Sitter och bloggar lite från mobilen nu! Har sovmorgon till 10 idag men jag kör ett litet blogginlägg innan jag drar till skolan. Nu är det sista dagen innan helg för mig då jag har studiedag imorn. Så himla skönt! Men en grej jag tänkte på var att det var en konstig dag för studiedag. Borde inte dom dagarna vara när man har mycket plugg?! För nu är alla uppgifter inlämnade, alla prov skrivna och alla presentationer gjorda, i alla fall för dom flesta i min skola så är det antingen ingenting eller ytterst lite kvar av året. Aja, en extra ledig dag klagar jag ju inte på i alla fall!

Jag har jätteroliga planer för kvällen i alla fall! Jag och min bästis (älskar det ordet) Anna ska på grönan och sen käka ute nånstans! Supermysigt. Sen så har jag skönt schema idag och det är ju bra! Först klassråd, NO-labb, bild, franska. Dock slutar jag rätt sent på grund av att alla lektioner är typ 80 min långa men det är mycket praktiskt idag och det är ju inte så jobbigt direkt!

Så här avslutades min kväll igår och det här var gårdagens outfit

Ha det bäst idag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Ja, det var ett tag sen jag bloggade sist. Glömde totalt bort bloggen och struntade i det till sist. Men nu så har jag bestämt mig för att starta upp bloggen igen efter typ ett och ett halvt års paus. Anledningen? Ingen aning. Kanske att nu är det lugnt i skolan, dansen är slut för den här terminen och ja, ingen anledning egentligen. Så vad har hänt sedan jag loggade in här sist? Jag går kvar på samma skola men har börjat sjuan, fått nya lärare, ny klass och ny våning. Jag har färgat håret. Ingen dunderskillnad kanske men lite ljusare samt en mer gul ton på det. Sen så har jag börjat ny dansskola, går nu tre gånger i veckan och utvecklas mer än någonsin! Så himla kul! Min gamla dansskola var jättebra men jag hade varit där så himla länge att jag börjat tröttna. Annars har det inte hänt så mycket.

Nu har jag i alla fall satt ett mål. Jag ska blogga varje dag tills jag slutar nian. Minst ett blogginlägg (undantag om jag blir sjuk). Jag tror det kan vara bra att ibland bara få skriva av sig lite och sedan är det ju självklart jättekul om nån vill läsa det jag skriver också. Så där har ni det! Min blogg. Det kommer handla om min vardag, mat (oftast heheh), skola och dansen. Men nu ska jag kolla modern family så hörs vi imorn!

Likes

Comments

Sry för dålig uppdatering på bloggen men det är liksom inte nån vana att ta fram mobilen och blogga mitt på dan men nu ska jag bli bättre! Lovar👐👐


Likes

Comments

Idag var jag ju och shoppade och åt lunch. Jag la upp en bild på tacos och det var fel bild. Aja jag åt typ nudlar och INTE tacos om nån bryr sig. Sen har det vart felaktigt språk i mina senaste inlägg , sorry for that men jag har typ testat röstfunktionen på min telefon och dem funkar så där kan man väl säga!

Tänkte förresten starta en youtube kanal. När jag gör det så skriver jag det här på bloggen.

Ha det bra!


Likes

CommentsJag och Hedvig


Jag som leker

Likes

Comments

Jag tänkte skriva lite om one directions första parfy our moment.
Denna parfymen håller länge.det väldigt god, söt och fruktig doft. Den håller riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen.


Likes

Comments

Ja det verkar ju vara inne nu så vi kör!

Det är lov+

Jag måste plugga på lovet-

Det är snart vinter+

Man måste sätta på sig såååååå mycket kläder så fort man ska ut-

Snart är det jul+

Jag har ont i halsen och är snuvig-

Sådärja! Nu ska jag kolla lite på Ipaden en stund innan jag går upp!


Likes

Comments