Hejsvej! Vilken vecka detta har varit! John har flyttat hem till Schweiz och jag kommer att få tömma våran lägenhet helt själv, är rädd att det är mycket jobbigare än jag tror det är! :P menen, det är bara att göra. Har fortfarande mycket jobb kvar innan det är dags att börja med det. Sedan blir det hem till Åhus ett tag, sedan till Schweiz och Frankrike innan det blir Nya Zeeland eller vart vi nu ska. Skulle gärna flytta till Bali ett tag, aldrig varit där, men känns som jag hade älskat det!

Haha såg dessa bilderna på mig från 3 olika modelljobb. Verkar som att denna frisyren är "the one" för mig ;) Och lite Smokey eyes är ju alltid nice!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsvej alla!

Jag och John har bott i Malmö nu i 2 år, och nu har vi sagt upp våran lägenhet! Sista augusti flyttar vi ut. Woho inget mer stressigt storstadsliv! har redan börjat flytta lite grejer tillbaka till Åhus där mina föräldrar bor. Sedan bär det av mot nya äventyr! Nya Zeland kanske? tror jag hade älskat naturen där :D

Vi har varit ute och surfat en del, har precis börjat hoppa och OMG vad det är jobbigt för magmusklerna, haha! Btw bilden är inte på mig :P det är John som flyger fram!

John skulle snabbt in på universitet i Lund och prata med en av sina lärare, då passade jag på att kolla in Den botaniska trädgården, här är en bild på kakao! Tyvärr hann jag bara ta 2 bilder innan min kamera fick slut på batteri... oh well.

Likes

Comments

Oj wow vilken månad detta varit! Har precis börjat på 2 nya jobb och inte haft tid till mycket annat! Menmen, lite surf har det iaf blivit :D Ska bli skönt när jag fått lite mer rutin på mitt liv och kan börja fota och surfa mer.

Får aldrig ta bilder av min kille i vanliga fall, men jag bönade och bad. Så en bild blev det!

Min älskade bror börjar bli stod nu, och en grym surfare!

När man faller i med GoPron

Likes

Comments

Hejsan!

Har egentligen inget att säga eller lägga upp än, men vill bara säga hej och få det där med första inlägget avklarat, så här kommer en gammal bild på mig från en fotografering :-) Har precis beställt en ny laddare till batteriet till min kamera, då den förra på något mystiskt sätt lyckats försvinna... Men så fort batteriet kommit ska jag ta nya, balla bilder, woho!

Ha det!

Likes

Comments