Likes

Comments

Hej igen! Sist jag skrev något här var i höstas då jag var på min resa i USA. Tänkte att jag skulle börja blogga litee igen iallafall. Dock blir nog några inlägg om veckan/månaden, då jag jobbar väldigt mycket, och inte kommer ha så jättemycket att skriva om på vardagarna.

Dock så jobbar ja ju inte bara på vardagarna, utan har tid över efter jobbet att leva lite om man säger så. Bland annat i torsdags var jag på ett litet fashion event på Scandic. Skulle gärna vilja ha mer av sånt varje vecka, som för något år sen, då jag kunde gå på biopremiärer, lanseringsevent och mode och träningsevent typ tre dagar i veckan. Fattade inte hur ja orkade då. När jag kommer hem från mitt jobb om dagarna känner jag mig så trött å nästan vill gå å lägga mig på direkten! hehe.

Likes

Comments

Här kommer en massa bilder från Los Angeles. Gillade verkligen LA. Men det är mycket större än vad jag trodde. Typ som att från Hollywood tar det runt 40 minuter till både Santa Monica och venice beach. Trafiken i LA är även hemsk. Även fast de har runt 4 filer på motorvägarna är det sjuka köer, och att ta sig runt med bil inne i staden tar också en lång tid. Vi bodde somsagt på ett hotell precis vid walk of fame, vi hade ju bil så därför kunde vi ta oss överallt på ett enklare sätt, och hann med mer saker på vår korta vistelse.

Likes

Comments

Kanske bästa dagen i förrgår! Var nämligen på Universal Studios i Los Angeles! Det är alltså där de spelar in vissa scener i filmer, och så är det en nöjespark med olika bergochdalbanor i 3D. Bland annat kunde man åka en tour runt i ett tåg och se där de spelar in scener i olika filmer. Man åkte bland annat in i en tunnel och fick vara med om hur en buss kraschade ner i tunneln och en tunnelbana som spårade ur. Sen åkte vi förbi ett flygplan som hade kraschat, tror att det var en uppbyggnad från en scen i fast and furious. Fick köa en timme för det turen med det var det värt!
Sen åkte vi väldigt läskiga 3D rides. Den ena gick på vatten och avslutades med värsta stupet ner. Lite blöt blev man dock, men det var kul! Sen var det rides som innebar att man skulle sitta i en vagn så hade man 3D brillor på sig, och sen såg man allt framför sig på en stor skärm, så det kändes som man åkte på riktigt, fast vagnen bara rörde på sig lite, och utlöste olika effekter så som att man fick vatten och vind på sig. Det var kul, men lite läskigt och kändes verkligen som att man var i världen på riktigt som skärmen visade.

Likes

Comments

Äntligen framme i LA efter 6 timmar i en varm bil. Stannade till på vägen en gång och åt på ett tacos ställe. Mexikansk mat är det som gäller här i USA, och de som är det billigaste alternativet också. Nu chillar vi på Vårt Motel i Hollywood, och ska gå ut snart för att äta middag. Vi ska vara här tills på fredag tillsammans med min kusin och hans kompis.

Likes

Comments

Är så trött från en heldag av turistande. Vi började med att köpa med oss goda bagels/mackor från ett ställe för att sedan äta dem på Bakery beach. Inget badväder nu direkt aldeles för blåsigt var det där. Men vi satt mest där för utsiktens skull! Sedan begav vi oss till Golden Gate. kanske det man förknippar med San Fransico? Sen åkte vi över hela bron upp till bergen och Redwood skogen. Så krokig väg som inte hade någon rak sträcka, med stup nedanför. Hade nog aldrig vågat köra den biten. Sen på tillbaka vägen stannade vi vid en väg inne i
City som är ganska känd. En väg som även där går kringelikrok fast ner för en backe. Och nu är vi hemkomna för kanske 2 timmar sen, och just nu ligger jag utsträckt i sängen mätt från middagen och fortfarande lite snurrig i huvudet från åkturen idag. Imorgon drar vi till LA iallafall!

Ett hus jag tyckte var fint!

Likes

Comments

Nouw Magazine