Hej. Jag vet att det var länge sedan jag skrev ett inlägg men jag har bara inte orkat med det. Det som har hänt sen senast är att jag har börjat banta och träna mer för att må mitt mål att vara normalviktig. Jag har alltid drömt om att vara smal och nu håkler jag på att nå det. Från min högsta vikt har jag gått ner 7 kg nu, jag försöker gå ner ett kilo i veckan men denna vecka har jag gått upp ett!!! Så idag kör jag hårt och äter inget och rör på mig konstant. Jag vet att det är ett ohälsosamt beteende men jag vill inte längre må dåligt över min och känna mig tjock pch äcklig. Jag vill ha en smidigare kropp fär jag inte behöver tänka på om en viss vinkel ger mig en dubbelhaka eller om alla stirrar på mina feta lår och magens putande. Jag är fast besluten att jag ska klara detta. Vi hörs
/Josefin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är klockan lite efter 12 och jag har jobbat hela dag. Okej inte riktigt men känns som det. Jag sov ungefär 5.5 timmar, jobbade i 9 timmar sov middag i 1.5 timme och sen är vi här. Idag har jag packat upp min resväska. Det jag har kvar att göra är att städa i mitt rum inklusive dammsugning, damma av saker, lägga kläder i tvätten. Jag har även en tid på sjukhuset imorgon, vet dock inte vilken tid det är 😝 men ska ringa dem och fråga.

Jag måste även ringa vårdcentralen och boka en tid hos dem då vi måste gå över min medicinering. Jag har även problem med min andning då och då så tänkte prata med dem om det så får vi se.

Sjukhusbesöket har med att jag blev inlagd att göra. Jag blev inlagd dagen innan jag skulle resa och låt mig säga att det var svårt att komma därifrån. Ett av vilkoren var att jag skulle gå på ett möte när jag kom tillbaka. Jag har bestämt mig för att blåneka att jag mår dåligt inför läkaren. Vill inte hamma där igen. Det passade verkligen inte mig.

Men nu ska jag försöka sova och så hörs vi imorgon.
Puss Josefin

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har uppdaterat. Det har hänt ganska mycket saker.
1. Jag är hemma. Vi landade med plamet 21.49 och kom hem kanske 23.15. Sedan var det direkt ner i säng då jag börjar jobba klockan 7 idag.
2. Min syster och jag badade i 10 timmar! Okej inte riktigt 10 timmar men ändå. Vi gick först till ett utebad men det var inte alls roligt. Det visade sig att poolen va smutsig, grund och att rutchkanan gjorde ont om man vägde mer än 20 kg. Det gör ju jag.

Jag har kanske sovit i 5,5-6 timmasr inatt och ska jobba 7-16. Kommer inte vara trevligt alls. Har inte ens börjat jobba och är redan helt död i huvudet. Nu måste jag gå upp annars kommer jag försent.

Puss Josefin

Likes

Comments

Tror ni att jag kunde somna. Självklart inte fören 04.15... Öhhhh så jobbigt att inte kunna somna. Min gammel mormor bor ovanför den arktiska polen så det är midnattssol här. Jag har precis ätit middag, en vegetarisk currygryta med äggnudlar. Imorgon är vår sista dag häruppe så snart åker vi hem💓 Saknar hemma

Puss Josefin

Likes

Comments

Ni vet nog inte om att jag går på medicinering mot depression och ångeat. Medicinen jag äter heter setralin rynbanx en hjälper inte ett piss. Jag har då som ni kanske fattar ångest. Men den försvinner aldrig. Idag känns som en dålig dag. Inte min absolut sämsta men ändå dålig. Skar mig 1 gång i benet men inte mer. Det minskade ångesten.
Jag sa ju att jag skulle skriva om allt som händer i mitt liv.

Jag börjar konstigt nog bli trött nu. Att jag börjar bli såhär trött så tidigt är så skumt. Brukar alltid ha problem med att bli trött och inte minst med att somna.

Skrev lite i min "dagbok" skriver lite blandat i den och om vad jag vill. Idag har jag och min syster även fixat på vår gammel mormors vind. Orkar inte med henne mer. Har varit och hälsat på henne i 5 dagar ovh ar less efter 2. Snart ska vi åka hem💖längtar så. Sova i min egen säng!!! GUD!!

Nu ska jag läsa lite och sedan I don't know typ försöka sova.

Puss Josefin

Likes

Comments

Nu har jag vaknat. Inatt gick jag min syster och lade oss ganska sent alla ni kanske inte tycker att gå och lägga sig Klockan 4 på natten är sent men det tycker jag. Speciellt eftersom när jag jobbar så börjar jag klockan sex på går upp klockan 4 så att jag visste det vaknar precis nu efter att våran gammel mormor väckte oss. Idag ska vi röja på hennes vind och så ska jag titta på new girl (älskar den serien).
Men nu ska jag gå upp och äta frukost.
Puss Josefin

Likes

Comments

Detta är min första blogg och tack så mycket för att du är här. Jag tänker skriva om mig, mitt liv och allt däremellan. Men ni kanske vill veta lite saker om mig så nu kör vi.
Jag är 18 år gammal, ska börja tredje året på gymnasiet. Sommarjobbar på coop. Bor hemma, är höjdrädd, rädd för spindlar. Älskar smink och hundar. Om ni vill veta någhot mer är det bara att skicka ett meddelande till mig så svarar jag.
Hoppas att ni kommer tycka om min blogg
Puss Josefin

Likes

Comments